birdaha uzun zaman belkide hiç görüşmeyeceğiniz kişi ile ayrılmadan helalleşirmisiniz

tatlixsxoxgxlum

kızım İLKE 1 yaşında:))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
1.707
2
arkadaşlar 3 4 gün önce yan komşum ile hafif tartışmamız oldu ona çok kırıldım.daha öncede olmuştu ama hep haklı olduğum halde ben ilk adımı adıp konuşmuştum.bir kaç ay sonra taşınacağız ve onu büyük bir ihtimalle artık görmeyeceğim.bu zaman zarfındada gidip onunla konuşmak istemiyorum yani ilk adımı atan hep ben olmak istemiyorum .eğer o da gelmezse büyük ihtimal bu şekilde ayrılacağız.aslında bu durumlardan hiç hoşlanmam ama malesef oldu.yani siz olsanız aman boşver mi dersiniz yoksa nasıl olsa bir daha görmeyeceksin gidip helalleşmi dersiniz.inanın benim kalbim görüşmemekten yana sizlerinde fikirlerini almak isterim...

[COLOR=[/COLOR] bence helaleşmekte fayda var haklı olabilrsin ama sen yinede sonkezde olsa git helalleş bnde aynı durumda olsam sonkez gidip helaleşirdim büyüklük sende kalsına.s

Ben olsam helalleşirdim..
Bir kahvenin 40 yıl hatırı var derler..yerimseniben

Son düzenleme:
Canım bence ne olursa olsun helalleş boşver sonra vicdan azabı çekmekten iyidir...
Mesela beni aldatan erkek arkadaşımla bile helalleşmeden ayrıldığım için vicdan azabı çekiyorumsenağlamaben napiim

Bende helalleşirdim. İyi de olsa kötü de olsa anılarınız olmuştur. Yine de büyüklük sende kalsın. Git helalleş.

ben derimki acizane helalleş...
çünkü kul hakkı var... senin yada onun mutlaka birbirinize hakkınız geçmiştir....
HELALLEŞİN....

ben helalleşmenden yanayım rabbim kul hakkıyla karşıma çıkmayın diye buyurmuştur.sonuçta görüşmüşlüğünüz var arada illede hak geçmiştr birbirinize

Eskiden aman boşver deyip geçerdim ama şimdi geçmişimi hatırlıyorum ve bişeyler paylaşıp aramız bozulduğu için helalleşmeden ayrıldığım insanları düşünüyorum ve vicdanım sızlıyor , o yüzden bence helalleş sonuç itibariyle sadece bir kere muattap olup bir daha görüşmeyeceksin senden bişey eksiltmez yani .

bence helalleşin.büyüklük sizde kalsın.siz üstünüzden günahı atmış olursunuz.karar size kalmış tabikide.ben olsam helalleşirdim...

Bence git helalleş ne olacak hep gitmişsin bu seferde git ve bir daha görüşmeme olasılığınızda var. Uzun yola çıkarsam veya başkaları çıkarsa o an yanımdakilerle mutlaka helalleşirim. dk. sonramızın garantisi yok.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inş dediğiniz yapacağım ama gideceğimiz zaman..ölümlü dünya nede olsa birbirimize mutlaka hakkımız geçmiştir....

Canım sen üstüne düşeni yap. Helâllik al. İnsanlık sende kalsın tatlım. Ben uzun yola çıkarken dönerken hdp helâlleşirim. Takdir senin ama nacizane fikrim bu....

CADIARZU aileme,namusuma canıma zarar verecek birşey söylememiş ve yapmamışsa
hellalik isterim.üç günlük dünya kimseyle kötü olarak ayrılmaya gerek yok

Benimde işyerimde küs olduğum bir insan vardı. Ben ayrılırken yanına gittim ve helalleştim. Sonuçta bana veya benim ona çok büyük bir kötülüğümüz olmamıştı. Bu yüzden içim rahat. En azından aklıma geldiğinde keşke demekten kurtuldum.

madem ilk adimi atan hep sensin bari son adimida sen atta iyilik sende kalsin,kul bilmezse hak bilir.bence helallesin,nasil olsa bir daha görmeyecekmissiniz.

içinin rahat olmasını istiyorsan,topu karşı tarafa at derim canım.ölümlü dünya,kimsenin hakkı kimsede kalmısın bir selam bile olsa,hak sahibi olurmuş.helalleş gitsin.tamam demesi kolay belki ama arap öpmeyle dudak kararmaz.

a.s.bence helellaşman lazım komşu hakkı çok önemlidir amailk adımıda ondan bekliyorsanda gidecegin haftaya kadar bekle o bişiy demezse sen gider helallaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…