birde bnden gebe kalma yolları

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
41
bnde 8 aydır bekliyodum bebişimi sükürler olsun dogum günümde hediye olarak geldi bn bu ay diger aylardan arlı olarak bir yerde okudum diyorduki 100 kere bismillahirrahmanir rahim yazıp hamile kalana kadar üstünüzde tasıyın hiç cıkarmadım ozellikle ilişki sırasında üstünde kalsın diyodu onu yaptım folik asit kullandım incir yedim ve adet günüm biter bitmez hiç bi gece ara vermeden calıstık :) bn yumurlamayı kacırıyodum sanırım internetteki hesaplara göre genelde o günlerde sıklık oluyodu bu ay bir gün kacırmadım yastık olayı var tabi 1 saat kalmadım dilerim allah isteyenlere en kısa zamanda verir

cnmbenım bebgın hayırlı ugurlu olsun ..bende bu ay ararlıksız çalışıyorum.. canım günah olur dıye yapmamıştım ben onu .demekki bir fazıletı varmış.. tekrar tebrık ederım .s evgıler inciri normal olarak mı yedın ?= yoksa suyunumu içtin?

hayırlı olsun canım :) darısı başımıza bendende bır soru sana besmeleyi okudugumuz gıbımı yazdın arapçasınımı ???

okudugumuz gibi yazdım darısı basınıza saol

Bende 3 aydr taŞıyorum ve heklıyorum hamıŞ olmayı kısmett

canım benim hayırlı olsunnn darısı bizim başımızaaa çok sevindim hamiş olmana

canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

bencede işin sırrı hergece beraber olmakta:))gun aşırı da bence şansı düşük oluyor insanın..

X