- 14 Ağustos 2018
- 20.222
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.007
- 598
- Konu Sahibi Deve tabani
valla bir arkadaşım başvurdu ziraate ertesi gün 5 bin çıktı çekti hemen.bi müşteri hizmetlerini ara istersen başvurular bitti galiba çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında aylarca bekleme yok hatta çok çabuk herkese kredi verdiler 3 er 5 er ama bazısına donmedilerNiyekineaylarca bekleniyordur ayol o zaman. Bankalarin eline dusmemek lazim
![]()
Çekmeseydin kardeşim zorla değil ya 3 bine 4,5 ödeyecektim kredi verseydi diyorum dosya masrafını bilmiyorum bide 5 bine 700 tl ödeyeceksin diye destan yaziyorsun ha bide 6 ay ödemiyorsun 3 ay değilBişeyi karalamıyorum. Kimsenin düşük faizle falan bişey verdiği de yok aslında algınızla böyle böyle oynayıp sizleri manipüle ediyorlar. Oturdukları yerden 5 bin lira verip geri ödemesine 5700 küsür diyorlar eyvallah diyorsun sonra atm ye gidip çekiceksin bi bakıyorsun 60 küsür lira bilmem ne kesintileri falan diyor ona da el koyuyor. Şerefsizlik değil mi bu? Türkiye de 30 tane şehre gittim 4 tanesinde yaşadım ve o gittiğim her şehrin en merkezi en işlek yerinde 2 bina arayla Full banka binaları oluyor bi bakıyorsun böyle 5 katlı bina bankaya ait.. İçeri giriyorsun yaz sıcağında püfür püfür klimalar o devasa binalarda hiç durmadan çalışıyor allahım elektrik faturalarını düşünemiyorum bileNeyse şuraya bağlıcam bu şerefsiz bankalar havadan sudan kesintileri yapıp milleti kazıklamasalar nasıl ceplerini doldurucaklar.Ayrıca bizim krediye falan da ihtiyacımız yoktu fakat babam Cahil olduğu için TV lerde görmüş işte geri öderken faizsiz bilmem ne işte 3 ay ödeme yok falan madem öyle paradan zarar gelmez diyip başvurmuş vere vere bi de 5 bin vermişler. Neyse eyvallah faizini ödersin sıkıntı yokta atm ye gidince neden havadan sudan 60-70 lira kesinti yapıyor...Kredi kartından nakit avans çekiceksin bak başka banka bile dahil değil aynı bankada direkt İnternet üzeri ufak bir işlem yapıyorsun hopp bilmem ne vergisi bilmem ne kesintisi ver bakıyım 5 lira ver bakıyım 10 lira Eee gün içinde binlerce böyle işlem yapılıyor bu havadan paraları niye kesiyorlar şerefsizlik değil mi bu?
Bunca yazdığım şeyi kredi çekmeseydinize veya faiz düşüklüğüne bağladığın ya başka bişey diyemiyorum neyseÇekmeseydin kardeşim zorla değil ya 3 bine 4,5 ödeyecektim kredi verseydi diyorum dosya masrafını bilmiyorum bide 5 bine 700 tl ödeyeceksin diye destan yaziyorsun ha bide 6 ay ödemiyorsun 3 ay değilşimdi bide 10 yil önceki olmayan faizle ev kredisi veriyorlar onu da duydun mu babam çeker belki
![]()
Neymiş kafam söyle bileyim sandın ki ben malum kişileri tutuyorum ama üzgünüm kendilerinden nefret ederim ama bu başka birşey nankörlükBunca yazdığım şeyi kredi çekmeseydinize veya faiz düşüklüğüne bağladığın ya başka bişey diyemiyorum neysepardon Anladım ben kafanı
![]()
Hayirlisi umarim cabuk cevap alirsin bibicagzim. Ben daha iki gun once annemin yerine sirada bekledim tam 3 saat boyunca banka onunde. O yuzden biri banka deyince tuyum ters donuyorAslında aylarca bekleme yok hatta çok çabuk herkese kredi verdiler 3 er 5 er ama bazısına donmedilerbiride abim heralde bu kişilere vermicekler artık ben kendimi güvenceye alip hepsine basvurdum
![]()
Yok o amaçla söylemedim ama zihniyetin aynı ilerde anlarsınNeymiş kafam söyle bileyim sandın ki ben malum kişileri tutuyorum ama üzgünüm kendilerinden nefret ederim ama bu başka birşey nankörlük![]()
Covid den sonra şubeler işkence zaten önünde uzun kuyruklar tek tek aliyorlar içeri bi sekilde netten atm den halletmek lazım bana çıktı kredi neyse ki sağol canımHayirlisi umarim cabuk cevap alirsin bibicagzim. Ben daha iki gun once annemin yerine sirada bekledim tam 3 saat boyunca banka onunde. O yuzden biri banka deyince tuyum ters donuyor![]()
Gecen cuma mı kabuk ettiler? Ne kadar beklediniz yani?Ben ilk basvuranlardanım cuma günü kabul ettiler cektim yalnız ben 5 basvurdum 10 cıkmış düşürtemedik te cektik böle ucuz faiz bida nerede bulcam
