Hiçbir CHP li demeyeceğim ama hiçbir "AKP'li olmayan kişi" AKP'ye oy vermez! Bu durumda o dostlar zaten AKP'lidir.
Bu konuda size katılmıyorum, sonuçda her şeçimde partiler farklı oy oranına sahİp olabilliyor .
AK partilide CHP ye oy verebilir , CHP lide AK partiye oy verebilir ... sonuçda her insan bir partiye oy vermek için dogmadı !
not ; konu sahibi arkadaş yazınızın kaynagını ekleyin , konu kapanabilir .
Evet size katılıyorum hiç kimse tek bir partiye oy vermek için doğmadı. Zaten bundan önceki seçimlerde, özellikle AKP ilk iktidara geldiği zamanlardaki seçimlerde birçok CHP'li, MHP'li, BBP'li vb. AKP'ye oy verdi. Ya da başka partiler kendi aralarında seçmen transferlerine elbette şahit oldular. Ancak bu seçimler için konuşursak benim gördüğüm bir tarafta AKP'li seçmenler, tarafta da diğer partili seçmenler var. ( CHP'li, MHP'li, BBP'li vb.) Ve AKP öyle bir kutuplaşma, insanları ayrıştırma yoluna girdi ki diğer tarafta olan hiç kimsenin AKP'ye oy vermeyeceğini düşünüyorum. Bir CHP'li MHP'ye oy verebilir. Bir MHP'li BBP'ye oy verebilir ama bana göre hiç biri AKP'ye oy vermez. Bu durumun böyle olmasını sağlayan bizzat AKP'dir.
bu olaydan sonra benim tanıdığım birtakım kişiler önceden oy verdikleri halde akpden vazgeçmişti
bazıları mhpye bazıları chpye oy verecekti
ama sonra chp cemaat yakınlaşmasını görünce tekrar vazgeçmişler akpye vericez dediler en son hepsi aynı dediler
cemaat tekrar başımıza gelebilir diye endişe ediyolarmış
ama mhpye verecekler vazgeçmedi benim tanıdıklarımdan
o açıdan ben sonuçları cidden merak ediyorum
kararsızların fikri çok çabuk değişiyo sanırım
beleyip görücez
ama genel seçimlere daha 1 yıl var
belediye seçimlerinde adaya göre oy veren de çok
o yüzden tam bi ölçü olmayabilir bu seçim
Evet size katılıyorum hiç kimse tek bir partiye oy vermek için doğmadı. Zaten bundan önceki seçimlerde, özellikle AKP ilk iktidara geldiği zamanlardaki seçimlerde birçok CHP'li, MHP'li, BBP'li vb. AKP'ye oy verdi. Ya da başka partiler kendi aralarında seçmen transferlerine elbette şahit oldular. Ancak bu seçimler için konuşursak benim gördüğüm bir tarafta AKP'li seçmenler, tarafta da diğer partili seçmenler var. ( CHP'li, MHP'li, BBP'li vb.) Ve AKP öyle bir kutuplaşma, insanları ayrıştırma yoluna girdi ki diğer tarafta olan hiç kimsenin AKP'ye oy vermeyeceğini düşünüyorum. Bir CHP'li MHP'ye oy verebilir. Bir MHP'li BBP'ye oy verebilir ama bana göre hiç biri AKP'ye oy vermez. Bu durumun böyle olmasını sağlayan bizzat AKP'dir.
Ben çevremde karşılaşmadım CHP'den ya da başka patiden AKP'ye oy vereceğim diyen birileriyle. Ama doğrudur. Bende çok merak ediyorum umarım hepimiz için hayırlısı olur.
ülkemiz için en hayırlısı neyse o olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?