- 29 Ocak 2024
- 188
- 75
- 26
- Konu Sahibi iremsultan
Neredeyse 3 senelik evliyim lisede pcos tanısı konulduğunda ilk gittiğim doktorum çocuk istediğin zaman direkt tedaviye başlamayız demişti ama bu kadar zor olacağını hiç düşünememiştim. Evlendikten sonra ilk sene ben çocuk düşünmüyordum hatta o kadar rahattım ki istediğim zaman hamile kalabileceğimi düşünüp ilaç kullanıyordum ama 2 senedir çok yıprandım… rahim filmi çekildi 2 defa aşılama yapıldı eşimin testleri yapıldı benim pcos olmam dışında bir sorun görünmüyor 2. Aşılamadan sonra dedim tamam 2 senedir helak oldum biraz kendime vakit ayıracağım diyetisyene başladım yürüşlerimi yapmaya başladım kendimi işime verdim çok güzel gidiyordu ta ki reglime 1 hafta kalasıya kadar, baş dönmeleri uyku halleri bulantılar çarpıntılar başladı diyetisyenim programımızla ilgili olacağını düşünmüyorum deyince dedim herhalde hamileyim evde 4-5 test yaptım silik çizgiyi de gördüm hepsinde bugün reglime 2 gün kaldı kan testi verdim ve negatif o kadar yorgun hissediyorum ki sanki hiç anne olmayı tadamayacakmışım gibi…