• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Biri bohça mı dedi :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

EYLEM28

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
145
0
316
Kızlar bunlarda beni bohçalarım :))

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 362
  • $2.jpg
    $2.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 234
  • $3.jpg
    $3.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 216
  • $4.jpg
    $4.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 250
  • $5.jpg
    $5.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 236
  • $6.jpg
    $6.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 245
  • $7.jpg
    $7.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 231
İçlerini sölim şekerim ;
-seccade
-lif
-havlu
-patik
-gömlek
-hırka
-iç çamasırı(kadın/erkek)
-tesbih
-oyalı yazma
-çorap(kadın/erkek)

Ben görümcelere, teyzelere,dayılara bunları koydum.
Damat ve kaynananınkisi biraz daha detaylı nevresim gecelık tarzı şeylerde koydum.
o şeker şeklindeki bohçalarıda görümcelerimin kızları var ufak onlara yaptım, jest olsun diye içlerine ufak havlu patik iç çamaşırı çikolata felan koydum :)))

Biz yapmadık bohça iki taraf da istemedi

Aslında bizde istemedik ama Kayınvalide benim hevesim var siz yapmasanızda olur ben yapmak istiyorum dedi. E Kayınvalide yaparda benim annem geri mi kalır :)) Ama o da maşallah kız bohçası gibi baya detaylı yapmış bohçayı. Herşeyden fazla fazla yapmıştı.

Çok özenerek hazırladığınız belli, ne kadar güzel. Allah daha güzellerini size nasip etsin :nazar:

Benim nisanlimlar 10 kardesler 8 erkek 2 kiz.Annemle beraber bohcalara neler konulmasi gerektiğine karar verip alisverise basladik 2 gorumcem ve 5 kaynim evli. Bohcalara esleri içinde birseyler koyduk. Kayin ve gorumce bohcalarina seccade havlu lif yazma ic camasiri corap koyduk. Kayinvalide ve kayinpeder bohcasina ise seccade bluz gomlek patik havlu lif takke mendil tespih ic camasiri corap mutfak havlusu koyduk.

Cok sirin gorunuolarrrrr Allah gule gule kullanmanizi nasip etsin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back