- 19 Aralık 2012
- 441
- 707
- 103
- Konu Sahibi BayanPinpirik
-
Erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben pozitif cıktıgı halde hamile olmadıgım oldu ztn 10 gün varmış 5gün kala tekrar denemeni tavsiye ediyorum rabbim gönlünüzs göre versin inşMalesef akşam erken ebelik testi yaptım ama negatif Allah yardımcımız olur inş
Hamıssın canınMerhabalar bende dayanamayıp erkenden test yapanlardanım. Benimki imkansız gibi bişey aslında polikistiğim ve bu ay soğan kürü yaptım yumurtlama zamanında gece daha önce yaşamadığım karın ağrısıyla acile gittim apandist olabilir diye ama bir şey çıkmadı doktor k.doğuma gitmemi önerdi. 3 gün geçti bu durumun üzerine benimde kasık ağrılarım halaaa devam ettiği için sabah test yaptım reglme 10 gün (gerçi benim düzgün periyotum yokki) var 2.silik fazla silik ama var var gibi çizgi hemen oluşmadı bende saçmaladım zaten diyip bıraktım 30dk sonra atmak için aldım ama siliklik beni bi umutlandırdı buharlaşma silikleşmesi mi buutekrarlıycam ama böyle benimle aynı şeyleri yaşayan olmuştur belki siz ne dersiniz nasıl yorumlanmalı
Erken gebelik testi negatif olduğu için reglmi bekledim 2 gün geciktim yarın tekrar test yapacağım ve drden randevu oldum ama gecikme polikistikten olabileceğinden %90 pek ümidim yokEe naptn canım sonuç nedr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?