merhaba arkadaşlar forumda daha önce bu konuda çok fazla başlık açtım ama hiç birinden gerçek anlamda bir sonuç alamadım sonunda forumda bu bölümü keşfettim.. benimle aynı şeyleri yaşayan ve beni anlayıp yönlendirebilicek birilerini bulduğum için mutluyum.. daha fazla uzatmadan konuya geçiyim benim de şikayetim sizler gibi göğüs küçüklüğü hatta hiçliği.. doktora başvurdum hormanel bir sorunum yok genetikte olduğunu sanmıyorum çünkü bütün akrabalarımın göğüsleri normal ya da normalden büyük ama ben nedense böyleyim.. 12 13 yaşında kızlazrın bile göğüsleri benden dolgun. benimse yeni çıkmış gibi.. bir çözüm bulamamak beni çok yoruyo bazen keşke hormanel bir sorun olsaydı o zaman ilaç kullanıp geçirirdim dediğim bile oluyo.. Allah daha büyük dert vermesin ama gerçekten çok zorlandığım oluyo alışveriş yapmak, denize girmek, akrabalarda ya da bir arkadasımda yatıya kalmak bile istemiyorum. biliyorum size çok saçma gelicek ama ben kendimi genç bir kız gibi hissedemiyorum kızlar her türlü tavsiyenize açığım (bu arada bir iki ay sonra 18 olucam)(ve estetik olmak bana çok korkutucu geliyo doğal yollarla hallolsun istiyorum) Ayrıca sizce nedeni ne olabilir bence nedenden sonuca gitmeliyiz her kes bi düşüncesini yazarsa çok iyi olur mesela benim aklıma ergenlik dönemindeki sıkıntı stresin etkili olabileceği geliyo sizce mantıklımı?? şimdiden teşekkür ederim (ben böyle yazıyorum ama isyankar biri gibi anlaşılmak istemem Allah hiç birimize daha büyük dert vermesin)
Son düzenleme: