Biri beni bilgilendirebilir mi?

ladyisherry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
83
45
3
Merhabalar :)
Ben 18 yaşındayım ve aslında çok çekiniyorum söylemeye ama günümüzde artık bunu doğal bir şey olarak kabullendiğimizden anlatacağım.
Ben regl dönemindeyim ve dün 5. Günümdü Yani bitmiş gibiydi kahverengi lekeler vardı.sonra ben mast yaptım ( ._. ) ve yatağıma azıcık kan geldi çok korktum Ya kızlık zarımı bozmuş muyumdur? İçeriye hiçbir şey sokmadım sadece biraz sertçe okşadım ondan mı dünden beri çok stres yaptım ve sürekli akıntım var gibi hissediyorum kasıklarımda ve vajianmda sızlama var regl döneminde diye mi acaba ? Bittiğinde böyle olmuyordu pek

sızlama okşamandan olmuştur içeri bişey sokmadıysan kızlık zarın bozulmaz merak etme yumurtlama zamnında olabilirsin canım korkulacak bişey yok

zevk sıvısı olur kadında da . orgazm sırasında rahım kasları kasılıp gevsedıgınden ve o sıvı kanla karıstıgından ıcerıyı bı nevı temızlemıs oluyor ve adet devam edıyormuscasına kanama oluyor. dısarıdan mudehaleleyle bı alet kullanmadan yapılan mast. kızlık zarını bozmaz

Bazen regl bitti diyip duş alıyoruz ertesi gün tekrardan kan gelir normal belki tahriş olmuş olabilir ama bi cisim kullanmadıysan bi zarar görmemistir

Çok sağ olun birine daha danıştığımda eğer sızlama ve ağrı varsa bozulmuştur dedi bende Dünden beri öyle o yuzden endişelendim açıkcası

Acaba bu konuda deneyim yaşayan biri yazabilir mi ya
kızlık hemen gırıste bulunmaz ıstedıgın kadar sert yap hatta parmagını cm ıle olculekecek kadar boz yınede bozulmaz endıse etme ama kılıtoral bolgeye cok hırcın davranma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…