Birgün bende buraya yazacaktım bekliyordum ve sonunda ....

blue_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
224
0
evlılıgımın 3. senesıne gırdım ve evlendıgım gunden berı her ay dort gozle beklıyordum nezaman nezaman gelıcek bebegım dıye ve umutla bekledıgım bebegım annesının karnına düştü şükürler olsun darısı tüm isteyenlerın başına inşallah ...
Reglı gunun 8 gun gectı ve dun akşam cesaretımı toplayıp işten cıkarken bır ıdrar testı aldım hayal kırıklıgı yaşamaktan cok korkuyordum ...eve gıdınce uzerımı bıle cıkarmadan dogru lavobaya gıttım ve testı yaptım ama ıcımde korkuda vardı baktıgımda dırek cıft cızgı kırmızıyı gordum ve şok oldum ...
bugunde kan tahlılı yaptırdım ve 5 haftalık hamıleymısım darısı butun ısteyen kardeslerımın başına inşallah ....:ecrin_bebek: :emir_bebek:

cok tesekkurler darısı butun ısteyenlerın başına rabbım saglıklı evlatlar nasıp etsın inşallah

allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.darısı bizlerin başına.hamile değilim ,hamile kalmak için uğraşıyorum.ama inanki düşünmüyoda değilim.buraya açacağım topiğin ismini.sadece ben değilmişim demekki.:)))allah hayırlısını versin..

Cok tesekkurler Allah tüm bekleyenlerı ve sabredenlerede bu duyguyu yaşatsın inaşallah :) çok guzel bır duygu

X