Biri bana pilates ogretsin

kbrkrgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
301
1
Kizlar normalde egzersiz ypiyorum ama pilates de ypmk istyorum herkez cok ovuyo nette de videolarda arastrdim aletle ypilnlari gosteryolardi.. yapanlar evde yapilbilecek piltes hrektini ogretrmisiniz

selam canım ben ebru şallının plates yaptıgı vıdeoları ındırdım esımde cd basdı yarından ıtıbaren baslıcam gel beraber baslıyalım :KK70:

Son düzenleme:
selam canım ben ebru şallının plates yaptıgı vıdeoları ındırdım esımde cd basdı yarından ıtıbaren baslıcam gel beraber baslıyalım :KK70:

Ay cok gzel olur yaa sen o videolari nerden indirdin bende onlardan yapsam berber baslasak guzel okur yas :)

merhabalarrrr ebru şallıyı bilmem ama ben burcu vurkaçı takip ediyorum anlatımı güzel önerileri güzel çok sempatikte bi bayan insan onun gösterdiği hareketleri yaparken keyif alıyor sadece bi öneri. videolarına erişmekte çok kolay Burcu Vurkac - Videolar | Facebook bu link onun facete ki sayfasının linkidir videolar kısmından hepsini görebilirsiniz... Pilates çok çok çok geçerli bir spor iyi egzersizler dileriiiiimm :KK54: :))

merhabalarrrr ebru şallıyı bilmem ama ben burcu vurkaçı takip ediyorum anlatımı güzel önerileri güzel çok sempatikte bi bayan insan onun gösterdiği hareketleri yaparken keyif alıyor sadece bi öneri. videolarına erişmekte çok kolay Burcu Vurkac - Videolar | Facebook bu link onun facete ki sayfasının linkidir videolar kısmından hepsini görebilirsiniz... Pilates çok çok çok geçerli bir spor iyi egzersizler dileriiiiimm :KK54: :))

ay çok teşekkür ediyorum size bu videolaradı indirip uygulıycam inşallah istediğim forma girerim :) çok teşkkür edrrim :KK59:

Merhaba canım ben evde yapıyorum internetten 'Fıtness & Pilates seti' satın aldım. İçinde 11 tane dvd var dvdden takıp çalışıyorum ve gerçekten çok güzel öneririm. Yeni başlayanlardan ileri seviye pilatese kadar hepsini öğreniyorsun. İçinde step cdsi de var. Bence çok etkili güzel anlatım deneyebilirsin :KK66:

X