Cilt Bakımı Ürünleri Birçok soruna tek çözüm Witch Hazel :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

babyface_

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
16
0
16
İstanbul
Kızlar Merhaba

Forumda başka bir arkadaşımızın formülünde yer alan Witch Hazel'i bilen arkadaşların olmadığını gördüm bende kullanan biri olarak özelden gelen soruların hepsini burdan yanıtlama gereği duydum.

Öncelikle Witch Hazel bir bitki özü,Hammamelis de deniliyor.Türkiye'de nasıl gül her cilt bakım ürününe konulmuşsa batı ülkelerinde de Witch Hazel meşhur.
İyileştirici,onarıcı etkiye sahip olması nedeyle Hametan kremin ana maddesi zaten .Türkiye'de de birçok cilt bakım ürününün içinde Witch Hazel özü var. Fakat bu bitkinin %100 doğal kendi suyu başlı başına bir cilt bakım ürünü.Bundan faydalanmış biri olarak size de faydalı olabileceğini düşündüm.
Benim cildim yağlı ,yüzümede kimyasal bir ürün kullanmak istemedim. Bu ürünü de yurtdışındaki arkadaşımdan öğrendim. Hiçbir zararı olamaz die denemek istedim. Ben günlük cilt temizliğimi bunula yaptım. Anti aging etkisiyle gözenekleri sıkılaştırıcı etkisi var, her cilt tipinde kullanılıyor ,yağlı ve kuru cilt problemlerini doğal içeriğiyle normal dengesine getiriyo.Benim yağlı cildimi kurutmadan dengeledi. Ciltteki tahrişleri de onarıcı özelliği var. Zaten derinlemesine temizlediği için siyah nokta sivilce oluşunu da önlüyor.

Eczanelerde varmış,arkadaşım da aldı.
Ama ben kendi bölgemdeki eczaneden bulamadım, sahibinden.com'dan sipariş etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…