• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana cevap versin :( adet ile ilgili

crpdd

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
6
0
16
Kayseri
kızlar 21 yaşındayım, bugüne kadar adetim hep düzensiz geldi..

şuan adetimin 3.günündeyim 3 gündür kuru pıhtı şeklinde geliyor..kan yok ağrı sızı yok..

kadın hastalıkları sitelerine bakıyorum hiç bir hastalıkta böyle bir belirti yok..

aranızda böyle bir şey başına gelen var mı :(

hep randevu alıyorum sonra iptal ediyorum..kan alacaklarından korktuğum için :(

bence hiç erteleme kan almak neki allah korusun daha kötüsü olursa besmele çek gözünü kapat Allah yardımcın olsun sıkma canını git doktora ne olduğunu bizede söyle umarım basit bişeydir

şuan adetimin 3.günündeyim 3 gündür kuru pıhtı şeklinde geliyor..kan yok ağrı sızı yok..

kadın hastalıkları sitelerine bakıyorum hiç bir hastalıkta böyle bir belirti yok..

Canım bence bir an önce dr a git çaresine baktır kan aldırmaktanda korkma Allah esirgesin hasta falan olursan daha acılı işlemlere maruz kalabilirsin önce sağlığını düşün...

Benim adetim 9-10 gün sürüyo arada pıhtı geliyo et parçası gibi doktora gittim yumurtalıklarıma baktı sağlıklı olduğumu ve korkulcak bişeyin olmadığını söyledi sen sıvı şekilde atmıyosun o kanı pıhtı şeklinde atıyosun dedi tabikide kendin bi uzmana görünmekte fayda var

Bazen oluyo kızlar pıhtı şeklinde adetler hemen kötüye yormayın :27:

Back