birbirini çok iyi tanıyan 2 yakın arkadaşın iyi bir duygusal ilişki kurma ihtimali var mı?

öncelikle teşekkür ve bu konuda olumlu sonuç alan herkes gibi size de :nazar::nazar::nazar:
kaç yıllık arkadaştınız ve geçişiniz nasıl oldu ? kavgalar en çok nerden çıkıyo? cılkını çıkarma derken neyi kastettiniz ? çok soru sordum :))

2007 eşimle tanıştık normal arkadaştık
sonra benim bir kız ark. oldu
3müz kanka gibi takılıyorduk
askere gideceğini söylemişti zaten
bana boş olmadığını biliyordum
giderken ben teklif ettim kabul etti
2009 sevgili olduk
bu esnada güzel giden sevgililiğimiz
çocukça tavırlara döndü niye bana böyle dedin
niye trip attın gibi
inatlaşıp durduk
çocuksa sebeplerden
anlayışsızlık yaptık birbirimize karşı
cılkını çıkarmak derken bu

ne demek seni seviyorum demenin ne gereği var ?????? ya şeyi anlarım ,flört veya nişanlılıktaki gibi sıklıkla dışarı çıkmamaları, evin içinde daha rhat davranılmasını.. hatta ben çok yapışık iiz gibi yaşanılmasından da hazetmem ,illa herkesin yeri geldi mi ayrı takılacağı, kafa dinlyip özleyeceği zamanları da olmalı.. ama işte erkeklerrr diyoruz orda kalıyoruz.. zaten burdaki konuları dinleyerek,okuyarak bekararın evlemesi çookkkkk zor , ürkütücüüüü :KK43:
Şöyle söyliyim ikimizinde ayrı zaman geçiricek nefes alıcak ortamları oluyo ,arada ben arkadaşlarımla çıkar kahve içer gezerim alışveriş yaparım ,arada o çıkar arkadaşlarıyla gezer maç eder v.s ortak yaşam alanı kadar nefes alıcak ortamlarda bırakıyoruz birbirimize ,onda hiç sorun yaşamadık çok şükür evin içindede mıç mıç olmak çok istediğim bişey değil, ama ara sıra sürprizler yapması yada güzel iki kelime etmesi ,sarılması ,sevdiğini belli etmesi kadın oldugumu anlamamı sağlaması gerekli.
Bu şart demiyorum ama kimi insan ihtiyaç duyuyo bende onlardan birisiyim ,arasıra ona karşı özel oldgumu hissettirmesini istiyorum v.s ama eşim yapısı gereği soğuk ve kendini zorlamayı sevmeyen rahat bir yapısı var onuda anlıyorum ama ayda bir kerede güzel iki çift söz bekliyorum açıkcası hiç olmayıncada asabileşmek huyumda var zaten direk tırnaklarımı çıkarıp yolasım geliyo:KK70:

Şöyle söyliyim ikimizinde ayrı zaman geçiricek nefes alıcak ortamları oluyo ,arada ben arkadaşlarımla çıkar kahve içer gezerim alışveriş yaparım ,arada o çıkar arkadaşlarıyla gezer maç eder v.s ortak yaşam alanı kadar nefes alıcak ortamlarda bırakıyoruz birbirimize ,onda hiç sorun yaşamadık çok şükür evin içindede mıç mıç olmak çok istediğim bişey değil, ama ara sıra sürprizler yapması yada güzel iki kelime etmesi ,sarılması ,sevdiğini belli etmesi kadın oldugumu anlamamı sağlaması gerekli.
Bu şart demiyorum ama kimi insan ihtiyaç duyuyo bende onlardan birisiyim ,arasıra ona karşı özel oldgumu hissettirmesini istiyorum v.s ama eşim yapısı gereği soğuk ve kendini zorlamayı sevmeyen rahat bir yapısı var onuda anlıyorum ama ayda bir kerede güzel iki çift söz bekliyorum açıkcası hiç olmayıncada asabileşmek huyumda var zaten direk tırnaklarımı çıkarıp yolasım geliyo:KK70:
burçlarınız ne , en doğal hakkınız tabi beklediğiniz davranışlar, beden diliyle bile gösterse anlar insan mutlu olur...
peki siz de bunları yapmadığınızda yani ilgi göstermeyince o da bekliyor mu ? yoksa farketmeyecek kadar da mı odun afedersiniz :)

