Ben 5 gebelik testi denedim hespi farklı ve pahalı markalardı. 3 ünde bariz pozitif gözükürken 2 sinde negatif çıktı. Kan testimde aynı şekilde 0.2 çıktı. Ama bütün belirtiler ve gecikmem var. Anlam veremiyorum. Testlerin 99 doğruluk payı yok muydu ? Hepsi mi yanlış sonuç veriyor? Başına gelen var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birden fazla gebelik testi yanlış sonuç verdi
- Konu Sahibi dobbyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ocak 2022
- 469
- 355
- 33
- 27
Hepsinin arasında 1 er gün var normalde diğer 2 testimin birisi tam pozitifti ama ben içini açıp bakayım derken kırdım çizgiler koptu diğeri de negatif olduğu için attım. Bu hala regl olmadım 7. GünümAynı gün mü yaptınız testleri? Fotoğrafları var
Eklentiler
7. Günü gecikmenin şimdi gitsem artık net sonuç verir diye düşünüyorum2 gun sonra tekrar kan verin ancak o sekilde emin olabilirsiniz belki kimyasal yasadiniz
Tekrar kan verdiniz mi sonuç nedir acaba bende de öyle olmuştu7. Günü gecikmenin şimdi gitsem artık net sonuç verir diye düşünüyorum
Daha vermedim bugün tekrar gebelik testi deneyip başka markadan sonuca göre gitmeyi düşünüyorum. Sizin sonuçlandı mı acabaTekrar kan verdiniz mi sonuç nedir acaba bende de öyle olmuştu
Negatif çıktı maalesefDaha vermedim bugün tekrar gebelik testi deneyip başka markadan sonuca göre gitmeyi düşünüyorum. Sizin sonuçlandı mı acaba
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınızNegatif çıktı maalesef
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsunRabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
- 23 Aralık 2024
- 117
- 32
- 13
- 26
Adet günüm, gecikmenin 3.günü. Gecikmenin 7. Günü 3 kere test yaptım 3üde negatifti 7.gün kanda vermiştim orda hamileydim sonuç gebeyimBen 5 gebelik testi denedim hespi farklı ve pahalı markalardı. 3 ünde bariz pozitif gözükürken 2 sinde negatif çıktı. Kan testimde aynı şekilde 0.2 çıktı. Ama bütün belirtiler ve gecikmem var. Anlam veremiyorum. Testlerin 99 doğruluk payı yok muydu ? Hepsi mi yanlış sonuç veriyor? Başına gelen var mı?
Hangi testi yaptınız acabaAdet günüm, gecikmenin 3.günü. Gecikmenin 7. Günü 3 kere test yaptım 3üde negatifti 7.gün kanda vermiştim orda hamileydim sonuç gebeyim
- 23 Aralık 2024
- 117
- 32
- 13
- 26
Valla 3.de farklıydıHangi testi yaptınız acaba
Anladım ben de aşılama oldum reglime 7 gün var yaptım negatif çıktı biraz moralim bozuldu. Erken gebelik testiydiValla 3.de farklıydı
Şu an benimde 7. Günüm acaba tekrar test mi versem kan mı bilemiyorum. Siz umut verdiniz bakalım inşallah sizinki gibi olur. Bu arada hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAdet günüm, gecikmenin 3.günü. Gecikmenin 7. Günü 3 kere test yaptım 3üde negatifti 7.gün kanda vermiştim orda hamileydim sonuç gebeyim
- 23 Aralık 2024
- 117
- 32
- 13
- 26
Amin canım teşekkür ediyorum Yani benim başıma gelenler bunlardı 7.günde kan verdim eve gelirken test aldım yaptım negatifti sonuçları almaya gittim 78di beta daha düşük diye gözükmedi herhalde idrarda, zaten kanda yoksa yoktur. Umutsuzluğa kapılma zamanı değil demekki Rabbim tam zamanında nasip ederŞu an benimde 7. Günüm acaba tekrar test mi versem kan mı bilemiyorum. Siz umut verdiniz bakalım inşallah sizinki gibi olur. Bu arada hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım teşekkür ediyorum Yani benim başıma gelenler bunlardı 7.günde kan verdim eve gelirken test aldım yaptım negatifti sonuçları almaya gittim 78di beta daha düşük diye gözükmedi herhalde idrarda, zaten kanda yoksa yoktur. Umutsuzluğa kapılma zamanı değil demekki Rabbim tam zamanında nasip eder
Şimdi yaptım bu şekilde çıktı. Galiba yok ama hala regl okmadım belki de stresten olabilir . Napalım nasip diyelim
- 23 Aralık 2024
- 117
- 32
- 13
- 26
Dediğim gibi ilk kez gebelik yaptım onlarda yanlış çıktı yada daha idrara karışmamıştı bilmiyorum. Bence kan ver kan direk doğruEki Görüntüle 3527324
Şimdi yaptım bu şekilde çıktı. Galiba yok ama hala regl okmadım belki de stresten olabilir . Napalım nasip diyelim
Yarın sabahtan gidip vereyim bakalım artıkDediğim gibi ilk kez gebelik yaptım onlarda yanlış çıktı yada daha idrara karışmamıştı bilmiyorum. Bence kan ver kan direk doğru
- 23 Aralık 2024
- 117
- 32
- 13
- 26
Hayırlısı olsun canımYarın sabahtan gidip vereyim bakalım artık