• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana onun ne yapmaya çalıştığını açıklayabilir mi?

thelotuSeater

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
11
0
36
İstanbul
merhaba,
sevdiğim adamın napmaya çalıştığını biri bana anlatabilir mi? :D

onunla staj yaptığım işyerinde tanıştık.
ilk zamanlar sadece bakışıyoduk. sonra bir akşam işyerinden çıkarken tesadüfen aynı asansördeydik. ortak bir tanıdık sayesinde geyik yaparak konuşmaya başladık. tanıdık dediğim bizden önce indi, ikimiz kaldık. durağa kadar beraber yürüdük bu arada tanıştık sohbet ettik vs.
1 ay kadar karşılaşınca selamlaştık muhbbet ettik. sonra ben onu facebooktan ekledim. facebookta ilişki durumu ilişkisi var olarak kayıtlıydı. iki gün sonra face'teki ilişki durumunu deiştirdi ve aynı gece netten konuşmaya başladık. konuşurken baya eğleniyorduk o iltifatlar ediodu.

o günlerde her konuda konuşuyorduk. ben ailemle olan sorunlarımdan bile bahsediyordm o da destek oluyor moral veriyordu. sonraları rolleri deiştik vs vs.

bi gün abisinin doğum günü vardı. akşam kutlamasına beni de davet etti. gittim. bütün gece benimle ilgilendi ailesinden çocukluk arkadaşlarına en yakın dostlarıyla tanıştım. sonra eve bıraktı bu sırada yolda sarıldı ben göğsünde uyudum eve bıraktıktn sonra da msjlştık. her neyse

yine de o bi ilişkiden yeni çıktığı için kafam karışıktı ve ben ona o kadar da yakın davranamadığımı düşünüyorum. o günlerde annesinin kansere yakalandığını söyledi. benim de anneannemi hastaneye kaldırmıştık. kötü bi dönemdi ve birbirimizi arayarak bu dönemde destek olduk.

ben zor bi dönemde olduğumuz için her şeyin yoluna girmesini beklediğimizi düşünürken 2-3 gün hiç konuşmadık. 4. gün msn'e girdi ve yazmadı. uzun zamandır facebook hesabında arkadaşı olarak görünen bi kız kalpli bi animasyona onun ve kendi ismini etiketlemişti. ben yazdım ve şakayla karışık linki atarak bunu sordum. sadece iki tane gülücük yaptı o kadar hiç bi şey açıklamadı. ben de bir şey yazmadım. artık bi ilişkisi var.

bunun üstünden 3 hafta geçti. yalnızca bi kez ofiste karşılaşınca selam verdi. daha da konuşmadık, konuşmuyorz.
bu sırada ben de ona olan hırsla bir ilişkiye başladım.
ama hala aklımı kurcalıyor
sizce tüm bu hikayede sorun ne?
yanlış nerde?
onu hala seviyorum napmam gerekiyor?

Son düzenleme:
onu seviyosun ama baska bi iliskiye basladin öylemi
ona olan hirsla demissin yani ona inat bi iliskiye baslamissin
cnm suanda senin yaptigin sey karsindaki kisiyi aldatmak degil mi??
baskasini sevdigin halde o kisiyle berabersin bu resmen ihanete giriyo

sevdigin adama gelincee..
seni önemsemiyo gibi geldi bana
seni önemsemeyeni sende önemseme:delphin:
baksana önce senle ilgilenmis sonrada birden bütün ilgi alaka kesilmis

bu kadarından anladığımı belirteyim: bir ilişkisi bitmiş, o can havli ile yanı başında seni görmüş; aranızda bir elektirklenme olmuş ama her kimse şimdiki sevgilisi onu görünce,tanıyınca ona yönelmiş. ve onla bir ilişkiye başlamış. sense bıraktığı yerde kalmışsın.
daha da özü senle artık ilgilenmiyor bu adam.
çok dobra oldu , kırmamışımdır umarım ama, bunları duymaya ihtiyacın var gbi geldi bana..

hikaye ye göre,onun tarafından bu küçük bir kaçamak gibi görünüyor...
tabii,ilk etabta nasıl bir his ve düşünce ile bu adımı attı seninle bilemeyiz ama sonradan rotası değiştitği ve seni ekarte etme durumu aşikar...

geride bırak ve önüne bak ...