2007 eşimle tanıştık normal arkadaştık
sonra benim bir kız ark. oldu
3müz kanka gibi takılıyorduk
askere gideceğini söylemişti zaten
bana boş olmadığını biliyordum
giderken ben teklif ettim kabul etti
2009 sevgili olduk
bu esnada güzel giden sevgililiğimiz
çocukça tavırlara döndü niye bana böyle dedin
niye trip attın gibi
inatlaşıp durduk
çocuksa sebeplerden
anlayışsızlık yaptık birbirimize karşı
cılkını çıkarmak derken bu
anladım, ama çok dert edilecek problemler değil bunlar, zamanla oturuyor ilişkiler.. teşekkürler..

burçlarınız ne , en doğal hakkınız tabi beklediğiniz davranışlar, beden diliyle bile gösterse anlar insan mutlu olur...
peki siz de bunları yapmadığınızda yani ilgi göstermeyince o da bekliyor mu ? yoksa farketmeyecek kadar da mı odun afedersiniz :)
Ben oğlak o boğa burcu fark etmiyecek yada umursamayacak kadar odun maalesef :KK47:

Ben oğlak o boğa burcu fark etmiyecek yada umursamayacak kadar odun maalesef :KK47:
boğaaaaaaaaaa tahmin etmeliydim , bak ben de boğayım ama boğa erkeği ile de bi denemem oldu. arada sırada o da senin çok zeki olman lazım anlayabilmek için sevdiğini, ilgilendiğini belli eder.. ama bu onun inan sevmediğini göstermez, garip bi dünyaları var, belli edemiyorlar, çok seviyo olabilirler, senin için her şeyi de yapabilecek güce ve yüreğe sahiptir ama bunu farklı yollarla göstermeye çalışırlar.. çok düz erkekler, çok mantıklı ama toprak grubu hep öyle..
oğlak-boğa anlaşır aslında.. oğlak kadınları da mesadeyi sever, ciddidir,mı. mıç olmaz, güçlü ve derin sever ama o da bunu belli etmede zorlanır biraz..

olsun ya bence şurda okuduğumuz ne dertler var, ne büyük problemler.. şükretmek lazım..güvenilir, sadık ve her daim yanınızda olacağından eminseniz napalım 2 güzel sözü de etmeyiversin değil mi :)

daha ıkı gun once 12 yıllık ılk okul ve lıse arkadası 1 yıllık da sevgılı olan ıkı arkadasım sozlendı bıldıgın ınsandan zarar gelmes hem neden olmasın duygular degısebılır

boğaaaaaaaaaa tahmin etmeliydim , bak ben de boğayım ama boğa erkeği ile de bi denemem oldu. arada sırada o da senin çok zeki olman lazım anlayabilmek için sevdiğini, ilgilendiğini belli eder.. ama bu onun inan sevmediğini göstermez, garip bi dünyaları var, belli edemiyorlar, çok seviyo olabilirler, senin için her şeyi de yapabilecek güce ve yüreğe sahiptir ama bunu farklı yollarla göstermeye çalışırlar.. çok düz erkekler, çok mantıklı ama toprak grubu hep öyle..
oğlak-boğa anlaşır aslında.. oğlak kadınları da mesadeyi sever, ciddidir,mı. mıç olmaz, güçlü ve derin sever ama o da bunu belli etmede zorlanır biraz..

olsun ya bence şurda okuduğumuz ne dertler var, ne büyük problemler.. şükretmek lazım..güvenilir, sadık ve her daim yanınızda olacağından eminseniz napalım 2 güzel sözü de etmeyiversin değil mi :)
Çok şükür aşılamayacak sorunlarımız yok, benim yükselenim boğa eşimin yükseleni oğlak, o yüzden bende eşime karşı soğuk olma gibi birşey yok, ama diğer insanlara karşı hep bir mesafem vardır, diğer oğlaklara göre çok fazla duygulsalım.
Genel sorunlarımız çok büyük değil beraber gezmeye bayılırız, sürekli planlar yaparız hep birbirimizin hoşuna gider, Zevklerimiz bir sanırım yani çok zıt karakterler değiliz aslında ,sadece ben daha romantiğim o sıfır romantik, ona göre anneler günü, babalar günü bile saçma yani karakteri o değişmesi içinde sadece ,eskiden böyle değildinleri sunuyorum yoksa yılda sadece 3 kere falan anca tartışma yaşarız genelde sakin bir evlilik diyebilirim.

