biri bna yardim etsin

Test yaptm aznce tam atcktm bktm iki czgi kayboldu smd

Sanirim hamilelik testi, maalesef ben bu konuda yardimci olamayacagim ama dogrusu yazdiklarinizdan da pek bisey anlaymadim. Eger daha detayli ve daha kisaltmasiz/anlasilir yazrsaniz, yardim edenler cikar.
Edit: Mesela test hangi markaydi, belki internetten sizin icin arastirma yapabilirim.

Son düzenleme:
.. yani önce iki tane öizgi öıjtı ve sonra kayboldu mu??_yoksa hiç çizgi çıkmadı mı?? eğer hiç çizgi çıkmadıysa o test geçersizdir. başka bi r test daha yapmalısınız. (benim gibi evde 3 tane yedek bulunduruyorsanız şanslısınız:) ama ddiğer seçenekse de çok ilginç. ben bi hamilelik dönemi geçirdim. onun için test yaptığğımda ve pozitif çıktığında hatıra olsun diye bi poşet içnde saklamıştım. aradan 7 ay geuçti. öizgiler hala duruyor. testin markasi nedir??

benımkı 5 senedır duruyor cızgıalr silinmez ki

aynen ben de aralıkta 3 sene bitecek hala saklıyorum ve çizgiler duruyo:)

.. eee nereye gitti ki çizgiler :) cevapta yazmamış. merak ettim dooğrusu. inşallah hayırlısıysa hamiledir. Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…