Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÖrgüBirbirinden Güzel Elbise Modelleri (Beğeneceğinize Eminim)
bu mavi elbiseyi baya araştırmıştım rus sitelerinde, baya bi resim bulmuşum :) bi gün yapıcam da inşallah, yapmak isteyenlere kolay gelsin, ferday kızmazsın umarım konuna ekledim diye bunları
kızlar ben de bunu cok beğendim.peki bunu örmek için nasıl bir ip almak lazım bilen var mı acaba.a.s. hmm resim cıkmadı sanırım askılı beyaz etekli üstü gri olan arkası düğmeli
wowwwwww bayildim valla ya mariffetli olcamda bunlari yapicam :)))) gerci marifetlide olsam ben tonton oldugum icin ne ip yeter nede sabir :)))) ama yapabilsem kizima minyatürlerinden yapmayi isterdim acikcasi :)
Sevgili Ören Bayan müdavimleri, alıntı koyduğumuz örneklere sadece 'Alıntı' yazmak yeterli değildir..Sitemize yakışan hangi siteden, hangi blogdan alıntı olduğuna dair bilgi vermektir..Emeğe saygı düşüncemizle hoş paylaşımlar diliyorum..Kolay gelsin.