Boya boyayı açmaz deniyo yinede bi denemek istiyorum (saçlarım kahve ama turunculuklar var) daha açık bi renkle açmayı deneyeceğim.Sorum şu dipler daha koyu şuan o yüzden diplerden mi başlamalıyım kızlar yardım edin 2. kez boyuyorum loreal 7.32 açık bal kahve
Tatlım boya boyayı gerçekten açmaz bir de bakırlık varmış saçında sanmıyorum ama eğer yine de istiyorsan şöyle yapabilirsin ilk önce diplerne sür 5 dk bekle daha sonra geri kalan kısma sür ben öyle yapıyorum diplerim kapanıyor renk farkı da olmuyor.
şöyle söyleyim ben gaza gelip çok boyadım saçımı evde hiçbir zaman bir renkten başka bir renge geçmelerim başarılı olamadı. hep aynı rengi boyarsın ton farkı falan belki olabilir ama saçı açabileceğini pek zannetmiyorum. evde de açabilirsin saçını ama riskli bir işlem yani bir kuaföre ya da burada bilen biri varsa danışabilrsin tabii ama ben sana kuaförde yaptır eğer para problemin yoksa derim. çünkü şöyle bir şey oluyor saçın istediğin gibi olmuyor yıpranmasın diye beklemek zorunda kalıyorsun ve yine kuaföre gidiyorsun malesef. ben evde saçımı açmaya cesaret edemem :S biraz ince telli saçım ama sen bir araştır istiyorsan
ben saçlarımı boyayla açdım açmaz deniliyor ama kalın telli çok koyu saçları bilemem koyu çikolata kahvesini altın karamele kadar açdı boyam gayette sağlıklı saçım hiç açıcı kullanmam eğer platin gibi sarı isdiyorsanız açarsınız ben gerek duymadım bile harika bir ton elde ettim 15 gn sonra gene aynı tona devam