- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.861
Cnm çocuk küçük mü?o zamanlar öyle oluyır.nefret edebiliyorsun kocandan.akşama kadar çok yoruluyorsun ve tahammülün kalmıyor hiçbişeye.o da yoruluyorsa romantizm diye bişey kalmıyor.çocuk büyüyünce geçer merak etme
Deniyorum ama kayinvalidemler assada oturuyo cocugumun duzenini otutturamiyorum bn uyku saatini bekletmeye calisiyorum ama onlar kiyamayip uyutmak istiyolar mama yedirirkrn savas veryorm resmen esim cocuk agluyo die sorun yaratiyo bu sefer sikinti olusuyo saolsun oglumda biraz huysuz bi bebek.Cocuktan sonra malesef boyle olabiliyor, ozel zamanlara ihtiyaciniz var, bir de ustune gitmeyin diyecegim nacizane, ustune gidip sorunumuz var asmaliyiz mesaji verince erkekler kaciyor. Cunku sorun istemiyorlar. Ama.hic sorun yokmus gibi kendi hayatiniza bakmaya calisin, ama bir yandan bas basa kalabileceginiz zamanlar olusturun, cocugunuzun her seyini bir duzenr sokun, yemek saati oyun saati uyku saati, ve bunlara kararli bir sekilde uyun, boylece zamanlar artacak, bu zamanlarda da kendiniz mesela cay demleyin oturun, bir sure sonra sizr katilacaktir.
Ayy o zormus iste, kayinvalide olunca oyle oluyor, orda oturmak zorunda misiniz? Bence tavrini koymalisin, cocuklat duzrni sever, boyle olunca hicbir sey oturtamiyorun falan anlat. Bu oturmadan esinle iliskin dr duzelmez diye dusunuyorum.Deniyorum ama kayinvalidemler assada oturuyo cocugumun duzenini otutturamiyorum bn uyku saatini bekletmeye calisiyorum ama onlar kiyamayip uyutmak istiyolar mama yedirirkrn savas veryorm resmen esim cocuk agluyo die sorun yaratiyo bu sefer sikinti olusuyo saolsun oglumda biraz huysuz bi bebek.
Esimle benim iliskime karismiyorlar ama coxuk konusunda anlasmaya varamiyoruz soyluyorum ama dinletemiyorum hele kayinpederim cok duskun ve kimseyi dinlemiyo nazar deger die kirmizi bile giydirmemi istemiyo kalanini siz dusununAyy o zormus iste, kayinvalide olunca oyle oluyor, orda oturmak zorunda misiniz? Bence tavrini koymalisin, cocuklat duzrni sever, boyle olunca hicbir sey oturtamiyorun falan anlat. Bu oturmadan esinle iliskin dr duzelmez diye dusunuyorum.
Onuda yapiyorum ama taktigi zaman biseye gozu gormuyo bicbiseyi alttan almam gerekiyo ama burclarimiz bile ayni belli yerden sonra patlayip deliriyorum zaten ev yemek cocuk derken bunaliyorum bide o ustume gelince boguldugumu hissediyorum sevmesem esimi katlanmam mumkun olmaz sanirimbence siz adım atın boşyere kendinizi üzemyin oğluşunuz için ilk adımı atın ona süprizler hazırlayın bir ihtiyacı olup olmadığını sorun opün onu koklayın ...
Çalışmıyor ise nasıl geçiniyorsunuz?
Yok baska biri olmadigina eminim telefonu herseyi elimde koluna kocaman ismimi yazdirdi belkide cok sorun yaratiyorumdur dediginiz gibi bugun dediginiz gibi yapicam ihs bi etkisi olur tesekkur ederimbaşkası olabilir mi acaba ?
yada seni artık beğenmiyor olabilir mi?
çocuğu anneye bırakıp baş başa kalmak istedin mi hiç.
çocuktan sonra değiştiyse kendine bakmıyor olabilirsin. çocuğuna annesin sen sadece bunu unutma.
eşin gelince kapıyı güzel aç, gülümse...
insanlar mutlu olmaya ve mutlu etmeye muhtaçtır unutma .
seni mutlu etmiyorsa mutlu ettiği birileri vardır.
ne güzel bak kocandan eminsin .Yok baska biri olmadigina eminim telefonu herseyi elimde koluna kocaman ismimi yazdirdi belkide cok sorun yaratiyorumdur dediginiz gibi bugun dediginiz gibi yapicam ihs bi etkisi olur tesekkur ederim
Buna katilmiyorum kesinlikle ilgisiz olabilir ama baskasi aslaseni mutlu etmiyorsa mutlu ettiği birileri vardır.
Tesekkurler canim uzun zamandr yapmiyodm ole bise bu aksam denicem baaklm nolcakne güzel bak kocandan eminsin .
aynı yaştayız bu arada
süslen aç kapıyı şok olsun senin için hazırlandım de
umarım düzelirsiniz Allah mtlu etsin inşallah
Canım okadar yoruluyoruz ki çocuklar ev işi huzursuzlukları derken kapıyı açarken insanın gülümsemeye bile hali kalmıyor.ama dediğin gibi yapmak gerek tabikibaşkası olabilir mi acaba ?
yada seni artık beğenmiyor olabilir mi?
çocuğu anneye bırakıp baş başa kalmak istedin mi hiç.
çocuktan sonra değiştiyse kendine bakmıyor olabilirsin. çocuğuna annesin sen sadece bunu unutma.
eşin gelince kapıyı güzel aç, gülümse...
insanlar mutlu olmaya ve mutlu etmeye muhtaçtır unutma .
seni mutlu etmiyorsa mutlu ettiği birileri vardır.