Biraz teselliye ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazla hızlısın cast. Sen pat diye hintli sevgili konusu açtın, italyana noldu dedik azarladın. Şimdi derdim o değil dedin..

İnsan bi kez canı yanınca kimi görse bu sefer oldu diyo. Sen iyisi mi bi dinlen kendine gel. Akıllı kadınsın kimseye ihtiyacın yok. O kim ki allah aşkına. Yürümüyomuş. He yürümüyo.

daha cok taze her sey.. konularını iyi hatırlıyorum.. boşanmandaki acı tecrubeleri avantaja cevirebilirsin; mesela kendini böyle bastan gösterip seni yoracagının sinyalini veren birini umursamayabilirsin..

Just,

bir umut ile çıkmışsın yola, emek vermişsin, herşeyin güzel olmasını beklemişsin. Arada ki kültür farkı, karakter farkı ise ilişkinizi bitme noktasına getirmiş. Belki karşımızdaki iyi bir insan ama iyi olmak bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli değil. Olmuyor deyip kestirip attıysa demek ki gerçekten olmuyormuş. Muhtemelen sen bu ilişkiye daha fazla emek veren taraf oldun, zaten bu da olmadığının bir kanıtı.

Bu dünyada hiç bir şey senden değerli değil. Şu an üzülüyor olabilirsin çünkü umudun kırıldı ama inan bana bitmesi bu şartlar altında iyi olmuş.

Üzülme lütfen.
Mektup gibi olmuş kılııç:) çok içten..

Bazen bitmesi gerekiyo gerçekten..

Hatırlarsınız bazılarınız belki bir sevgilim vardı başka bir ülkede. Çok uzun süren kavgalar ettik. Onun diğer kızlarla olan bazı sınırı aşan şakaları yüzünden nerdeyse 1 hafta kadar. Sonra aramıza bir soğukluk girdi işte. Ben de artık dayanamadım bugün sıkıştırdım neden böyle uzaklaştı diye. Koptu gitti. Yürümüyor bu iş vs dedi

Ya ne demek yürümüyor. Ulan o kadar şakayı şeyi sineye çeken benim ki bakın bel altı şakalardan da bahsediyorum. Ben normale dönmüşüm cıvıldıyorum sevgi veriyorum gösteriyorum bunda bir tripler soğukluklar ya sinir oluyorum o kim ki benden daha mı özel de soğukluğu sürdürüyor?

Hoş artık sürdürecek bir soğukluk da kalmadı ama böyle pat diye yürümüyor zırt pırt deyip çekti gitti.

Ben de öyle şaşkınım şu an ne yapmam lazım bilmiyorum ayrıca da inanmıyorum bunun kavga yüzünden olduğuna başka bir sebebi var mutlaka.

Şimdi istediğiniz kadar sövebilirsiniz hintlilere hiç karışmıyorum.
Aynısı değilde benzeri başıma geldi ulan sevmişim saymışım sen mutlu ol düzelir diye taviz vermişim kırılan üzülen ben olmama rağmen gülmüşüm sonra olmuyor bu iş şu bu filan paşa oğlu ya bunlar sanki

Hatırlarsınız bazılarınız belki bir sevgilim vardı başka bir ülkede. Çok uzun süren kavgalar ettik. Onun diğer kızlarla olan bazı sınırı aşan şakaları yüzünden nerdeyse 1 hafta kadar. Sonra aramıza bir soğukluk girdi işte. Ben de artık dayanamadım bugün sıkıştırdım neden böyle uzaklaştı diye. Koptu gitti. Yürümüyor bu iş vs dedi

Ya ne demek yürümüyor. Ulan o kadar şakayı şeyi sineye çeken benim ki bakın bel altı şakalardan da bahsediyorum. Ben normale dönmüşüm cıvıldıyorum sevgi veriyorum gösteriyorum bunda bir tripler soğukluklar ya sinir oluyorum o kim ki benden daha mı özel de soğukluğu sürdürüyor?

Hoş artık sürdürecek bir soğukluk da kalmadı ama böyle pat diye yürümüyor zırt pırt deyip çekti gitti.

Ben de öyle şaşkınım şu an ne yapmam lazım bilmiyorum ayrıca da inanmıyorum bunun kavga yüzünden olduğuna başka bir sebebi var mutlaka.

Daha önceki konunu okumuştum. Sen ciddi bir ilişkiye hazırdın ama karşı tarafın bahaneleri vardı. Sanırım o senin kadar hazır değilmiş. Hazır olmayınca seni kaybetmekten korkmadı, incitmekten çekinmedi. Sana layık değilmiş demek ki.

