birbirinizin ruh esimisiniz

deryacox

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.006
0
156
43
Almanya
- Sevgiliniz, iş yoğunluğundan dolayı aklı hep işyerinde olsa da, hafta sonu için Dvd kiralamayı ihmal etmiyor ve buzdolabını en sevdiğiniz dondurma ve çikolatalarla dolduruyor.

- Cici sabunlarınızla lavaboyu temizlediğinde veya "balık" kokuyor diye, havyarınızı çöpe attığında, "Ay canım ne şeker, evimi temizlemeye çalışıyor" diye düşünüyorsunuz.

- İlk tanıştığınızda, bütün erkekleri peşinden koşturan en yakın arkadaşınızla, birlikte olmanıza rağmen onu fark etmemişti.

- Yağmurlu havada taksi bulamayacağınızı düşünerek, işten erken çıkıp sizi ofisinizin kapısında bekliyor.

- Bedava tatil ödülü kazandığında, siz de onunla gitmezseniz ödülü kabul etmeyeceğini söylüyor.

- Evini ve özel eşyalarını karıştırırken yakalandığınızda sizden gizleyecek bir şeyi olmadığını söylüyor.

- Sizin istekleriniz her zaman kendi isteklerinden önce geliyor.

- Pişirdiğiniz yemeğin acısı fazla kaçmış olsa da, o çok lezzetli olduğunu söylüyor.

- Giydirdiğiniz garip hayvan kıyafetlerine rağmen kedinizi köpeğinizi gerçekten seviyor.

- Size göre sevgiliniz Brad Pitt'ten bile daha yakışıklı.

- Sevgiliniz, iş yoğunluğundan dolayı aklı hep işyerinde olsa da, hafta sonu için Dvd kiralamayı ihmal etmiyor ve buzdolabını en sevdiğiniz dondurma ve çikolatalarla dolduruyor.

- Cici sabunlarınızla lavaboyu temizlediğinde veya "balık" kokuyor diye, havyarınızı çöpe attığında, "Ay canım ne şeker, evimi temizlemeye çalışıyor" diye düşünüyorsunuz.

- İlk tanıştığınızda, bütün erkekleri peşinden koşturan en yakın arkadaşınızla, birlikte olmanıza rağmen onu fark etmemişti.

- Yağmurlu havada taksi bulamayacağınızı düşünerek, işten erken çıkıp sizi ofisinizin kapısında bekliyor.

- Bedava tatil ödülü kazandığında, siz de onunla gitmezseniz ödülü kabul etmeyeceğini söylüyor.

- Evini ve özel eşyalarını karıştırırken yakalandığınızda sizden gizleyecek bir şeyi olmadığını söylüyor.

- Sizin istekleriniz her zaman kendi isteklerinden önce geliyor.

- Pişirdiğiniz yemeğin acısı fazla kaçmış olsa da, o çok lezzetli olduğunu söylüyor.

- Giydirdiğiniz garip hayvan kıyafetlerine rağmen kedinizi köpeğinizi gerçekten seviyor.

- Size göre sevgiliniz Brad Pitt'ten bile daha yakışıklı.
evet hepsi doğruuu ..bizim için geçerli.

h.i.r.a cim hepsi dogru derken ciddimisin. sasirdim da .eger dogruysa ne mutlu sana. darisi benim basima o zaman

h.i.r.a. cim hepsi dogru derken ciddi misin. sasirdim da. eger dogruysa ne mutlu sana. darisi benim basima:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:

VALLA HEPSİ DOĞRU DERSEM YALAN OLUR CADIARZU
VE BİDE BEN DİYORUM KİEN BÜYÜK AŞK BİZİMKİSİ YANİ ONA RAĞMEN:hooray::hooray:
NERDE ÖYLE RUH EŞİyerimsenibenyerimseniben

darisi benim basima kizlar

nerde o ruh esi benden baska catlak varmi

ay ne güzel olurdu

Back
X