• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Birçok CHP'li dostum Kadir Bey'e oy verecek'

seratonin

))(beni seviyorum)((
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
1.078
43
118
Adana
Ünlü hukukçu Kezban Hatemi, CHP'nin şu anki tutumundan rahatsız olan birçok CHP'linin AK Parti'ye oy vereceğini söyledi.
Katıldığı bir canlı yayın programında çarpıcı açıklamalar yapan Hatemi şu ifadeleri kullandı;

SEÇİMİ KADİR TOPBAŞ AÇIK ARA FARKLA ALACAK

''Seçimi Kadir Topbaş alacak. Bunda en ufak bir tereddüdüm yok. Hem de öyle böyle değil, açık ara farkla alacak.''

BİRÇOK CHP'Lİ ARKADAŞIM OYUNU KADİR BEY'E VERECEK

''Bakın birçok CHP'li arkadaşım, yakın dostum oyumuzu Kadir Bey'e vereceğiz diyor. Zaten bu Cemaat olaylarıyla son günlerde gördüğümüz, yaşadığımız bu antidemokratik, resmen darbe girişiminde çok ciddi anlamda sarsılmış gerçek CHP'liler var.

Dolayısıyla onlar çok rahatsız bu olan bitenden. İsim vermeme gerek yok.

Sarıgül'ün, bu şekilde CHP'nin başına geçme planının esas dizaynırları, toplum mühendisleri, İstanbul'un elitistleridir. Dolayısıyla, o elitistlerin yanına Pensilvanya akımı da ilave oldu.''

GAYRİ MÜSLİM CEMAATLER CHP'YE OY VERMEZLER

''Gayri müslim cemaatlerin, son günlerde öğrendiğime göre, bu 10 yıllık süreç içinde bir demokrasiyle, temel hak ve özgürlüklerle AK Parti'nin yeni açılımlarla onlara sağladığı rahatlığın son derece bilincindeler.

Gayri müslim cemaatler Gülen Cemaati'ne oy vermezler, dolayısıyla CHP'ye de oy vermezler. Bartholomeos'la bizzat konuştum.''

kadir topbaşın alacağı kesin zaten....

mustafa sarıgüle millet nasıl güvensin...

istanbul neydi ne oldu baya güzelleşti herkes bunu görüyor... görmeyende aslında görmezden geliyor bu millet ne istiyor anlamadım yani.....

Hiçbir CHP li demeyeceğim ama hiçbir "AKP'li olmayan kişi" AKP'ye oy vermez! Bu durumda o dostlar zaten AKP'lidir.

Bu konuda size katılmıyorum, sonuçda her şeçimde partiler farklı oy oranına sahİp olabilliyor .
AK partilide CHP ye oy verebilir , CHP lide AK partiye oy verebilir ... sonuçda her insan bir partiye oy vermek için dogmadı !

not ; konu sahibi arkadaş yazınızın kaynagını ekleyin , konu kapanabilir .

Bu konuda size katılmıyorum, sonuçda her şeçimde partiler farklı oy oranına sahİp olabilliyor .
AK partilide CHP ye oy verebilir , CHP lide AK partiye oy verebilir ... sonuçda her insan bir partiye oy vermek için dogmadı !

not ; konu sahibi arkadaş yazınızın kaynagını ekleyin , konu kapanabilir .

Evet size katılıyorum hiç kimse tek bir partiye oy vermek için doğmadı. Zaten bundan önceki seçimlerde, özellikle AKP ilk iktidara geldiği zamanlardaki seçimlerde birçok CHP'li, MHP'li, BBP'li vb. AKP'ye oy verdi. Ya da başka partiler kendi aralarında seçmen transferlerine elbette şahit oldular. Ancak bu seçimler için konuşursak benim gördüğüm bir tarafta AKP'li seçmenler, tarafta da diğer partili seçmenler var. ( CHP'li, MHP'li, BBP'li vb.) Ve AKP öyle bir kutuplaşma, insanları ayrıştırma yoluna girdi ki diğer tarafta olan hiç kimsenin AKP'ye oy vermeyeceğini düşünüyorum. Bir CHP'li MHP'ye oy verebilir. Bir MHP'li BBP'ye oy verebilir ama bana göre hiç biri AKP'ye oy vermez. Bu durumun böyle olmasını sağlayan bizzat AKP'dir.