Öfff az öte de oyna ya. hala bıdı bıdı.Yok o amaçla söylemedim ama zihniyetin aynı ilerde anlarsınçok sığ düşünüyorsunuz keşke şu kadınlar kulübüne eğitim verebilsem ya her olaya dümdüz, sığ bakıyor hanımlarımız çok ilginçler çokkk... Sene 2020 olduğu için bulunduğumuz dünyada Banka kullanmadan yaşam sürdürmek çok zor kimisi kredi alır, kimisi para yatırır, kimisi kredi kartı kullanır illaki bankalarla muhattapsın yani bundan kaçış yok gidip köyde falan yaşaman lazım ancak kurtulabilmek için o da mümkün değil pek... Neyse benim dediğim bankanın faiz oranı veya verdiği paranın karşılığını alması gibi şeyler değil ona itirazım yok bunu anlamak çok zor değil neden "Malum kişilerin" peşindekiler gibi okuduğunuzu anlamayıp burnunuzun dikine gidiyorsunuz. Ben diyorum ki Banka zaten o Faizin içinde sana verdiği paranın bedelini alıyor ya? Miktar farketmeksizin isterse 5 verip 100 istesin buna bile itirazım yok işine gelmezse kabul etmezsin olur biter değil mi? Buraya kadar sorun yok zaten ama Bu Şerefsiz bankalar neden Sürekli Zaten haklarını fazlasıyla alıyor olmalarına rağmen İnsanlardan para tırtıklama derdindeler? Reklam veriyorlar İşte Düşük faizli kredi bla bla... Eee tamam başvuruyorsun 1 vericez zamanı gelince 2 ödücek siniz diyorlar tamam diyorsun sonra parayı eline sayarken 0,90 ödüyor eee hani 1 vericektin diyorsun öyle anlaşmadık mı? Ee canım 0.10 kuruşta ebesinin nikahı için memur gelicek onun masrafları diyor seni öyle duruma sokuyor ki resmen gasp ediyor tabii bunu yasal yolla yapıyor. Yoksa benim derdim senin sığ biçimde anladığın gibi faiz oranıyla veya işine gelmiyorsa alma kardeşim gibi şeylerle derdim yok. Banka tabii kar edicek amme hizmeti yapmıyor sonuçta ama işinin bedelini kat be kat alıyorken hep son dakikaya gelince neden ekranda çok dişe dokunmayan ama yinede istenen bir ücretle karşılaltırılıyor insanlar buna isyan ediyorum ben... Günde onbinlerce işlem yapılan bir ekosistem de işinin karşılığını alırken neden hep daha fazlasını gasp etmeye odaklanmışlar bunu soruyorum... Malum kişilerin taraftarları da aynı senin az evvel bana karşı olan söylemlerin gibi eee 20 sene evvel hastaneye giderdik kuyruk vardı şuan bak miss gibi kuyruk yok her yer hastane der.. Ama şunu düşünücek kapasiteleri yoktur demezler ki eee 20 yıl öncenin dünya ekonomisi, Türkiye ekonomisi şuankiyle aynı mı? Veya o hastaneyi yapıyorda neyle yapıyor burası sosyal devlet olduğu için en ufak şeyde vergi alıyor eee zaten o vergilerin amacı bu değil midir diye düşünmezler benim gibi olaya daha objektif bakanlara "Kapayın çenenizi nankörler" tüp kuyruğuna girerdik bak şimdi ülke uçuyor diye tepki gösterirler. Eee allahsız 40 sene evvel ki dünya ile şimdi ki dünya aynı mı ki kıyas yapılabilsin. Veya bakın ne güzel köprüler, yollar yapılıyor nankör olmayın diyorlar fakat bilmiyorlar ki Çin firmalarına yaptırıp sonra 100 yıl geçiş ücretini onlara kiralıyorlar bunu sorgulamıyorlar o zihniyet için bunu sorgulayan insanlar tıpkı senin bana az evvel dediğin gibi Nankörlükle suçlanıyor.Neyse uzun oldu Pardon
Kıçı kırık bankalar yüzünden biz kanser oluyoruz gerek yok valla ama demek istediğimi anlarsın umarım. Hadi iyi geceler
Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya yazık olur adabına demiş Mevlana ne de güzel demiş o yüzden münakaşaya girmiyorum seninleÖfff az öte de oyna ya. Adamlar resmen ödünç para verdiler hala bıdı bıdı.
Mümkünse lütfen. Şimdi gidip 60 lira için biraz daha ağlayın.Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya yazık olur adabına demiş Mevlana ne de güzel demiş o yüzden münakaşaya girmiyorum seninle![]()
![]()
Bankalar bir ticari kuruluş ve aslen A.Ş olmaları nedeniyle ticari amaç güderler.Yani vakıflar gibi yardım amaçlı kurulmazlar. Dolayısıyla aldığınız hizmetin (ki kredi nakit bir borç verme işlemidir) karşılığında bir bedel ödersiniz. Dosya masrafları BDDK nin almış olduğu karar nedeniyle tüm bankalarda binde 5 tir. Bankalar kişilere zorla kredi kullandirmadigi gibi kişilerde kredi kullanmama hakkini kullanabilirler.Marketten veya başka bir yerden yaptığınız alışverişlerde aldığınız tüm ürünleri de üzerine eklenen belli bir kar marjı ödeyerek satın alırsınız.Dolayisiyla bu mantıkla marketten, giyim mağazasından alışveriş yaparken de sövmeniz gerekir.Biz 10 bin için başvurduk 5 bin çıktı o da 3-4 gün içinde sonra gidip çektim atm den 4.940 falan aldım kesintileri yapıyorlar şerefsizler. Ödemesinde 5700 mü 600 mü ne olcak
2aya yakın bekledik evet gecen cuma cok talep vardır uzaması normalGecen cuma mı kabuk ettiler? Ne kadar beklediniz yani?