Birden fazla bos gebelik gecirenler sebebini bulabildinizmi

Ne guzel anlatiyorsun canim gercekten beterin beteri var hic gebe kalamayan yada kocaman yavrularini topraga verenler. Gene halimize sukredelim enazindan gebe kalbiliyoruz buna bile binlerce sukurler olsun birde bu yasadiklarimiz bile bi hayir kapisi bunlari yasamasaydik arastirma test filan hicbisey yapmak aklimiza gelmicekti canim aklina eski yasadiklarin geldiginde ac kuran oku yavrunda huzur bulur arapca bilmiyorsanda ac youtubedan falan dinle canim bunlar hzuzur verir dusunerek gerecekten daha dibe batiyoruz farkinda degiliz benim psikolojimde inan alt ust nolcak nasil bi yol izlicek doktor sonuclarim ne zaman cikacak diye kurtaj dese hemen olucam evde dusuk yapmak istemiyorum inan cok agrili ve yipratici surecti hayirlisiyla su kotu gunlerimi atlatayim korunmaya baslicam test sonuclarim cikincada ona gore onlem aliriz artik

Vajnal ultrasonla nerde göründü

Vajnal ultrasonla nerde göründü
Valla o kadarini hic bilmiyorum ki canim ya ama icerde keseye benzer birden fazla biseyler vardi en buyuk olani dedi 4mm gibi bisey bos gebelikte olabilir dis gebelik te olabilir dedi bthcg istedi betam dususe gecmis. E nabizdan gordum ama doktoru elime geciremiyorum gittigimde bulamiyorum yarin tekrar aricam hastaneyi ordaysa gidicem bakalim

Kanama oluyor mu acaba canim benim 10 haftalik oldu sadece birkac gun kahverengi lekelenmem oldu kirmiziya hic donmedi sancim da ozamn oldu daha da olmadi
Canım benim kanamam vardı ama olmaya da biliyormuş dış gebelik biraz zor teşhis ediliyor ama merak etme iğne ile düşüyor tabi sancın falan olursa hemen dr gitmelisin benimki iğne tedavisi ve kürtaj ile sonlandı fakat beta 0 lanması dış gebelikte uzun zaman alıyor umarım değildir

Amin canim insallah rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah

A aynı durumdayız önce boş gebelik ardından bu da böyle haberleşelim o halde bundan sonra ki süreç için acil şifalar diliyorum
Aynen canim haberleselim burdan en son ayin dokuzunda gitmistim bthcg sonucumu bile gosteremedim doktor hafta iki uc gun hastanedeymis yarin hastaneyi arayip sorucam bakalim canim acaba baska doktora randevu alsam ayni bilgileri gorurmu

Kese gozukmus muydu

Kan uyuşmazlığı siz mi pozitifsiniz eşiniz mi

Aynen canim haberleselim burdan en son ayin dokuzunda gitmistim bthcg sonucumu bile gosteremedim doktor hafta iki uc gun hastanedeymis yarin hastaneyi arayip sorucam bakalim canim acaba baska doktora randevu alsam ayni bilgileri gorurmu
Korkutmak istemem ama iki güne bir takip edilmeli kan değerin bence başka bir dr git hatta Araştırma hastanesine git varsa

Geçmiş olsun dış gebelikte neden kürtaj yapıyorlar acaba doktor bana da aynı işlemleri yapacağını söyledi. Bir de hastanede kaldınız mı acaba kürtaj ve iğne sonrası

Korkutmak istemem ama iki güne bir takip edilmeli kan değerin bence başka bir dr git hatta Araştırma hastanesine git varsa
Aynen canim sanirim oyle yapmam gerekicek benim doktor farkli bir hastanede de calisiyor haftanin iki uc gunu anca denk geliyor yarin bi hastaneyi arayip sormam lazim canim beklemek belkide daha telafisi olmayan seylere bile sebep olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…