Evet size katılıyorum hiç kimse tek bir partiye oy vermek için doğmadı. Zaten bundan önceki seçimlerde, özellikle AKP ilk iktidara geldiği zamanlardaki seçimlerde birçok CHP'li, MHP'li, BBP'li vb. AKP'ye oy verdi. Ya da başka partiler kendi aralarında seçmen transferlerine elbette şahit oldular. Ancak bu seçimler için konuşursak benim gördüğüm bir tarafta AKP'li seçmenler, tarafta da diğer partili seçmenler var. ( CHP'li, MHP'li, BBP'li vb.) Ve AKP öyle bir kutuplaşma, insanları ayrıştırma yoluna girdi ki diğer tarafta olan hiç kimsenin AKP'ye oy vermeyeceğini düşünüyorum. Bir CHP'li MHP'ye oy verebilir. Bir MHP'li BBP'ye oy verebilir ama bana göre hiç biri AKP'ye oy vermez. Bu durumun böyle olmasını sağlayan bizzat AKP'dir.

bu olaydan sonra benim tanıdığım birtakım kişiler önceden oy verdikleri halde akpden vazgeçmişti
bazıları mhpye bazıları chpye oy verecekti

ama sonra chp cemaat yakınlaşmasını görünce tekrar vazgeçmişler akpye vericez dediler en son hepsi aynı dediler
cemaat tekrar başımıza gelebilir diye endişe ediyolarmış
ama mhpye verecekler vazgeçmedi benim tanıdıklarımdan

o açıdan ben sonuçları cidden merak ediyorum
kararsızların fikri çok çabuk değişiyo sanırım
beleyip görücez
ama genel seçimlere daha 1 yıl var
belediye seçimlerinde adaya göre oy veren de çok
o yüzden tam bi ölçü olmayabilir bu seçim

Son düzenleme:
Son genel ve yerel seçimlerde akp ye oy vermiş bir aileye mensubum ben ve bir çok akp li akrabam çevrem akp ye oy vermeyeceğiz.
Bir de bu şekilde bakmak lazım:34:

Uzman ne kadar çok insan var bu memlekette ya
akp li olmayanların asla akp ye oy vermeyeceğini araştırmışlar tez yazmışlar sanki..
neden o ona bu buna vermesin yahu..
insanız biz bugün hayattan beklentilerimiz farklıdır yarın beklentilerimiz farklııdır...
dün severek taktığımız bir takımızı bile başka bir gün beğenmeyip çöpe atabiliyoruz..
bunlar normal şeyler..
evet benim çevremde de var chp li olup akp ye vercek, akp li olup chp ye vercek..

bu olaydan sonra benim tanıdığım birtakım kişiler önceden oy verdikleri halde akpden vazgeçmişti
bazıları mhpye bazıları chpye oy verecekti

ama sonra chp cemaat yakınlaşmasını görünce tekrar vazgeçmişler akpye vericez dediler en son hepsi aynı dediler
cemaat tekrar başımıza gelebilir diye endişe ediyolarmış
ama mhpye verecekler vazgeçmedi benim tanıdıklarımdan

o açıdan ben sonuçları cidden merak ediyorum
kararsızların fikri çok çabuk değişiyo sanırım
beleyip görücez
ama genel seçimlere daha 1 yıl var
belediye seçimlerinde adaya göre oy veren de çok
o yüzden tam bi ölçü olmayabilir bu seçim

Ben çevremde karşılaşmadım CHP'den ya da başka patiden AKP'ye oy vereceğim diyen birileriyle. Ama doğrudur. Bende çok merak ediyorum umarım hepimiz için hayırlısı olur. :72:

Tabi bu sizin görüşünüz saygı duyarım ....
Ama ak partiye ,ak parti için oy vermeyecek insanlarda olabilir .. sonuçda bu seçim , parti yada yerel seçim olmakdan çıktı .

Birde ak parti ve karşısında diger partilerin birleşmesinide ayrımcılıga , sedece ak partiye lanse etmek dogru deyil bence . benim gözlemimde diger partilerin menfaatleri için (seçimlerde) aynı tafarda olmaları . ayrıştırıldakları için değil ..

Son düzenleme:
ülkemiz için en hayırlısı neyse o olur umarım

inşallah .......
bazan şer görünen şeylerdede hayır çokdur bizler bilemeyiz ... 17 aralıkda çok üzülmüştüm ama bugün düşünüyorum olması gereken buymuş..

Son düzenleme:
Back