Birde buraya bakın kızlar

hicbisey yapmam, sonucta kiskandigimi belli edersem hem onu simartmis olurum hem de baktigi kizin kendimden guzel oldugunu kabullenmis gibi olurum. Gerci benim yanimda baska kiza hicbir erkek bakmamistir :9

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:lepi:süpersin.

İlahii ay öldüm gülmekten .:roflol:..çok iyi yapmışın kırk yıl düşünsem böğle yapmak aklıma gelmez...:roflol::roflol:

Aynen öle sana tamamen katılıyorum nişanlıyken, yeni evliyken v.s. kıskandığımı çok belli ederdim ben elimde olmayan bişidi ve acayip hoşuna gidiyordu dediğin gibi inadına yapardı çatardı. adam beni sinir etmekten adeta zevk alıyordu.
Baktım olmıycak tam tersini yapmaya başladım o bakmıyordu ben gösteriyordum... Kıza baksa aşkım yaw ne güzel gözleri var yada güzel dimi falan diye...
bir gün yolda gidiyoruz önümüzdende bi kız giymiş minileri ama öle böle kıvırmıyor kalaça bi sağa savruluyo bi sola bakacak bakamıyo dedimki eşime ben erkek olsam bu hatuna laf atardım...:1shok: baktı kaldı atarım bak dedi at zaten dedim hadi be sende dedi manyakmısın nesin... Belli etmiyceksin kıskandını havalara giriyorlar egoları tatmin oluyo herhalde... Anlatır şimdi konu açıldığında benim eşim ben atmasamda bana zorla laf attırcak diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…