• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama birazda doğallık :) kızlar lütfen yardımmm!..

estamp

sonunda...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.282
2
156
Diğer
kızlar 0 km ,doğal ,parlak, koyu kestane saçlarımı bi anlık gafletle ve gaza gelerek bi 6 ay önce oryalle açtırıp kolestonun açık kumral-karamel arası bi rengine boyattım,dışarıdan çok hoş oldu,herkes bayıldı ama saçlarımı daha ilk yıkamamda şoke oldum,resmen keçe gibiydi ve çoook yıpranmıştı,kremsiz dolaşamaz oldum zamanla saçlarım matlaştıda... çok güzel olmasına rağmen 2.kez boyatmaya cesaret edemiycem sanırım,tekrar bi koyu kestane alıp kapatıcam kendim,bana bunun için bi boya önerin lütfen,hem iyi kapatsın hemde beslesin...bidaha da tövbe zaten...bide bişey daha var,katlarımda bozuldu bayaa,sizce kesimi boyadan önce mi sonramı yaptırayım?... şimdiden çok teşekkürler

saçının rengini beyendiysen sakın bozma derim benimde keçe gibiydi

ben bi maske yaptım cnm parlak yumuşak oluyo güzel yapıo ve hiç kabartmiyo

çörekotu yağı
hint yağı
çamterebentin yağı
badem yağı
bebe yağı

benim saçlarımı çok güzel yaptı

Kendi saç rengine en uygun kestane tonunu arıosun sanırım?
Kendi saç rengini ve şuanki saç rengini eklersen daha iyi yardımcı olabilirdik
Saçı besleyen saç boyası henüz icad edilmedi sanırım :)
Ama Silky Coloration bitkisel saç boyasını deneyebilirsin
Ben kullanıyorum çok da memnunum
Parfümerilerin çoğunda bulabilirsin İzmir'deysen yer de tarif edebilirim,parfümerilerde bulamazsan kuaför depolarında mutlaka bulursun
Numara olarak öneremiyorum çünkü resim yok

Ayrıca boyadıktan sonra kestirmen daha mantıklı,uçlar ister istemez her boyadan sonra yıpranıo
Kestirip kurtulabilirsin boyadan yıpranan uçlardan

bence boya yaptırabilirsin bir daha ama sakın bir daha saçını oryalle falan açmaya kalkma saçı asıl yıpratan o boya da zarar veriyor ama o kadar fazla değil saçının rengini açtıran çoğu kişinin saçları yanabiliyor bile boyayabilirsin ama açtırma:40:

bence de saçının yıpranması açtırdığın için ... benimde açtırınca öyle olmuştu ama saç kremiyle geçmişti ... boyanın saçını o hale sokacağını sanmıyorum ve tabiki önce boya sonra kesin çünkü boya saçını yıpratsa bile kesim onu alır :34:

bence de saçının yıpranması açtırdığın için ... benimde açtırınca öyle olmuştu ama saç kremiyle geçmişti ... boyanın saçını o hale sokacağını sanmıyorum ve tabiki önce boya sonra kesin çünkü boya saçını yıpratsa bile kesim onu alır :34:

tatlım yorumlarını okudum da bana da yardımcı olabilir misin?? saç rengimi ve derdimi küllü kumral ve küllü açık kumral karıştıranlar yerinde yazdım yorumunu bekliyorum canım.. teşekkürlerr

kızlar benm aldığım saç bakım yağının üzerinde saçınızı boyadığınzda saç boyanıza karıştırırsanız olası zararlarını en aza indigermiş olursunuz yazıyor.. doğrusu hiç denemedim hiç boyamadım da zaten uzun zamandır, ama belki yıpranmayı azaltabilir bilemedim.

kızlar benm aldığım saç bakım yağının üzerinde saçınızı boyadığınzda saç boyanıza karıştırırsanız olası zararlarını en aza indigermiş olursunuz yazıyor.. doğrusu hiç denemedim hiç boyamadım da zaten uzun zamandır, ama belki yıpranmayı azaltabilir bilemedim.

ama o zamanda boya kötü tutmaz mı ?

tatlım yorumlarını okudum da bana da yardımcı olabilir misin?? saç rengimi ve derdimi küllü kumral ve küllü açık kumral karıştıranlar yerinde yazdım yorumunu bekliyorum canım.. teşekkürlerr

bakarım canımda konu arkalara gitmiş link atar mısın ? :1:

ama o zamanda boya kötü tutmaz mı ?

canım dediğim gibi ben denemedim aslında bu soru benm de aklıma takıldı ama denemek de fayda var =) geçen gün teyzemin saçlarını boyadım ( syoss kızıl kahve ile- tek kelimeyle muhteşem tuttu, kapaktaki rengin aynısı oldu ) aklıma gelseydi yağdan birazcık karıştrrdım

Back