Birde siz akil verin hata benimmi?

Esim fabrikada calisiyor.hergunde mesaide.aylik gelirimiz 6 bin lira.kp maasina gerek yok bile sadece ic anadolu insanlari ve kucuk oğlumuzla cikiyoruz dediler ve bizle ayrildilar bana sormadan tabii sozde ayri yasiyacaktik biz.ama oyle yatili calisma felan asla izin vermezler cok baskici insanlar cok

Valla hemde oyle bi guzel yaptilarki beji gelin.kacmayi felan dusundum ama tabi o zamanlar pek bi sey bilmedigimden korkdugumdan kacamadimda
Iyi tamamda ozmn polis flan icaat edilmemis miydi ya istemedigin bi evlilige kim zorlayabilir seni ki hic mi birsey yapamadilar evlenmemen icin ogretmenlerin falan sacma yani cocuk gelin mi olur.

Ayrılmayi düşünmüyor musun ?
Ayrıldıktan sonrası için konuştum ben

17 yaşında zorla evlendirilirken öğretmeni falan değil polisi arasaydınız keşke.

evden kaçıp memlekete gidip babanız yüzünden tekrar dönmek yerine polise veya devlete sığınsaydınız keşke. Zira çocuk gelinsiniz ve babanız da o kocanız da suçlu durumda şu anda.

sevmediğiniz adamla sevişip üzerine 1 değil 2 kez hamile kalıyorsunuz. İnternetten kadınlar kulübüne girmeyi akıl ediyorsunuz ama korunmayı akıl edemiyorsunuz.

size yemin ediyorum çok nadiren sert yorum yaparım normalde. Ancak konunuza aşırı sinirlendim, neresinden tutsak elimizde kalıyor. Yalnızca o 2 masum bebeye üzüldüm.

Ne derseniz doğru.hic bi zaman korkudan adim atamadim evlendigimde polisi aramadim korkdum .cunki dugunumde polisde vardi akrabaydi..
Kacdigimda da öyle yine harekete gecmedim geri goturmezler dedim ama tersi oldu.polise şikayet edecektim kacdigimda ama annem sacmalama polisi katma araya dedi
Korunmaya gelincede evet korunma yöntemlerni bilipde yapmadim keşke yapsaydim ama ne fayda. sadece olan 2 cocuguma olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…