Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzin almış evde yatıyo. Yılın malı ilan ettim kendisini
Yıllık izin alınıp evde yatılır mı ayol :))Niye netti çocuk?
Adamlar sabahtan akşama kadar aşk meşk üzerine film yapıyor. Bizim kızlarda salya sümük izliyorlar. E haliyle hint erkek hayranlığı git gide büyüyor....
Şöyle bir hintli biriyle olmayı düşündüm de..... Ihım... yok yok burnum daha fazla o pis kokuyu kaldıramaz ertesi güne cenazem kalkar.
Just ben bir ispanyolla bir italyanla tanıştım ve ikisiyle de gönül eğlendirme peşindeyim :)
yediği onca baharatlı şeyler beynine vurmuştur ...bazıları içince sarhoş olur Hintlilerde yediklerinden
boşver o şakalarıyla uğraşırken sen kendine biri bul gitsin...
İnsan sözkonusu başkası olunca kilometrelerce öteden tehlikeyi görüp, nokta atışı yapıp,isabetli tespitler yapabiliyor.
Yalnız sıra kendine gelince p.k yemiş Banu'ya dönüyor. Ben de dahil
Enaa adama bak bulmus fistik gibi kizi sonrada yurumuyo of puf diye trip atiyo amann cnm bizimkiler ztn hintlilere pis diyo sana erkekmi yok
Büyü artık just Hintli Adam'ı ne yapacaktın zaten uzun süre ara ver Gönül işlerine ve meslegıne odaklan mutlaka karşına seninle aynı dili konuşan biri çıkacaktır
İyi olmuş bence de, italyaya git ve hintli adamla uğraş. Bi italyanlara bak yaw, benim favorim onlar : )
Özellik bir şey yok just can italyan çok kendini beğenmiş ispanyol çoook tatlı ikisiyle de flört edip eğleniyorum durum bu :))
Valla ben senin yerinde olsam şu italyanları muhakkak denerdim,bir farklı sempatim var : ) bulmuşsun fırsatı değerlendir : ) pizzalarına, makarnalarına zaten bayılırım , neden bir italyan çıkmamış ki karşıma : (valla aklımdan geçmez idi aslında
sen bi özele gelsene merak ettim
hahaha salak işte -.-
o hikayedeki banu benim : D herkese faydam dokunur da kendme gelince jeton düşmesi biraz zaman alıyor
ezer geçeriz hiç
siz beni italyaya gelin vermeye niyetlisiniz
Valla ben senin yerinde olsam şu italyanları muhakkak denerdim,bir farklı sempatim var : ) bulmuşsun fırsatı değerlendir : ) pizzalarına, makarnalarına zaten bayılırım , neden bir italyan çıkmamış ki karşıma : (