Biri bana suçumu söylesin.

Daha sert nasıl dile getirebilirim gercekten bilmiyorum tatlı tatlı söylediğimde oluyor kızıp bağırıp çağırarakta ama nafile
Ben sizin sorununuzun temelinde 'sorumluluk' duygusu olduğunu düşünüyorum.
Bu sebeple bir şeyler yapmasına müsade edin diyorum.
Emin olun erkeklerin çoğu aynı.
Ben de şuan sizin gibi eşimin her şeyiyle ilgilensem, sizin yaşadıklarınızı yaşarım.
İnsanlar rahata kolay alışıyor, tembelleşiyor.
Sorumluluk duygusuyla eşiniz o evdeki 'erkek' figürü olduğunu hatırlayacaktır.
Bu sorumlulukların içinde eşine zaman ayırmak, ilgi göstermek dahi olmalı.
Fakat zamanla olabilecek, değişebilecek şeylerden bahsediyoruz.
Kararlı olmanız gerek bu süreçte.

bir hafta sonu erken kalk giyin kahvaltıyı hazırla veeşinin kalkmasını bekle..kalktığı gibi çocuklar sana emanet ben biraz yürüyüş yapıp gelicem de...arada bir kendini düşün ve bazı şeylere mecbur et..

Şimdi suçum ne bende kafama göre yaşayamam mı hiç birşeyi sorgulamadan öylece ne olursa eyvallah mı diyim kırılanları süpürmeden yola devam edemiyorum ki umursamadan görmezden gelerek yaşamayı beceremiyorum misliyle karşılıkta veremiyorum
Herşeyi ustlenmeyeceksin. Azıcık yapamayacaksin birşeyleri basaramayacaksin. Ben yeni evliyim ve burda bi konu acmıştım. Market alışverişlerini hep ben yapıyorum çok yoruluyorum diye. Aksam eve esimden gec dondugum halde bir de markete ugrayip poset tasiyordum. Arkadaşların da verdiği akillarla ne mi oldu. Şimdi hepsini eşim üstlendi. Haftasonu büyük alışveriş yapılıyor haftaiçi alınacak birsey varsa da esim alıyor. Belki seninkinin yanında basit bi örnek ama başarılı oldum sonuçta. Hosuna da gidiyor. Çok yoruluyorum enerjim kalmıyor dedim. Sen guclusun evin erkegisin dedim. Biraz gaz vermek gerekiyor. Doğrusu da bu. O benden güçlü o zaman yardım etmeli.
Bence esine ihtiyacın olduğunu hissettir biraz. Herşeyi mükemmel yaparsan adam yardım etmez. Keşke etse ama onlar bizim gibi düşünemiyorlar maalesef. Çocuklarin babalariyla oyun oynamak istediklerini söyle. Hep birlikte yapabileceğiniz eglenceli birseyler ayarla mesela evde. Yada esinden sen şunu çok güzel yapıyorsun benimki senin yaptığın kadar güzel olmuyor diye isteklerde bulun. Mesela benim sevdiğim bi çay var ama esimden istiyorum onu yapmasını sen daha güzel yapıyorsun diye. Evet ben de yapabilirim ve cok basit ama onun elinden içmek keyif veriyor yani yalan da değil. Ve ben tesekkur edip bunu nasıl yaptın çok güzel olmuş diye soruyorum. Sonucunda begenilmek övgü görmek onlarin hoşuna gidiyor.

tipik bir erkeği anlatmışsın hayatı sorgular olmuşsun o vakit işi bırak eşin para versin çık çocuğunla gez ye iç çatır çatır harca ..belki iyi gelir.

neden her şeye yetişmeye çalışıyorsunuz?
çocuklara akşam babaları da baksın.
onlarla ilgilensin.
bu kadar da sorumluluk yüklenmeyin. aferin diyen mi olacak?

X