• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri beni yönlendirebilir mi acil:(

Safye

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
7
0
6
İzmir
Bikini bölgemdeki tüyler için ne yapmam gerekir başlıyorum devamını getiremiyorum çok acıdığı için uyuşturucu kremler zararlı diye biliyorum başka fikri olan var mı kuaför fikride çok cazip gelmiyor helal haram açısından gideyim diyiyorum ama içim el vermiyor:(

Bikini bölgemdeki tüyler için ne yapmam gerekir başlıyorum devamını getiremiyorum çok acıdığı için uyuşturucu kremler zararlı diye biliyorum başka fikri olan var mı kuaför fikride çok cazip gelmiyor helal haram açısından gideyim diyiyorum ama içim el vermiyor:(

bir bayana işini gördürebilirsin helal - haram konusuna takıldım inancınız tabikide dinimiz aynı zamanda temizliğide şart koşuyor.biraz acıya katlanmak gerekiyor malesefki..

Acıyı hafifletmek için öneriniz ne olur???!!!:(haram dememdeki maksat bayanın bayana olan mahremi göbek ile diz kapak arası ya ondan o şekilde söyledim ama temizlik için gidilir mi bilmiyorum:(

hamile kalınca da gitmeyecek misiniz :S ben giderim valla son aylara gelince. buz poşeti falan deneyin derim.

canım, ''veet tüy dökücü kremleri'' çok işe yarıyormuş. ben, en yakın arkadaşımdan duydum. kullanıyormuş ve çok iyiymiş. bana tavsiye etti. bende deneyeceğim bakalım. :)

Tüy dökücü kremlerin jiletten farksız olduğunu duydum. En iyisi işini iyi yapan bir kuaföre gitmek diye düşünüyorum. Belli bir süreden sonra alışıyorsunuz. Şu ana kadar her ay kuaföre gidip sir ağdayla aldırmış biri olarak kesinlikle sir ağdayı tavsiye ediyorum.

Canım arkadasın dediği gibi ya kuaföre git çünkü her giden bidaha gidiyo arkadaslarımda biliyorum, ya da otur kendini biraz zaman ayır kendin agda yap acııyo ama sonrası acayip güzel oluyo :) yani iyiki yapmışım diyosun...Ama ne jiilet ne de tüy dökücü dürme derim.

Kesinlikle ben de tüy dökcü kremleri tavsiye etmiyorm hiç memnun klmdım:(peki hürrem sultan hamam otu yağı kullanan varmı???????

tüy sorunu için idrar sürmek faydalıymış, aldıktan sonra yani, bende onu deniyorum artık. sanki tüylerim geç çıktı, ama biraz daha zaman geçse daha iyi anlıycam galiba, birde idrar sürünce ve banyo yapınca cilt çok iyi temizleniyor. siyah noktalarım çok azaldı, sizede tavsiye ederim. bende bu yıl inşallah evlenicem, bekliycem bakalım, evlenmeden kıllarada çözüm buldum elhamdulillah.
bilmiyom arkadaşlar seçim sizin, idrar konusunu kadınlar klubünde araştırdım sonuç alanda çok olmuş. :52::52:

Back