Gelinlik Modelleri Biri ornek verebilir mi?

emotionisimportant

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
74
8
6
Ankara
Arkdaslar gelnligimi verdim diktirmeye ve ekru olacak dedim ama bgn bi arkadasin gelinligini gordum ekruymuş cok cirkin olmus beje dönüktü, yaaaaa benimki de mi oyle olcak?? Ekru gelinlik orneginiz var mi? Nette kirik beyazla ekruya ayni gelinlik cikiyor. Ankara da diktiriyorum ben hataydayim gidemem yani bakmaya, ya 2. Provada begenmezsem napcam yaaaa??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim her gelinlikci kafasina gore renge krem ekru kirik beyaz diyor... Ama onceden almaya karar versigim su gelinlik ekru:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728841

Yani biraz sarimtirak gibi gibi ama annem sen zaten sarisin sana kirik beyaz bakalm dedi gercekten gittik denedk daha guzel oldu.. Yani ekeu biraz sariya donuyor sen diktirdigin yere sorsaydin keske canm ellerindeki modellerden gosterirlerdi... Ama oyle benm gibi sari degilsen bence ekru cok guzel bir renk insallah istedigin gibi olur canm simdiden kafana takip uzme kendini begendiysen olur bencee

Cok tskler valla icimi rahatlattin canim, esmerle bugday ten arasi birsey ten rengim. Ins guzel olur. Nisanlim da begenmezsen farkini verir kirik beyaza cevirtiriz dedi. Insan panik oluveriyor valla en kucuk birseyde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman bence ekru gayet guzel olur hic kafani karistirip kotu dusunme nisanlinin da dedigi gibi en kotu gereken yapilir hic icine sinmezse ben kendm sari oldugm icin tam icime sinmemisti mesela sapsari olcaktm iyice ;D
Haklisn insan bi daha giyemiycegi icn cok ustune dusuyor ben sonunda tam istedigimi buldm senin de oyle olur insalalh canm mutluluklar dilerm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…