- 4 Mayıs 2022
- 1.260
- 1.619
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Tabii kan değerlerine de baktıracağım bu hafta inşallah , içten bişey varsa bilmiyorum da onun harici hayatımda değişen bişey olmadı beslenmem aynı , kullandığım ürünler aynı demek istedim canımDurduk yere niye bozuldu ki ben olsam önce bir doktora giderdim ürün satin almak yerine.
Kan değerime baktıracağımhormonal bir durum olabilir, içten düzeltseniz daha faydalı olur. yenileri çıkmaya devam ettiği sürece kozmetik bir yere kadar.
evet belki ilaç tedavisiyle eski haline döndürebilirsinizKan değerime baktıracağım
Bulunduğum şehirde cilt doktoru yok , sağlık sektörü çok yetersiz o yüzden buraya yazdımÖnce bir cildiye uzmanına görünün, hormonal ya da strese bağlı cilt atağı olabilir. Roza atağı mesela, 56 yaşına kadar bebek gibi cildi olan annemde birden bire roza başladı. Surekli kızarıklık ayni bölgede toplanmış sivilceler vs, bende de roza var ama sadece kilcal damar çatlakları olustu. Stres, hava değişimi, gıda vs cildi gerçekten etkiliyor. En azından doktor nokta atışı medikal ürünlerle cok masraf etmeden duzelmesini sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?