birbirini çok iyi tanıyan 2 yakın arkadaşın iyi bir duygusal ilişki kurma ihtimali var mı?

ben de yengeç kadınlarını çok severim, en yakınım dostum dediğim 3 yengeç hatunu var :), boğa erkeğini tanıma şansım oldu ne yazık ki haklısın kadınları kadar güven vermiyor, çok daha ağırkanlı ve duygularını belli etme noktasında çok zorlar :KK43:
burç uyumu bence de önemli, yükseleni, alçalanı ve evlilik evinin konumlanması vs etkiliyor.. aslında yengeçler akreplerle ,boğa ve balıklarla anlaşır denir .. paylaşım için teşekkürler:KK68:
aayyy konunuzla alakası yok ama yazınızı görünce sormadan edemicem, "evlilik evinin konumlanması" nedir, yani astrolojiyle alakalı zannedersemde, hani yanlış zamanda mı evlenmiş olma ihtimalidir :S aklımda deli sorular ???
ayyyy çok merak ettim.. evlenmek için uğraş dur bi bak ki olmamış :)))) zira 10 sene geçti yapacak bişey yokda , adamın içinden odun çıkmasına bi teselli bulurum belki :))))))

canım edemiyoruz ki işte , ama işte belli edememek başkalarına fırsat tanımak oluyo... edebilsek keşke ah keşkem edebilsek de yolumuz adı lazım değil ortak topik konusu olan malum kişilere düşmese :))

valla haklısın. Ve bunun yükü de cok ağır oluyor. İnsan kendini suçluyor. Ama olsun bak gecen yine instagramdayım biri de şunu yazmış, bunda da kendimi gördüm ' Olmadı mı olsun daha iyisi olur, hayırsızdı zateN. Türküm olum ben denizde kum bende züğürt tesellisi' :KK70: Ben bunu buluyorum kaçış olarak ama senin durum farklı sen kaçmadan, mutlu haberlerle geleceksin :KK19:

sende o zaman az bucuk bellı et hal ve hareketlerınden . hatta soyleme soylet :)
ayyy hadı ıns hayırlısıyla olur bu iş bu gidişle ..

Eşinle üni de aynı sınıftaydık. Bana sevgililerini anlatırdı akıl alırdı. Bende anlatırdım. Kardeş dost gibiydik. Sonra noldu bilmiyorum son sene sevgili olduk.
2 sene sonra evlendik. 2 senedirde evliyiz bir tanede dünya tatlısı bebeğimiz var:)

Merhaba sevgili KK hatunları ,başlığını açtığım konu direkt benle ilgili değil ama merak ediyorum. Birbirini çok iyi tanıyan , konuşabilen,eğlenebilen , yeri geldi mi farklı görüşleri olmasına rağmen tartışabilen, onun nasıl davranacağını, ne söyleyeceğini bile o yapmadan kestirebilen 2 insan dostluktan sevgililiğe geçerse bunun avantajları veya dezavantajları ne olur ?
Aynı zamanda en başından ruhsal olarak da fiziksel olarak da farkedilen/edilmeyen, belli edilen/edilmeyen bir çekim söz konusuysa ?

Tanıdığın bi insanla birlikteliğe başlamak mı iyidir, yoksa sıfırdan yepyeni bi insana şans verip, tanımaya çalışmak mı?
Gecenlerde Canaan diye bir bayan konu acmisti onunda esinin cok iyi anlastigi bi arkadasi vardi. Aska donusmus bunlarin arkadasligi ve Canaan hanim aldatildi. Yani bu devirde hersey mümkün.

düşünce kısmın cidden , uzmanların bile öngördüğü,filmlerdeki gibi iyi bi çiftin öncelikle iyi birer arkadaş olabilmesi harika bir şey olmalı, yaşadığın ise üzücü ; kendine güvenememiş, olmazsa dediğin gibi seni de üzebileceğinden çekinmiş, ağırlığunı kaldıramamkatan belki seni hakkedememekten. ve en kötüsünü bence kendine itiraf ettiği sevgisinin arkasından gidememiş :KK43:
Elbette şanssızlık mı, yoksa daha güzel bir şansın önünü mü açmıştır onu zaman gösterir... Dilerim ki hayat bundan sonra hepimiz için iyi ki de olmuş, ne iyi olmuş diyebileceğimiz sürprizlerle devam eder :)