ben de yengeç kadınlarını çok severim, en yakınım dostum dediğim 3 yengeç hatunu var :), boğa erkeğini tanıma şansım oldu ne yazık ki haklısın kadınları kadar güven vermiyor, çok daha ağırkanlı ve duygularını belli etme noktasında çok zorlar :KK43:
burç uyumu bence de önemli, yükseleni, alçalanı ve evlilik evinin konumlanması vs etkiliyor.. aslında yengeçler akreplerle ,boğa ve balıklarla anlaşır denir .. paylaşım için teşekkürler:KK68:
balıklar da çok tatlı ama erkekleri biraz dengesiz diyorlar bilemiyorum :) boğa erkeklerine karşı tikim oluştu diyebilirim her ne kadar babam ve abim boğa burcu olsa da.gerçi babam ve abim çok iyiler ama benim 9 yıllık sevgilim boğaydı çok güzel aldattı beni bu yüzden çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

aman yengeç erkeği de sevgilim oldu ama yengeç kadınbları candır deyip geçerim, karşı komşumdan tut, çalıştığım yerdeki dostlarıma , hatta görmeden dost gibi olduğuma kadar , üni dahil her şeyimi anlattığım yengeç hatunlarıdır..
Bakalım belki benim de olmaz :)
benim tanıdığım yengeç erkekleri hep pintiydi bilemiyorum ama

süperrrrr:nazar::nazar::nazar: , evet inan düşündüğümde avantajlarının çok olduğunun farkındayım, ama o cesaret biraz eksik, bende yani :KK43:, yoksa birebir seviyorum, şöyle böyle dememesine rağmen çok çok güçlü sinyaller veriyor.. 34 yaşına da gelmiş bir adam heralde ne istediğini, neyi hangi amaçla söylediğinin farkındadır öyle değil mi?

sen daha ıyı tanıyorsun. yalan soyleyıp soylemeyecegını , karakterını vb.
ama cok fazla beklentı yukleme uzerıne cunku arkadaslık ve sevgılı durumları farklı oldugu ıcın farklı bır adamla karsılasabılırsın . ben 2 sene ıcınde adam cok asık Allah'ım ben neden asık olamıyorum dıyodum . Sonra hayatına bırı gırdı ve ben asık oldugumu fark ettım :)
ıs ısten gecmeden kararını ver tatlım sonrası daha sancılı bı surec cunku.

Olur bence arada çekim varsa olur. Ama bence o çekim baştan beri hep vardır ama bir tarafın korkusu yüzünden gizli saklı kalmıştır bence.

Bence biz hep olur mu olmaz mı' dan kaybediyoruz. Yürü atartım, olur bal gibi de olur . :KK19:

balıklar da çok tatlı ama erkekleri biraz dengesiz diyorlar bilemiyorum :) boğa erkeklerine karşı tikim oluştu diyebilirim her ne kadar babam ve abim boğa burcu olsa da.gerçi babam ve abim çok iyiler ama benim 9 yıllık sevgilim boğaydı çok güzel aldattı beni bu yüzden çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
9 yıldan sonra bir deeee !!! ya işte burçlar bilmiyorum yani insanlar ikili ilişkilerde değişiyooo , boğa erkekleri için güya çok sadık, öyle güvenilir falan denir ama arada çürük elmalar da varmış demek :), atlattın mı peki ?

Olur bence arada çekim varsa olur. Ama bence o çekim baştan beri hep vardır ama bir tarafın korkusu yüzünden gizli saklı kalmıştır bence.

Bence biz hep olur mu olmaz mı' dan kaybediyoruz. Yürü atartım, olur bal gibi de olur . :KK19:
ya Baldanımmm:KK60:, onda hep vardı , o zaman benim sevgili vardı , olmadı, sonra onun oldu, olmadı, anlattık birbirimize, araya yıllar girdi yine bi şekilde görüştük vs, çekiyoo ama ben hiç belli etmiyorum :KK70: , şöyle ki ; bana çok güvenir, kızsam da azarlasam da ısrarla yazar, şebeklik yapar, evliliği bile gündeme getirdi yani bi şekilde ..
ama galiba gidince , yani görüşünce anlıcam duygularımı net olarak :/,

