Birbirimize destek olalım ve sigaradan kurtulalım.

*angel*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
251
5
41
Merhaba arkadaşlar.Bugün olduğu gibi yıllardır sigarayı bırakma mücadelem devam ediyor.Denemekten hiç yorulmadım,yorulmayacağım da.Bir gün başaracağıma inanıyorum.O gün neden bugün olmasın?
Bu topikte sigara bırakma günlüğü tutmaya karar verdim.Sizler de bana katılabilirsiniz.
Canınız sigara istediğinde,stresli gergin olduğunuzda buraya yazabilirsiniz.Birbirimize destek olup yaşadıklarımızı yazarsak eminim üstesinden geleceğiz.Hepimizin nedenleri vardır sigarayı bırakmak için.Bu nedenlerimizide paylaşarak motive olabiliriz.
Benim birçok nedenim var.En önemliside sağlıklı bir hayat.Ben bundan sonraki hayatımı daha rahat nefes alarak,mis gibi kokarak,öksürmeyerek,mide ağrısı çekmeyerek,bebek sahibi olarak ve sağlıklı bir çocuk yetiştirerek geçirmek istiyorum.Sigara içmeye devam edersem belki de hiç anne olamayacağım.Çünkü sigaranın kısırlık yaptığı da bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Gelin birbirimize destek olalım ve hep birlikte kurtulalım bu canavardan.Yaşadıklarımı sigarasız geçirebildiğim günlerimi buraya yazacağım.Buyrun siz de yazın.Sigaranın esiri olmaktan kurtulalım.Sevgiyle kalın...

Öğle yemeğimi yedim ve canım sigara istedi.Boşlukta hissettim kendimi ama içmedim.İçmicem :KK20:
Yok mu kimse sigarayı bırakan yalnızmıyım ?

merhaba angel. Yalnız değilsin cnm. Bende bu sabah itibari ile bıraktım. Dün Kadın ve aile sağlığı merkezine gidip onlardan yardım aldım. Nefes testi yapıldı. Nefesimdeki karbon monoksit oranı 26 çıktı. Ölçüm yapan alet kırmızı ışıklarla yandı . Aman allahım dedim. Nasıl olacak bilmiyorum Çok zorlanıyorum. Eşimde benden 1 gün önce bıraktı. Ama o benden daha azimli. Adam içmiycem diyo bitiyo anlamadım. Ben nikotin bandı falan da kullanıyorum ama yinede zorlanıyorum ya. Offf nerden başlamışız şu illete. Benim de morale ve desteğe çok ihtiyacım var. birbirimize destek verelim buradan bencede. Ben şu anda nie bırakmak istediğimi bile hatırlamıyorum. Tabi ki sağlığımız için ama anladın mı demek istediğimi beynim hemen kaçış yolu arıyo. Allah yardım etsin bırakmak isteyenlere.

merhaba angel. Yalnız değilsin cnm. Bende bu sabah itibari ile bıraktım. Dün Kadın ve aile sağlığı merkezine gidip onlardan yardım aldım. Nefes testi yapıldı. Nefesimdeki karbon monoksit oranı 26 çıktı. Ölçüm yapan alet kırmızı ışıklarla yandı . Aman allahım dedim. Nasıl olacak bilmiyorum Çok zorlanıyorum. Eşimde benden 1 gün önce bıraktı. Ama o benden daha azimli. Adam içmiycem diyo bitiyo anlamadım. Ben nikotin bandı falan da kullanıyorum ama yinede zorlanıyorum ya. Offf nerden başlamışız şu illete. Benim de morale ve desteğe çok ihtiyacım var. birbirimize destek verelim buradan bencede. Ben şu anda nie bırakmak istediğimi bile hatırlamıyorum. Tabi ki sağlığımız için ama anladın mı demek istediğimi beynim hemen kaçış yolu arıyo. Allah yardım etsin bırakmak isteyenlere.

bırak canım bırak.ben bırakalı 40 gün oldu.yeterki iste ve inat et içmiyceemmmm de..:KK47:

Merhaba canım.Ancak girebilim siteye kusura bakma.Çok sevindim bırakmana.Umarım kolay geçer sigarasızık.Profesyonel yardım alman da eminim ki daha kolay bırakmanı sağlayacaktır.Eşininde bırakmış olması ayrıca motive eder seni.Biz de eşimle beraber bıraktık.Sanırım erkekler daha iradeli,ben dayanamayıp içtiğim günlerde eşim asla içmedi.
Ben maalesef geçen gün dayanamayıp yaktım bir tane.Çok pişman oldum ve şunu anladım ki bir nefes çektiğinde o nikotin kanına girdiği zaman bir taneden bişey olmazla kalmıyor ve devamı geliyor.En iyisi hiç içmemek.Şimdi içmiyorum ve çok rahatım.Canım sigara istediği zaman aklıma ağzımda bıraktığı o iğrenç tadı,sabahları göğsümde inanılmaz bir ağrıyla uyandığımı,öksürük nöbetlerimi,mide ağrılarımı,baş ağrılarımı bunlar gibi bana zarar veren bir sürü şey getiriyorum aklıma ve gerçekten işe yarıyor.Krizler gerçekten geçici en uzunu 15 dk sürüyor bende.Allah yardımcımız olsun.Sigarasız geçirdiğim her güne şükürler olsun.

X