Valla dediklerinin hepsi de olabilir canım.Çünkü olay ciddileştikten sonraki adamla benim tanıdığım adam arasında dağlar kadar fark vardı.Tek dediği sen bana layıksın ama ben sana layık değilim oldu..Klişenin önde gideni :KK70:

Olmadıysa vardır bunda da bir hayır diyorum ne diyeyim..Amin inş. hayatlarımız dediğin şekilde devam eder:)

Gecenlerde Canaan diye bir bayan konu acmisti onunda esinin cok iyi anlastigi bi arkadasi vardi. Aska donusmus bunlarin arkadasligi ve Canaan hanim aldatildi. Yani bu devirde hersey mümkün.
onların evlendikten sonra aldatma olayı olmuş, benim konmdan farklı gibi ,onun için üzüldüm, konuyu bilmiyorum.

Eşinle üni de aynı sınıftaydık. Bana sevgililerini anlatırdı akıl alırdı. Bende anlatırdım. Kardeş dost gibiydik. Sonra noldu bilmiyorum son sene sevgili olduk.
2 sene sonra evlendik. 2 senedirde evliyiz bir tanede dünya tatlısı bebeğimiz var:)

bi maşallah da sizeee:nazar::nazar::nazar::nazar:, elbette olmayacak diye bir şey yok şu hayatta, bana da hep öncesinde tanıdığım bildiğim, e arada duygu da varsa o insanla yol almak daha mantıklı geliyor, tanıma evresinin sancılı süreçleri zor çünkü..
yine aynı soru : evlilikte sorunlar oluyor mu , yani her evlilikte olabilecek normal anlaşmazlıklar mı, yoksa hani arkadaşken bildiğin kişi evlenince değişiyor rmu?

valla haklısın. Ve bunun yükü de cok ağır oluyor. İnsan kendini suçluyor. Ama olsun bak gecen yine instagramdayım biri de şunu yazmış, bunda da kendimi gördüm ' Olmadı mı olsun daha iyisi olur, hayırsızdı zateN. Türküm olum ben denizde kum bende züğürt tesellisi' :KK70: Ben bunu buluyorum kaçış olarak ama senin durum farklı sen kaçmadan, mutlu haberlerle geleceksin :KK19:
ben hep derim , hem dilimizin ,hem dinimizin bize kazandırdığı en büyük psikolojik destek cümlesi :HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ, KISMET CANIM :KK70:
yoksa halimiz ne olurdu Baldanım, züğürt olmak da güzel bol tesellisi var :p

aayyy konunuzla alakası yok ama yazınızı görünce sormadan edemicem, "evlilik evinin konumlanması" nedir, yani astrolojiyle alakalı zannedersemde, hani yanlış zamanda mı evlenmiş olma ihtimalidir :S aklımda deli sorular ???
ayyyy çok merak ettim.. evlenmek için uğraş dur bi bak ki olmamış :)))) zira 10 sene geçti yapacak bişey yokda , adamın içinden odun çıkmasına bi teselli bulurum belki :))))))
tatlım ben de bu konuya çok vakıf değlim ama bildiğim araştırdığım kadarıyla , yükselen kadar alçalan burcumuz da varmış ve gezegenlerin konumu var ya 11 evimiz var, 7. ev bizim partner/eş seçimimizi ilgilendiriyormuş.. diyelim ki benim 7. evim de boğa var, ben boğa özellikleri taşıyan biriyle mutlu olabilirmnişim vs vb, çok ayrıntılı bu doğum haritası,çok takık olanlar hem eş hem kendi haritalarını bile çıkartırıp evlilik zamanı bile belirleyebiliyor :KK70:

O değil de ; sizi yanlış anlamadıysam 10 yıl süründüren bu içinde kütük besleyen şahsın burcunu merak ettim ve sizin?