ya Baldanımmm:KK60:, onda hep vardı , o zaman benim sevgili vardı , olmadı, sonra onun oldu, olmadı, anlattık birbirimize, araya yıllar girdi yine bi şekilde görüştük vs, çekiyoo ama ben hiç belli etmiyorum :KK70: , şöyle ki ; bana çok güvenir, kızsam da azarlasam da ısrarla yazar, şebeklik yapar, evliliği bile gündeme getirdi yani bi şekilde ..
ama galiba gidince , yani görüşünce anlıcam duygularımı net olarak :/,

olur bu iş hayatım, inşallah da güzel haberlerle gel :)) Artık biraz belli et bak ben sonuncuyu da belli etmemekten kaçırdım. Arkadaşlarım yüzüme tükürüyor nerdeyse, nolur azıcık da olsa belli et :KK24:

Merhaba sevgili KK hatunları ,başlığını açtığım konu direkt benle ilgili değil ama merak ediyorum. Birbirini çok iyi tanıyan , konuşabilen,eğlenebilen , yeri geldi mi farklı görüşleri olmasına rağmen tartışabilen, onun nasıl davranacağını, ne söyleyeceğini bile o yapmadan kestirebilen 2 insan dostluktan sevgililiğe geçerse bunun avantajları veya dezavantajları ne olur ?
Aynı zamanda en başından ruhsal olarak da fiziksel olarak da farkedilen/edilmeyen, belli edilen/edilmeyen bir çekim söz konusuysa ?

Tanıdığın bi insanla birlikteliğe başlamak mı iyidir, yoksa sıfırdan yepyeni bi insana şans verip, tanımaya çalışmak mı?
kişiye göre değişir, mesela hetonist (yanlış telaffuz olabilir) kişiler karşısındaki kişiyi çözünce ilgisi ve sevgisi bitiyor, diğer yandan sevgisini alışkanlığa çevirip dahada sevenler var onlar da mutlu oluyor. bence sevgili olmasalar bile birbirine o kadar alışan insanlar hayatlarına kolay kolay kimseyi alamıyor ve alsalarda o sevgili dostları istemediği için soğuyor yada sorun yaşıyor:)
ama net öğrendiğim bişey var özellikle erkeklerde farkettim bunu, beraber oldukları sadece sevdikleri yada yuva kurdukları insan olarak kalıyor ama kavuşamazlarsa hep aşık kalıyorlar, nankörler sanırsam:)))))

9 yıldan sonra bir deeee !!! ya işte burçlar bilmiyorum yani insanlar ikili ilişkilerde değişiyooo , boğa erkekleri için güya çok sadık, öyle güvenilir falan denir ama arada çürük elmalar da varmış demek :), atlattın mı peki ?
çok büyük ölçüde atlattım şükürler olsun ki...şakayla karışık arkadaşlarımla ailemle konuşabiliyorum...boğazımdaki o düğüm gitti.sadece erkeklere bir güvensizlik oluştu ama herkes onun gibi değil.bir de evlenmek için ısrar ediyordu aldatırken yani be adam bunca yıla bana bunu yaşatacağına ayrıl dimi? ama o benimle evlenecekti onla da yaşayacağını yaşayacaktı.neyse ki Allah her şeyi karşıma çıkardı da kurtuldum.

sen daha ıyı tanıyorsun. yalan soyleyıp soylemeyecegını , karakterını vb.
ama cok fazla beklentı yukleme uzerıne cunku arkadaslık ve sevgılı durumları farklı oldugu ıcın farklı bır adamla karsılasabılırsın . ben 2 sene ıcınde adam cok asık Allah'ım ben neden asık olamıyorum dıyodum . Sonra hayatına bırı gırdı ve ben asık oldugumu fark ettım :)
ıs ısten gecmeden kararını ver tatlım sonrası daha sancılı bı surec cunku.
olur bu iş hayatım, inşallah da güzel haberlerle gel :)) Artık biraz belli et bak ben sonuncuyu da belli etmemekten kaçırdım. Arkadaşlarım yüzüme tükürüyor nerdeyse, nolur azıcık da olsa belli et :KK24:
canım edemiyoruz ki işte , ama işte belli edememek başkalarına fırsat tanımak oluyo... edebilsek keşke ah keşkem edebilsek de yolumuz adı lazım değil ortak topik konusu olan malum kişilere düşmese :))

X