Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar birbirin giren saçlarım kopuyor yardımm acil:((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sim1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
36
1
selam kızlar, moralim çok bozuk kıvırcık dalgalı saçlıyım saçlarım çok gürdü ve sağlıklıydı ama 1 yıl önce karamele boyattım ve hayatımın en büyük pişmnalıgını yasadım. yazın etkisiyle rengi açıldı uçları sarıya döndü ve kıvırcıklarım birbirine giriyor v en kötüsü lastik gibi esneyerek kopuyor, kafayı yicem nasıl bi çözüm bulabilirm buna eski doğal saç rengime getirsem ve doğal yaglarla bakım yapsam düzelir mi sizce? bi daha hiç boyatasımda yok korkuyorum ama snaki uçların rengi açıldıkca daha kötü oldu gibi geldi bana doğal saç rengim de koyu kahveydi.. (( zeytinyagı, yumurta bakımı falan yapıyorm ama işe yaramadı uçlarında

bend ekaramelzedelerdenım
tek caresı paray kıyıp mecburen keratın yuklu profesyonel/asla market urunu degıl urun kullanmak

6yildir benim saclarim sari ilk baslarda ayni sorunlari yasadim.son bir yilda deneme yanilma yontemiyle bana cok iyi gelenkarisimlar oldu.oncelikler zeytinyagi iyi geldi ama saci hafif islatip nemlendirip surun yoksa dahada kurutuyor.sac uzatmak icin bir kahve cezvesine bir kasik karanfil bir kasik lavantave bir kasik isirgan otu koyup bes dk kaynatin demlemeye birakin ..su iliyinca sac diplerinize iyi bir masajla surun strec filmle kapatin mumkun oldugunca bekleyin ..karisimi ben koyu hazirliyorum isterseniz suyla inceltebilirsiniz..ve kuru sac sorunu bensacimi yikiyordum erteai gun igrencduruyordu bakimsiz kuru..bunun icinformulum yine bir kahve cezvesine 1 kasik keten tohumu bir tutam papatya atip bes dak kaynatin ..hafif jel kivaminda oluyor.sacimiyikadiktan sonra havluyla hafif kuruyup bukarisimi suruyorum.fazlasini havluyla alip kurutun biraz sor kuruyor ama deger.banadua ediceksiniz ..sac ellerimden ipek gibi kayiyor ..duzenli kullanim sart

Merhaba kızlar belki elestirebilirsiniz beni ama 5 ay önce doğum yaptim saçlarım belimden aşağıda yani baya uzun beyazlarım olduğu için Kendi renginde boya var sadece çok uzun zamandir boyatmadim bebeğim biraz ilgi isteyen bi bebek Allah sağlık versin çok ugrastiriyor beni kendimle hiç ilgilenemiyorum saçımı banyo sonrasi kurutmaya bile fırsat bulamiyorum taramayi geçtim özellikle 1 aydır yıkayıp havluyla kurulayip tepemde dağınık topuz yapıyordum ki bi hafta öncesine kadar saçlarım dolanmis çok kötü bi şekilde defalarca yikadim açmaya uğraştım acamiyorum uçlarda olsa kesip kurtulurum ama tam ortada hatta bazıyerlerde dipte sayılır dugum dugum ya çok moralim bozuluyor onerebileceginiz bişey varmı kaç gündür vakit buldukça açmaya uğraşıyorum

Ben elidorun kremini kullaniyorum genelde herkes banyodan sonra surer ama ben banyodan once saclarimi islatip iyice sürüyorum 4 saat bekledikten sonra yikiyorum o zaman cok guzel aciliyo ve yumuşacık oluyor bi dene istersen

Eklentiler

• 20160107_121104.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…