bi maşallah da sizeee:nazar::nazar::nazar::nazar:, elbette olmayacak diye bir şey yok şu hayatta, bana da hep öncesinde tanıdığım bildiğim, e arada duygu da varsa o insanla yol almak daha mantıklı geliyor, tanıma evresinin sancılı süreçleri zor çünkü..
yine aynı soru : evlilikte sorunlar oluyor mu , yani her evlilikte olabilecek normal anlaşmazlıklar mı, yoksa hani arkadaşken bildiğin kişi evlenince değişiyor rmu?
Arkadaşken daha rahat oluyosun. Yani biz öyleydik iyi kötü her haltımızı biliyosuk birbirimizin. O yüzden aa böyleymiş demedik hiç. Evlenince değişmek değilde Karşındaki kişinin ev hayatını bilmediğin şaşırdığı durumlar oluyo insanın. Onun dışında ailelerin karıştığı durumlar dışında bi sorun yaşamadık.
Tabi eskileri de hiç açmadık bu süre zarfında. Ben onun tüm sevgililerini bilirim mesela tanışmışlığım bile var :) ama hiç konusunu açmadım o da öyle yıpratır çünkü. Daha 2 senelik evliyiz. Zaman ne getirir bilmem. Ama şuan iyiyiz.

sende o zaman az bucuk bellı et hal ve hareketlerınden . hatta soyleme soylet :)
ayyy hadı ıns hayırlısıyla olur bu iş bu gidişle ..
söyleme söylet :)) , bu kısmı tuttum , yapıcam ya, olursa olur olmazsa olmaz, daha ne kadar üzülebilirim ki diye düşünüyorum ,denemesem içimde kalacak çünkü hep acaba ? olarak

sağol tatlım, hayırlısı inşallahhh:KK45::KK68:

bence arkadaşını kaybetmeyi göze alıyorsan öyle dene

riske girmeden bilemem , ama o 34 ben 30 yaşındayım hani olumlu sonuçlanmasa da , kanlı bıçaklı düşman olacağımızı, tamamen kopacağımızı sanmıyorum.. ha evet ,en kötü ihtimal daha mesafeli ve resmi bi arkadaşlığa dönüşebilir..
ç

tatlım ben de bu konuya çok vakıf değlim ama bildiğim araştırdığım kadarıyla , yükselen kadar alçalan burcumuz da varmış ve gezegenlerin konumu var ya 11 evimiz var, 7. ev bizim partner/eş seçimimizi ilgilendiriyormuş.. diyelim ki benim 7. evim de boğa var, ben boğa özellikleri taşıyan biriyle mutlu olabilirmnişim vs vb, çok ayrıntılı bu doğum haritası,çok takık olanlar hem eş hem kendi haritalarını bile çıkartırıp evlilik zamanı bile belirleyebiliyor :KK70:

O değil de ; sizi yanlış anlamadıysam 10 yıl süründüren bu içinde kütük besleyen şahsın burcunu merak ettim ve sizin?
detaylı cvp için tşkkür ederim canım, bende 5,5 yıl ince ruhunda bir yontulmamış gizleyip sevgili olan ve 10 yıllık evliliğimizdede tam bir kütük gibi davranacağını bileydim inan bende o haritayı çıkarttırırdım :KK70:

ben akrep , eşim terazi canım :)

detaylı cvp için tşkkür ederim canım, bende 5,5 yıl ince ruhunda bir yontulmamış gizleyip sevgili olan ve 10 yıllık evliliğimizdede tam bir kütük gibi davranacağını bileydim inan bende o haritayı çıkarttırırdım :KK70:

ben akrep , eşim terazi canım :)
yok arkadaş, ben evlenmicimm yaaa, ilişkide , evlilikte kibarlığıyla, don juanlığıyla, romeoluğuyla nam salmış tüm erkek burçlarının bugün itibariyle evlenince 13. burç olan odun burcuna dahil olduğuna öğrendim..

terazi erkekleri iyidir, kibardır, kadın ruhundan anlar, dengelidir diye bilirdimmm, boğaları da güvenilir ve sadık. bugün itibariyle akrep erkeği olan konu ilgşlisi nasıl olur düşünmek dahi istemiyorummmm :KK70:

yok arkadaş, ben evlenmicimm yaaa, ilişkide , evlilikte kibarlığıyla, don juanlığıyla, romeoluğuyla nam salmış tüm erkek burçlarının bugün itibariyle evlenince 13. burç olan odun burcuna dahil olduğuna öğrendim..

terazi erkekleri iyidir, kibardır, kadın ruhundan anlar, dengelidir diye bilirdimmm, boğaları da güvenilir ve sadık. bugün itibariyle akrep erkeği olan konu ilgşlisi nasıl olur düşünmek dahi istemiyorummmm :KK70:
ooooowww akrep erkeğimiiiii balık baştan kokar arkadaşım :KK70:
şaka bi yana
anı yaşamak lazım yinede umarım gönlünüze göre güzel gelişir :KK66:

