• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birgun pozitif Birgün negatif test sonucu

Whowiangirl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
750
552
23
Bu konuyu daha önce yaşayan arkadaşlar hepimiz bilgilenmek için paylaşalım. İki aydir adetten 1 hafta önce gebelik testleri pozitif çıkıyor ertesi sabah bi daha yapıyorum negatif. Zehirli guatr hastasıyım bununla mı alakalı yada bu nedir bilen var mı? Dünkü testi atayım eminim gören bebek var diyecek ama daha bi hafta var ve bu sabah negatifti
2017-05-03-17-49-10-147.jpg
2017-05-03-17-49-10-147.jpg

Eklentiler

• 20170503_145450.jpg
    20170503_145450.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 274
Kan testi yaptirdin mi canim? Kimyasal gebelik yasiyor olabilirsin..

Yıkayıp tekrar atayım ama beklemedisarda hiç ikisinin de ilk 5 dk da ki sonucu

Bu konuyu daha önce yaşayan arkadaşlar hepimiz bilgilenmek için paylaşalım. İki aydir adetten 1 hafta önce gebelik testleri pozitif çıkıyor ertesi sabah bi daha yapıyorum negatif. Zehirli guatr hastasıyım bununla mı alakalı yada bu nedir bilen var mı? Dünkü testi atayım eminim gören bebek var diyecek ama daha bi hafta var ve bu sabah negatiftiEki Görüntüle 1991353 Eki Görüntüle 1991353
İkisinde de çizgi var canım negatif değil

Bilmiyorum ki niye böyle kuzum. Daha önce hiç olmadı aylardır kullanıyordum. İki aydir pozitif çıkıyor ertesi gün negatif

Şu kaset testlere güvenim kalmadı benim çok hatalı pozitif gördüm ben kanda 0 ken bariz pozitif veren mi dersin çeşme suyuna pozitif veren mi dersin artık 15 20 gün gecikmeyi bekleyip dktora giderim hos pkoyum gecikiyor da 60 ı gördüğüm oldu :(

Şu kaset testlere güvenim kalmadı benim çok hatalı pozitif gördüm ben kanda 0 ken bariz pozitif veren mi dersin çeşme suyuna pozitif veren mi dersin artık 15 20 gün gecikmeyi bekleyip dktora giderim hos pkoyum gecikiyor da 60 ı gördüğüm oldu :KK43:

Benim hiç şaşmaz adet maşallah yumurtalık rezervi vs sorun yok ama işte zehirli guatr cikti herşey alt üst oldu. 7 ay korunun dedi doktor sakat olur dedi.8 gün varken öylesine yaptım bunuda anında pozitif cikti. Evlere kanla gebelik olayı bi gelse de kurtulsak

Bilmiyorum ki niye böyle kuzum. Daha önce hiç olmadı aylardır kullanıyordum. İki aydir pozitif çıkıyor ertesi gün negatif
Canim acaba kistin mi oluyo ki hani adete yakın çıkıyo diyosun belkide yumurtalik kisti oluyo bi kere bende de öyle olmuştu testim pozitifti kosa koşa kan testi yaptirdim ama negatifti onda kistim vardi meğer kist oldugunda gebelik testleri pozitif çıkabiliyomuş

Canim acaba kistin mi oluyo ki hani adete yakın çıkıyo diyosun belkide yumurtalik kisti oluyo bi kere bende de öyle olmuştu testim pozitifti kosa koşa kan testi yaptirdim ama negatifti onda kistim vardi meğer kist oldugunda gebelik testleri pozitif çıkabiliyomuş

Geçen ay doktor catlamamis yunurta duruyor ama adetle atılacak dedi. O yüzden pozitif olmuş olabilir galiba. Ama o atılacak dediğinde 5. Günümdü. Sonrada pek kanama olmadı atılmamış olabilir kuzum haklısın bak

Geçen ay doktor catlamamis yunurta duruyor ama adetle atılacak dedi. O yüzden pozitif olmuş olabilir galiba. Ama o atılacak dediğinde 5. Günümdü. Sonrada pek kanama olmadı atılmamış olabilir kuzum haklısın bak
Aynen canim bende de öyle olmuştu kanamam çok azdi meğer kistim duruyomuş bazende gitmiyo işte adetle

Eki Görüntüle 1991421
Buda bu sabahki test ama kuzum kafamı karıştıran da bu
canım bazı testler yanıltıyor insanı önceki gebeliğimde bebetime negatif freely pozitif günüm geçmesine ragmen böykeydi kan verdim hamileydim cnm. hassasiyeti farklı oluyor bazı testlerin geçen keyfi bebtime gebelik testim vardı adetime 11 gün varken pozitif gösterdi :D tabiki de negatf :D

Benim hiç şaşmaz adet maşallah yumurtalık rezervi vs sorun yok ama işte zehirli guatr cikti herşey alt üst oldu. 7 ay korunun dedi doktor sakat olur dedi.8 gün varken öylesine yaptım bunuda anında pozitif cikti. Evlere kanla gebelik olayı bi gelse de kurtulsak

Keşke :)
Ama yeşile güvenmiyorum ben oo yüzden başka marka ile dene bakalım cnm merak ettm bende inş hayırlısını nasip etsin rabbim

Back