cvplar için teşekkür ederim.
yaşlar 21 - 27
takıldığın şey kelimeyse "adam" lafın gelişi
çocuk da diyemezdim

Hayır canım sen staj deyince meslek liselerinin lise son stajları da oluyor onlardan biri olduğunu düşündüm. Ben lise sonda staja giderken samimi olduğumuz şeflerimiz falan vardı.Bir gün bir bayan hoca da bizi kahvaltıya davet ettiğinde bu konu açılmıştı hocamız da bizi dikkatli olmamız konusunda uyarmıştı. Kimi adamların otuzlu yaşlara geldiğinde liseli kızlara ilgi duymaya başladığını bu konuda dikkatli olmamızı söylemişti... Bundan kendine pay çıkarır mısın bilmem ama ben yine de benzer bir durum olduğu için yazayım dedim...

Hayır canım sen staj deyince meslek liselerinin lise son stajları da oluyor onlardan biri olduğunu düşündüm. Ben lise sonda staja giderken samimi olduğumuz şeflerimiz falan vardı.Bir gün bir bayan hoca da bizi kahvaltıya davet ettiğinde bu konu açılmıştı hocamız da bizi dikkatli olmamız konusunda uyarmıştı. Kimi adamların otuzlu yaşlara geldiğinde liseli kızlara ilgi duymaya başladığını bu konuda dikkatli olmamızı söylemişti... Bundan kendine pay çıkarır mısın bilmem ama ben yine de benzer bir durum olduğu için yazayım dedim...

=) teşekkürler
ama tüm karmaşıklığına rağmen böyle bi şy olduunu sanmıorum

:hulya: ilişkiden çıktı snle takıldı senden daha cazip gelen birini tercih etti özet bu..
yazdıklarını okudum ama senden hoşlanıyorum sevgili olalım gibi birşey söyledi mi çocuk....
belki seninle sadece arkadaş olmak için muhabbet etti ilgilendi..
ufacık bi ilgiyi aşk sanma durumu olmasın sakın:olmaz:
ilginç bi durum bilmiyorumkismile

Her şeyi geçtim de sevmediğin bir insanla sırf bir inat uğruna bir ilişkiyi nasıl sürdürebiliyorsun?
Onunla nasıl sanki onu seviyormuşsun gibi gezebiliyorsun, çıkıyorsun, elini tutuyorsun... bu rolü nasıl sürdürebiliyorsun, çok zor bir şey bu.
Vicdanın hiç sızlamıyor mu?

Her şeyi geçtim de sevmediğin bir insanla sırf bir inat uğruna bir ilişkiyi nasıl sürdürebiliyorsun?
Onunla nasıl sanki onu seviyormuşsun gibi gezebiliyorsun, çıkıyorsun, elini tutuyorsun... bu rolü nasıl sürdürebiliyorsun, çok zor bir şey bu.
Vicdanın hiç sızlamıyor mu?

aynen katılıyorum:olmaz:

tüm bu hikayede sorun sevdiğim adam dediğin kişi,olayları o karıştırmış,önce sana meyillenmiş sonrada maymun iştahlı gibi başkasına yönelmiş sorsanda bizim aramızda bişi yoktuki der, kesinleşmemiş sanırım sizin sevgili olduğunuz.tabi bu hikayedeki sorunda seninde payın var hemen ne çabuk sevdin de böyle sevgililik arkadaşlık statüleri değişti. ondan böle karışmış gibi sanki.

bende seni çok iyi anlıyorum bunu ona sorman lazım.
bende aynı senin gibi hisetmiştim bir zamanlar karşı tarafta açıkça söylemişti herşeyi.. benim aklımı karıştırdığını fark etti. malesef erkekler pek arkalarına bakmıyor. yaptıkları da karşındaki insanın sana karşı değerini gösterir. aslında senin de bu kişinin yüzüne bakmaman lazım... seni sığanak olarak kullanmış bile olsa kimse son sözü söylemeden arkasına bakmadan gidemez... bu onun insanlıktan bi haber olduğunu gösterir.

sonuçta birşeyler paylaşmışınız dertleşmişiniz ... ama onun hislerini sen farklı algılamış olabilirmisin? açıkça sana abi mi? oldu, yoksa flört mü?

aranızda hiç birşey olmamış olabilir ama ikinizde birbirinizi beğendiğinizi dile getirdiniz mi peki? yoksa arkadaşça mı sohbet ettiniz hep...