Siteye üye olduğumdan beri herkesin senden sevgiyle bahsettiğini gördüm. Hangi milletten olursa olsun iyi bir erkeğe layık olduğundan eminim. İtalya'nın ve sana sunduğu tüm fırsatların keyfini çıkar. Sık sık metroya bin. :KK53: Değmeyecek bir adam için bir saniyeni bile üzülerek harcama.

Geçer geçer. Çok uzun süreceğini sanmıyorum.

Eline şahane bir fırsat geçmiş, bambaşka bir ülkede yeni bir hayat var önünde. Bir yıl olarak bakma buna, zaman ne gösterir belli olmaz. Ama eski hayatından bir takım insanları, bir takım sorunları taşıma oraya. Bırak eskide kalsınlar. Bu kavruk abi de eskide kalsın. Hani derler ya temiz bir sayfa diye sen de kendine yepyeni bembeyaz tertemiz bir sayfa aç...

doğru söylüyorsun benim italyaya yola çıkış amacım da buydu zaten :stop:

Üzülme ya valla iyi olmuş. yolun başından belli olmuş ne olacağı. Yanına gelse, ona göre planlar yapsan da bu olsa daha zor olurdu emin ol. Tadını çıkar İtalya'nın, dertsiz tasasız, adamsız kafa dinle azıcık.

domacica! :KK200:

Just iyi olmuş bence. Biraz kendini dinlemeye ihtiyacın var. Hayatın tadını çıkar kimse senden önemli değil. Bak savaştığın herşeyine göz yumduğun adam gitti demek ki neymiş değmiyormuş.
Bundan sonrası daha güzel olsun inşallah.

o kadar da savaşmamıştım aslında da şimdi :KK53:

ya sende zaten cok sevmıyodun geçenki konunu bastan sona takip ettim adama neler neler yazıldı gıkın cıkmadı oysa ki seven ınsan onları yazdırmazdı seninki sadece alışkanlık:KK14:

bana da öyle geliyor doğru diyorsun tolincim başta da istememiştim zaten ittire kaktıra kabul etmiştim :KK51:

Önceki konunuzu bilmiorm da ama benm anladgm adam heycani kaybetms sogums gtmis sizden ama sizde seviyomuym sevmiyomuym bilmiyorm dedgnze göre bi bosluktaymssinzda onunla oyalanmssinz gibi gibi :KK14:
Bence salla gitsin aman zatn uzak iliskiymis :KK54:

ay başlayayım onun heyecanına ben yok ben italyada başkalarıyla neler yaparmışım bilemezmiş de ondan ben söz veremiyormuşm onu da aklınca beni yola getirip bağlayacak söz verdirecek olur bi de hemen yüzük takayım :KK11:

Bir dönem üniversite için bulunduğum ülkede Türk arkadaşlarımın çok Hintli arkadaşları vardı ( Hint filmi çok severlerdi onun da etkisi oldu sanırım :KK70: ) Hiç anlamadım ne buluyorlardı onlarda.Tamam kızları fena değildi ama erkekleri aman aman.Kültür farkı o kadar fazla ki insan rahatsız oluyordu.Pilava elle daldı yaa önünde kaşık duruyor ayıptır benim midem kalktı :KK70:

Ama farkettim ki Bir Araplar bir Hintliler...Düz yolda saatte 200 km hızla giderken geri dönüyorlar güzel kız görünce :KK70:

Seni böyle kolayca silebilen birine değmezmiş zaten boşver sen canım :)

adını da söyledin laf arasında neyse :KK70: ay komik oldu şu an haha :KK70:

Just bunlara fazla mi deger veriyosun ne

ya da cins cinsi çekiyor ya da senin dediğin gibi :KK70:

Sevgilisi hintlimiymis

ha öyleydi ben yabancı ülkede yaşıyorum da üniversitede karışık her milletten insan var :KK53:

Just,

bir umut ile çıkmışsın yola, emek vermişsin, herşeyin güzel olmasını beklemişsin. Arada ki kültür farkı, karakter farkı ise ilişkinizi bitme noktasına getirmiş. Belki karşımızdaki iyi bir insan ama iyi olmak bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli değil. Olmuyor deyip kestirip attıysa demek ki gerçekten olmuyormuş. Muhtemelen sen bu ilişkiye daha fazla emek veren taraf oldun, zaten bu da olmadığının bir kanıtı.

Bu dünyada hiç bir şey senden değerli değil. Şu an üzülüyor olabilirsin çünkü umudun kırıldı ama inan bana bitmesi bu şartlar altında iyi olmuş.

Üzülme lütfen.

belki iyi ki bitti derim ileride dimi aynı geçmiştekilere söylediğim gibi :KK52:

Fazla hızlısın cast. Sen pat diye hintli sevgili konusu açtın, italyana noldu dedik azarladın. Şimdi derdim o değil dedin..

