Birbirinden güzel Surrealist Çalışmalar

kulitta

İlahi Adalet
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
12.049
2.245
448
Gerçeküstücülük: bilinç ile bilinç dışını birleştiren bir yoldur.
Gerçeküstücülük akımı, gerçek dışı anlamında değil aksine gerçeğin insandaki iz düşümü şeklinde bir yaklaşımdır.
bilinçdışılık düş gücünün temel kaynağı, deha ise bu bilinçdışı dünyasına girebilme yeteneğidir.

kulittacim hepside birbirinden ilginc ve güzeller topiklerinle bizleri kimi zaman düsündürüyosun
kimi zaman hüznlendiriyorsun kimi zamanda güldürüyosun emegine yüregine saglikkaydirigubbakcemile3a.s.

opuyorumnanaktansöyleyecek sözüm kalmadı.ancak harikasın diyebilirim.teşekkürler kulittam.yine tam gaz formundasın,tebrikler.alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çok süper resimler ya tekrar tekrar baktım ellerine sağlık cnm teşekkürler a.s.

bu ve buna benzer evlerin bacasında ağaca benzer şeylerin cıkması daha etkiledi beni
keşke gercekte böyle olsa ne iyi olur
çok güzel çalışmalar canım teşekkürler.

Hepside çok güzel ve değerli kulişim.Ellerine Sağlık................Devamını bekliyorun canım...............
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sanatsız bir hayat düşünemiyorum kanımda var !!!eline sağlık hepside güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…