(teraziye gelince benim sevgili eşim terazinin bütün özelliklerini egale etmiş bulunmakta o derece dengezlik var:))) bir teselli var arasıra ben çok cinsim der :))) )

ooooowww akrep erkeğimiiiii balık baştan kokar arkadaşım :KK70:
şaka bi yana
anı yaşamak lazım yinede umarım gönlünüze göre güzel gelişir :KK66:

(teraziye gelince benim sevgili eşim terazinin bütün özelliklerini egale etmiş bulunmakta o derece dengezlik var:))) bir teselli var arasıra ben çok cinsim der :))) )
Umarım ya , aman hangisi iyi ki, şükretmek lazım , neler neler var.. ama Terazi nin dengesizliği genelleme olarak var cidden, adaleti, ölçüyü simgeler ancak temsil ettiği hava elementi ona, sürekli kararsızlığı, öyle mi yapsam tamam böyle yapıcam yok olmadı hiçbirini yapmıcam cümlelerini sarfettirir :))

İşin burç değerlendirmeleri bi yana , hep diyorum bunu yaşamımda da zaten kafana göre, 4 4 lük bi uyum hiç kimsede yok, ne kardeşlerde, ne anne babada kaldı ki aynı evi, nefesi paylaştığın ortak yaşam portalında :/ , ama nedir 10 beklentin varsa bunların maksimum olmazsa olmazlarını karşılayabiliyorsa saygıyla, sevgiyle gider yaaa, çok da takılmamak lazım nihayetinde yalnız geldik, yalnız gidicez hepimizz

Merhaba sevgili KK hatunları ,başlığını açtığım konu direkt benle ilgili değil ama merak ediyorum. Birbirini çok iyi tanıyan , konuşabilen,eğlenebilen , yeri geldi mi farklı görüşleri olmasına rağmen tartışabilen, onun nasıl davranacağını, ne söyleyeceğini bile o yapmadan kestirebilen 2 insan dostluktan sevgililiğe geçerse bunun avantajları veya dezavantajları ne olur ?
Aynı zamanda en başından ruhsal olarak da fiziksel olarak da farkedilen/edilmeyen, belli edilen/edilmeyen bir çekim söz konusuysa ?

Tanıdığın bi insanla birlikteliğe başlamak mı iyidir, yoksa sıfırdan yepyeni bi insana şans verip, tanımaya çalışmak mı?
Ilk baslarda oldukca endise verici oluyor. Ya arkadasken anlastigimiz gibi sevgiliyken anlasamazsak diyor insan. Eger ayrilirsak hem dostumu hem sevgilimi kaybedecegm diye dusunuyorsun. Zaten oyle arkadasken tanidigin adam ile ona evet dedikte sonra tanidigin adam bambaska iki insan oluyor. Kotu manada degil tabiki ama haliyle sana o eski kanka dost edasiyla davranacak hali yok. Basta cok yadirgiyorsun bu durumu ama yavas yavas alisiyorsun. Hatta okuzlugun dibine vrup adama, rober hatemonun senden cok var sarkisinin girisini hediye ediyorsun( seni bir arkadas bir dostm gibi sevdim sen oturmus ban asktn dem vuruyorsun. Sende sevdigim cok sey var adi ask degil .....) tabi adam yilmiyor bu okuzluklerinden israrla birakmiyor seni. Sonra nasil oldugunu anlmadan 6 sene geciyor b arada soz nisan oluyor ve evleniyorsunuz. Nerden mi biliyorum? Bizzat tecrube ettim.

süper ya, maşallah Allah bozmasın, illaki her evlilikte olduğu gibi ufak tefek de olsa anlaşmazlıklar çıkıyor mu? bir de şunu merak ediyorum , hani konuşuldu ya zaten tanıyor olduğun biri olduğu için heyecansız başlar,aşk olmaz diye , siz de bu durum var mı?

Bizim Allah a şükür öyle pek kavgamız olmaz heyecan tabi ki var akşama kadar yolunu gözlerim koşarak kapıyı açarım ilk defa ayrı kaldık o izin alamadı biz çocuklarla memlekete geldik ve bi daha Rabbim bana böyle bişey yaşatmaz inşallah o yanımda değilken mutlu olamıyorum

X