• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bireysel Temel İhtiyaç Kredisi

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.125
10.534
208
Kızlar bireysel temel ihtiyaç kredisine başvurdum. 1 ay oldu. Ben maaşımı ziraat ten aldığım için ziiraate başvurmuştum. Çevremde ki herkesin 3 5 gün içerisin de sonuçlandı. Ama benim ki hala beklemede.
İlgisi var mı yok mu bilmem ama kredim yok hiç bir ödemem gecikmez kredi kartı borcumu asgari sini değil her zaman hepsini öderim. 10 bin çıksa 11500 civarı ödeyeceğim için altın alırım oturduğu yerden değerlenir falan diye düşünmüştüm. 1 ay oldu ses yok şaştım kaldım.
Var mı bu problemi yaşayan bankaya gitmem işi hızlandırır mı Bi Yol gösterseniz?

Aynen katıliyorum hepsine deneyin ama artık başvurulmuyor galiba ben halk a başvurmuştum cevap gelmedi sonra ziraate basvurdum 2 gün sonra onaylandı
Bu bankalardan insanlarin cektigi nedir anlamak mumkun degil. Verecekseniz verin. Aramizda mutlaka bankada calisanlar vardir. Bu kredi neye gore onaylanip.bekliyor biri aciklama yapsa

Ziraat bankasi cok sorunlu bence ondandir. Subeye gitseniz cozerler. Biz musteri hizmetlerinden yeni bankamatik karti istemek icin aradik onu bile yapmadilar,oyle ozurlu bir sistemleri var

Bu bankalardan insanlarin cektigi nedir anlamak mumkun degil. Verecekseniz verin. Aramizda mutlaka bankada calisanlar vardir. Bu kredi neye gore onaylanip.bekliyor biri aciklama yapsa
Maalesef 2 tanıdık var onlarda bilmiyorlar kac sefer konuşuk biz hiç müdahele edemiyoruz direk sistem onaylıyor dediler ;) ama asıl olay ihtiyacı olanlara vermek hoş çok kişiye verildi bazısına cevap bile gitmedi bilemiyorum

Biz 10 bin için başvurduk 5 bin çıktı o da 3-4 gün içinde sonra gidip çektim atm den 4.940 falan aldım kesintileri yapıyorlar şerefsizler. Ödemesinde 5700 mü 600 mü ne olcak
Niye öyle diyorsun sana kim o kadar düşük faizle kredi verir ki hele bana hiç bir kredi puanım olmamasına ragmen verdiler elbet kesinti olacak.
Biz bir kaç gün oncesinden yapı krediye başvurmustuk 3 bine 4bin kusur geri ödemesi vardı bilmem kac faizle işine geliyorsa diyorlar yani bu kredide 10 bine 11bin kusur öduyorsun bazı şeyleride karalamayı bırakın

Kızlar bireysel temel ihtiyaç kredisine başvurdum. 1 ay oldu. Ben maaşımı ziraat ten aldığım için ziiraate başvurmuştum. Çevremde ki herkesin 3 5 gün içerisin de sonuçlandı. Ama benim ki hala beklemede.
İlgisi var mı yok mu bilmem ama kredim yok hiç bir ödemem gecikmez kredi kartı borcumu asgari sini değil her zaman hepsini öderim. 10 bin çıksa 11500 civarı ödeyeceğim için altın alırım oturduğu yerden değerlenir falan diye düşünmüştüm. 1 ay oldu ses yok şaştım kaldım.
Var mı bu problemi yaşayan bankaya gitmem işi hızlandırır mı Bi Yol gösterseniz?
ben de çok büyük bir hata yapıp ziraate başvurdum 9 Mayıs’ta. Kredi başvurum Hala değerlendirmede. işin üzücü tarafı halk bankasında çalışan bir arkadaşım bu cuma son kullandırım günüydü o kredi için geçmiş olsun dedi :(.. sizin de bilginiz olsun. pek umutlanmayın.

1 ay uzun bir süre.Bir aksilik var.Onaylanmiyor olsa dahi bilgi gelmeli. Bence zamanınız var ise şubeye gidin, maaş bordronuzla başka bankaya da gidebilirsiniz ama maaşın alındığı banka genelde daha esnek davranır o nedenle ilk olarak Ziraat şubesine gidin derim.

ben de çok büyük bir hata yapıp ziraate başvurdum 9 Mayıs’ta. Kredi başvurum Hala değerlendirmede. işin üzücü tarafı halk bankasında çalışan bir arkadaşım bu cuma son kullandırım günüydü o kredi için geçmiş olsun dedi :(.. sizin de bilginiz olsun. pek umutlanmayın.
Hadi ya :(

Niye öyle diyorsun sana kim o kadar düşük faizle kredi verir ki hele bana hiç bir kredi puanım olmamasına ragmen verdiler elbet kesinti olacak.
Biz bir kaç gün oncesinden yapı krediye başvurmustuk 3 bine 4bin kusur geri ödemesi vardı bilmem kac faizle işine geliyorsa diyorlar yani bu kredide 10 bine 11bin kusur öduyorsun bazı şeyleride karalamayı bırakın
Bişeyi karalamıyorum. Kimsenin düşük faizle falan bişey verdiği de yok aslında algınızla böyle böyle oynayıp sizleri manipüle ediyorlar. Oturdukları yerden 5 bin lira verip geri ödemesine 5700 küsür diyorlar eyvallah diyorsun sonra atm ye gidip çekiceksin bi bakıyorsun 60 küsür lira bilmem ne kesintileri falan diyor ona da el koyuyor. Şerefsizlik değil mi bu? Türkiye de 30 tane şehre gittim 4 tanesinde yaşadım ve o gittiğim her şehrin en merkezi en işlek yerinde 2 bina arayla Full banka binaları oluyor bi bakıyorsun böyle 5 katlı bina bankaya ait.. İçeri giriyorsun yaz sıcağında püfür püfür klimalar o devasa binalarda hiç durmadan çalışıyor allahım elektrik faturalarını düşünemiyorum bile 🤣🤣 Neyse şuraya bağlıcam bu şerefsiz bankalar havadan sudan kesintileri yapıp milleti kazıklamasalar nasıl ceplerini doldurucaklar.Ayrıca bizim krediye falan da ihtiyacımız yoktu fakat babam Cahil olduğu için TV lerde görmüş işte geri öderken faizsiz bilmem ne işte 3 ay ödeme yok falan madem öyle paradan zarar gelmez diyip başvurmuş vere vere bi de 5 bin vermişler. Neyse eyvallah faizini ödersin sıkıntı yokta atm ye gidince neden havadan sudan 60-70 lira kesinti yapıyor...Kredi kartından nakit avans çekiceksin bak başka banka bile dahil değil aynı bankada direkt İnternet üzeri ufak bir işlem yapıyorsun hopp bilmem ne vergisi bilmem ne kesintisi ver bakıyım 5 lira ver bakıyım 10 lira Eee gün içinde binlerce böyle işlem yapılıyor bu havadan paraları niye kesiyorlar şerefsizlik değil mi bu?

Back
X