Son düzenleme:
Suskun_sultan, bunu ona sormak konusunda çok düşündüm. Şu anda onunla olan bütün muhabbetimiz ofiste karşılaşınca selamlaşmaktan ibaret. Bunu sorduğumda prenses006’nın da dediği gibi “aramızda öyle bir şey yoktu ki” demesinden korkuyorum. Kabul ediyorum böyle bi durumda “ya hep ya hiç yapmak” mantıklı ama sonuçta ben staja devam ediyorum ve onu her gün görüyorum. Bundan sonrası için derdim, karşılaştığımızda onun suratına bakabilecek yüzüm olması, ofis ortamı sonuçta...

Hislerini yanlış anlamak konusuna gelince; beni arkadaş ya da kardeş gibi görüyor olsaydı, bir ilişkiye başladığında bana karşı tavırları değişmezdi, aynı muhabbeti sürdürürdü diye tahmin ediyorum.

Beni sevdiğini söylemedi zaten söyleseydi bi ilişkiye başlamış olurduk ama bahsettiğim herkes “tamam ilişkiye başlamanız, teklif etmesi yakındır” fln yorumları yapıyordu. Hayatımdaki sorunlar boyumu aşmıştı belki bunlar ürkütmüştür ya da sıkmıştır diye düşündüm ben, bilmiyorum. Her şey 2-3 günde tam tersine döndü. Kafamı kurcalayan da bu zaten. :sm_confused:

Bu arada “vicdancı”lara da not:
Yeni ilişkiye başladım dediğim ta en başından sadece “takılma”dan öteye geçemeyeceği belli bi ilişki olarak başladı zaten. Nitekim bunu ikimiz de biliyorduk ve dün bunu konuştuk ayrıldık. Ayrıca; burda birinin benim duygularımla oynamasından yakınırken başkasının duygularıyla oynicak kadar sorunlu değilim ;) İçiniz rahat olsun.

Haklısın ... ben sevdiğini söylemesini kastetmemiştim. ilgilendiğini veya hoşlandığını merak ettiğini kastetmiştim...
sen olayların içindesin. valla bu insanın kişilik meselesi sevgilisi olunca hareketleri değişti ise .... yine sizin aranızdaki arkadaşlık var sonuçta şaka ile karışık arkadaşım hayırdır diye sor bakalım ne cevap vericek. "oo hayırlı olsun " diyebilirisin. normal insanlar bir anda yüz çevirmezler :D.

hem zaten sen kendi kendine yaşamadın ki? ben sesiz kalmazdım sanıırm bir şekilde tepki verirdim. imalı şeyler yazardım...

ortak arkadaşınız varsa ona sor "ben senin arkadaşından şikayetçiyim nasıl biri " diye sorabilirsin. bilmiyorum artık sor bir soru :D

ya da.... boş ver ya kişiliksizmiş de geç :d tatlı bir anı olarak kalsın...

Son düzenleme:
Sorup sormamak konusunda gerçekten tereddütteyim. Bi yandan ne diyeceğini merak ediyorum ama bi yandan da o başkasıylayken onun için çabalamak, plan yapmak kötü hissettiriyor. Yani, dediğin gibi, galiba bu saatten boşvermek en iyisi...

Sorup sormamak konusunda gerçekten tereddütteyim. Bi yandan ne diyeceğini merak ediyorum ama bi yandan da o başkasıylayken onun için çabalamak, plan yapmak kötü hissettiriyor. Yani, dediğin gibi, galiba bu saatten boşvermek en iyisi...

bencede boşver cnm en iyisi önüne bakmak zaten öle çokta bi geçmişiniz yok hani böle deli dolu aşk falan yaşamamışınız duygular daha belirginleşmeden bitmiş zaten boşver gitsin zaten heleki bi başkasına gittiyse dönmesi zor biraz tecrübeyle sabit:sinifsinif:
tatlı bi anı farzet geldi geçtikaydirigubbakcemile4başkaları hatta daha iyileri çıkar karşına emin ol böyle kaypaklarla ne kadar mutlu olunur nasıl ömür geçer düşünsene o yüzden salla gitsinalsanaalsanasmile

Sormayıp önüne bakman, yoluna devam etmen senin için daha doğru bir karar olacaktır.
Belli ki o kendine bir yön vermiş durumda...
Sende kendi önüne geleceğine bak derim :delphin:

Back