Biraz teselliye ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Büyü artık just Hintli Adam'ı ne yapacaktın zaten uzun süre ara ver Gönül işlerine ve meslegıne odaklan mutlaka karşına seninle aynı dili konuşan biri çıkacaktır

İyi olmuş bence de, italyaya git ve hintli adamla uğraş. Bi italyanlara bak yaw, benim favorim onlar : )

Adamlar sabahtan akşama kadar aşk meşk üzerine film yapıyor. Bizim kızlarda salya sümük izliyorlar. E haliyle hint erkek hayranlığı git gide büyüyor....
Şöyle bir hintli biriyle olmayı düşündüm de..... Ihım... yok yok burnum daha fazla o pis kokuyu kaldıramaz ertesi güne cenazem kalkar.

valla aklımdan geçmez idi aslında :KK53:

Just ben bir ispanyolla bir italyanla tanıştım ve ikisiyle de gönül eğlendirme peşindeyim :)

sen bi özele gelsene merak ettim :KK53:

yediği onca baharatlı şeyler beynine vurmuştur .:KK53:..bazıları içince sarhoş olur Hintlilerde yediklerinden:eek:

boşver o şakalarıyla uğraşırken sen kendine biri bul gitsin...:KK66:

hahaha salak işte -.-

İnsan sözkonusu başkası olunca kilometrelerce öteden tehlikeyi görüp, nokta atışı yapıp,isabetli tespitler yapabiliyor.
Yalnız sıra kendine gelince p.k yemiş Banu'ya dönüyor. Ben de dahil :p

o hikayedeki banu benim : D herkese faydam dokunur da kendme gelince jeton düşmesi biraz zaman alıyor :p

Enaa adama bak bulmus fistik gibi kizi sonrada yurumuyo of puf diye trip atiyo amann cnm bizimkiler ztn hintlilere pis diyo sana erkekmi yok :KK19:

ezer geçeriz hiç :p :KK60:

Büyü artık just Hintli Adam'ı ne yapacaktın zaten uzun süre ara ver Gönül işlerine ve meslegıne odaklan mutlaka karşına seninle aynı dili konuşan biri çıkacaktır

:KK23:

İyi olmuş bence de, italyaya git ve hintli adamla uğraş. Bi italyanlara bak yaw, benim favorim onlar : )

siz beni italyaya gelin vermeye niyetlisiniz :KK70: :KK45:

valla aklımdan geçmez idi aslında :KK53:

sen bi özele gelsene merak ettim :KK53:

hahaha salak işte -.-

o hikayedeki banu benim : D herkese faydam dokunur da kendme gelince jeton düşmesi biraz zaman alıyor :p

ezer geçeriz hiç :p :KK60:

:KK23:

siz beni italyaya gelin vermeye niyetlisiniz :KK70: :KK45:
Valla ben senin yerinde olsam şu italyanları muhakkak denerdim,bir farklı sempatim var : ) bulmuşsun fırsatı değerlendir : ) pizzalarına, makarnalarına zaten bayılırım , neden bir italyan çıkmamış ki karşıma : (

Valla ben senin yerinde olsam şu italyanları muhakkak denerdim,bir farklı sempatim var : ) bulmuşsun fırsatı değerlendir : ) pizzalarına, makarnalarına zaten bayılırım , neden bir italyan çıkmamış ki karşıma : (

üniversite çok internasyonal çok fazla insan tanıma şansım var, onlara da sıra gelecek :KK23:

Ayy kuzum hintliyi cokmu aradin
Duz suratli basma kalip gibi insanlar.
Cok daha iyilerine layiksin bosver onu
Hem bende hintlileride zencileride hic sevmem

hintliler bize yakın geldği için belki dikkatini çekmiştir . ama ben pek hazetmem . çok kaba geliyor bana onlar .
ama tabi insanına göre değişir .italyanlar çok çapkın fransızlarda azcık soğuk oluyor tabi kişisne göre değişiyor . hangi ülkedesin merak ettim.

Canınızı sıkmayın biraz kafanızı dağıtın iyi gelecektir eminim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X