• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden fazla dert

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Herkese selamlar. Arkadaşlar burada tek konu başlığı altında birden fazla sıkıntımı sizinle paylaşıp yardımcı olmanızı istiyorum. İlk olarak dudak üstü bölgemde sir ağdadan dolayı yanık lekeleri var ve koyu kahverengi duruyor beyaz tenli olduğum için çok kötü bir görüntüsü var bunu gidermek için ne önerirsiniz?
İkinci olarak ise normalde çok insancıl ve iyi biriyimdir ama bazen öfkemi kontrol edemiyorum çabuk sinirlenip yapılan birşeyi fazla kafama takıyorum. Aldığım kararları uygulamakta güçlük çekiyorum bazı konularda. Bunları yenebilmek için önerilerinize ihtiyacım var. Sinirli ve olumsuz düşünen kendini yoran biri olmak istemiyorum. Ayrıca kendimi bazen anlamsızca fazlaca kasabiliyorum çekingenlik konusunda hiç olmayacak yerde utanabiliyorum falan ne yapmalıyım sizce? Şimdiden teşekkürler

ben ilk soruna cevap vereyim laser epilasyonu yılaaar evel yaptırdım eski patlayan ısınan sistemd ilk çıktığında dudak üstü tüylerimede atış yapıldı bitrmedi tabi doğal olarak ve üstelik aynı dedğiniz bölgede iz kaldı ben nette araştırıken kararan koltuk altları felan diye bir yazı görüp okudum ve aktardan arap kızı kremi aldım ehh biraz aldı sanki lekeyi tam olarak geçirmedi sonrada expigment kulandım bana göre hala biraz iz var gibi ama insanlar yok diyolar

Bende ikinci soruya cevap vereyim. Bence bende de bir zamanlar olup da sonradan hayatın gerçek yüzünü ve utanılacak bişey olmadığını kendi kendine öğrenene kadar geçen özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum

Back
X