biri beni durdursun... :)

sususu

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
129
57
298
merhaba kızlar;
bat yarın ıdrar testı yaptım negatıf şuan hastaneye gıdıp kan vermemek ıcın zor duruyorum...benı durdurun :)

Ay yap hayatım bi test niye durduralım seni. İnşallah umduğun sonucu alırsın :)

Sonucu hüsran da olsa en azından öğrenmiş olacaksın. Ben de o kadar hüsran yaşadım ki.... Seni çok iyi anlayabiliyorum. İnşallah bebişin seninledir canım. :)

ıhşallah canım.

yaptıdım testı bakalım sanırım yarım saat sonra maıl atacaklar ogrenıcegım bakalım...

hayırlısı :)

yok uzulmuyorum da hala regl olamadım.nedenı ıse gerçekten merak edıyorum 4 gun geçtı.

yumurtlaman bu ay geç olmuş olabilir. bu nedenle adet günün de kaymış olabilir. veya geç döllenme de olabilir. birkaç gün daha bekle bakalım ne olacak.

ya aslında bu ay ümıdım yoktu hatta ovulasyn testı sıparış ettım ayın 19 unda teslım aldım kuryeden hatta akşam denedım c ve t çızgısı aynı koyuluktaydı. o gün değılde ertesı gun bırlıktelığımız oldu yanı 8 gun önce erken mı beta hcg ıcın? ne zaman kana geçıyorkı beta hcg?
bırde başka başlıkta okudum bırısının regl 15 gun geçmış oyle test yaptırmış geç döllenmeymış...

ayyy ne bılım kafam çok karıştı

yumurtlamadan 14gün sonra adet olman gerek. bu durumda adetine daha var demektir.
beta hcg 8-10 güne geçiyor kana bildiğim kadarı ile ama bazen geç döllenme de olabiliyormuş. o zaman daha geç geçebilir kana. biraz daha bekleyip testi tekrarla bence :)

beklıyeceğım mecbur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…