İğneli Epilasyon Birgül İğneli Epilasyon

Bulbulasikgule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
61
34
3
44
Merhaba arkadaşlar.İzmir de epilasyon yaptırmak için güvenilir bir yer arayanlar için tavsiye edebileceğim bir yer. Hala devam ediyorum. Üç seans oldu. Birer hafta ara ile farklı kıl köklerine müdahale edildi. Henüz alınan kıllara (sakal diyebilirim) ikinci bir müdahale olmadı. Yakılan kıl kökü tekrar 20_25 gün sonra çıkıyormuş.

E daha sonuç almadan niye tavsiye ediyorum. Çünkü arkaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim bende bir tanesi hala devam ediyor ki. Son seansı ayva tüyleri şekline dönenler için artık. Diğerlerlerinin tamamen bitti.

Gittiğiniz yerde eğer çok fazla acı çekiyorsanız kılı çekerken anlıyorsanız. Sonrasında cildinizde normal reaksiyon olan kabarma kızarıklık dışında ciddi problemler yaşıyorsanız uzak durun. Benim hissettiğim sinek ısırığı gibi. Benim cildim çok hassas normalde adadan sonra bile yanık gibi oluyor. Ama burada bir problem yaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…