- 15 Eylül 2022
- 1.783
- 864
- Konu Sahibi Anaymbenana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce 1000 tanesi 450 TL ye iyi mi? İpi de kendim alacakmisim çok kararsız kaldımMerhaba, örnek gayet basit aslında tığı işi biliyorsanız.
Ortasına standart bir halka yoksa zincir sıkılığınıza göre değişir boyutu, 25-30 arası zincir çekerek halka yapın içini 36 tane zinciri ilmek alarak 3 defada çıkararak doldurun. Diğer sırada 2 defada ilmek alarak çıkardığımız zinciri üçlü grup olunca üçüncü zincire tamamlayın.... Şeklinde
Kolay gelsin.
Maalesef bu işin piyasası ile ilgili hiç bir fikrim yok. El pratikliği de önemli, bir de bu tarz iş veren yerlerde ücreti ödememe gibi durumların olduğunu da duydum, aman dikkatli olun.Sizce 1000 tanesi 450 TL ye iyi mi? İpi de kendim alacakmisim çok kararsız kaldım
Açıkçası bende pek emin değilim ama bana fiyati az geldi normalde motif başına fiyat verirlermis ama fiyatı da az geldi emek çekeceğim çünkü..1 ay deneyip bakıcam teşekkür ederimMaalesef bu işin piyasası ile ilgili hiç bir fikrim yok. El pratikliği de önemli, bir de bu tarz iş veren yerlerde ücreti ödememe gibi durumların olduğunu da duydum, aman dikkatli olun.
Bende vazgeçtim saolun teşekkür ederim1000 tane için 450 lira bence çok az. Tekrar fiyat konuşun, ya da acil ihtiyacınız yoksa başka opsiyonları değerlendirin derim.
Vazgeçtim saolun teşekkür ederimTanesine fiyt biçin öyle devam edin iplerde Onlara ait olsun. Haa size ait olacaksa Onuda hesaplayın ona göre düzgün elinizin hakkını veren bir fiyat olsun
İpi de sizden, azSizce 1000 tanesi 450 TL ye iyi mi? İpi de kendim alacakmisim çok kararsız kaldım
Aynen bende öyle düşündüm ve teklifi geri çevirdimİpi de sizden, az