İnsan bi kez canı yanınca kimi görse bu sefer oldu diyo. Sen iyisi mi bi dinlen kendine gel. Akıllı kadınsın kimseye ihtiyacın yok. O kim ki allah aşkına. Yürümüyomuş. He yürümüyo.

ya aşk olsun hiç azarlar mıyım :KK43: öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın gerçekten amacım azarlamak değildi sadece üstünde durmak istemedim ama o konu zaten kapandı gitti :KK53: geyikten. ne yalan söyleyeyim kendime dur diyesim gelmiyor hani bir sürü insanı tanıma şansım varken tanıyabildiğim kadar tanıyayım diyorum :110:

daha cok taze her sey.. konularını iyi hatırlıyorum.. boşanmandaki acı tecrubeleri avantaja cevirebilirsin; mesela kendini böyle bastan gösterip seni yoracagının sinyalini veren birini umursamayabilirsin..

aslında o büyük bi tecrübe oldu neyin ne olacağını çok daha iyi görüyorum da :KK45:

Aynısı değilde benzeri başıma geldi ulan sevmişim saymışım sen mutlu ol düzelir diye taviz vermişim kırılan üzülen ben olmama rağmen gülmüşüm sonra olmuyor bu iş şu bu filan paşa oğlu ya bunlar sanki

böyle bir egonu keseyim senin diyesim geliyo. demek ki taviz vermeyeceksin canımcım bu zındıklara hani fedakarlık yaparsan dönüşü olmayınca bir sinir stres basıyor :63:

Just, insallah bi gun temiz kalbine uygun birini bulursun.
Sevmek de sevilmek de bi ihtiyac.
Sevgisiz olmuyor, ama illa kendini sevdirmek icin ugrasma. Nasilsan oyle ol. Emin ol seni boyle sevecek biri vardir bi yerlerde.
Hem sevgi dedigin insani zorlamaz, zorlari kolaylastirir:KK68:

ben seni çok seviyorum ya :KK200:

Bitişler olacak ki yeni başlangıçlar da yaşanabilsin... :KK60:

hep derim bazen daha iyi şeylere yol açmak için bazı şeylerin yıkılması gerekir :KK200: :KK51:

Daha önceki konunu okumuştum. Sen ciddi bir ilişkiye hazırdın ama karşı tarafın bahaneleri vardı. Sanırım o senin kadar hazır değilmiş. Hazır olmayınca seni kaybetmekten korkmadı, incitmekten çekinmedi. Sana layık değilmiş demek ki.

Siteye üye olduğumdan beri herkesin senden sevgiyle bahsettiğini gördüm. Hangi milletten olursa olsun iyi bir erkeğe layık olduğundan eminim. İtalya'nın ve sana sunduğu tüm fırsatların keyfini çıkar. Sık sık metroya bin. :KK53: Değmeyecek bir adam için bir saniyeni bile üzülerek harcama.

ayy teşekkür ederim ya ben de burdaki arkadaşlarımı çok seviyorum hepsi çok iyi insanlar :KK200:

ahaha ama italya metrosu yetmez bir de fransa metrosu istiyorum ben :KK70: gözüm feci açıldı iki gündür :KK70:

:63:
ya aşk olsun hiç azarlar mıyım :KK43: öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın gerçekten amacım azarlamak değildi sadece üstünde durmak istemedim ama o konu zaten kapandı gitti :KK53: geyikten. ne yalan söyleyeyim kendime dur diyesim gelmiyor hani bir sürü insanı tanıma şansım varken tanıyabildiğim kadar tanıyayım diyorum :110:

aslında o büyük bi tecrübe oldu neyin ne olacağını çok daha iyi görüyorum da :KK45:

böyle bir egonu keseyim senin diyesim geliyo. demek ki taviz vermeyeceksin canımcım bu zındıklara hani fedakarlık yaparsan dönüşü olmayınca bir sinir stres basıyor :63:
İnsan olan kıymet verir vefa nedir bilir bu yaştan sonra öğretilecek değil ya hamurunda yok demek ki bunların :KK34:

5 yil once evlilik olmaz o zaman kadar da anama soylemem demesinden belliydi justim.
hic uzulme.
Buraya konu actiysan demekki senin de icine kurt dusmustu.
kalbinin sesini hep dinle.

Tamam kararına saygı duyuyorum sen bilirsin dedim romaya gelirken mesaj atarım dedi :KK45:
as you wish didim :KK53:
annem de benimle aynı fikirde seni yola getirecek aklınca söz verdirecek kanma dedi :KK14:

5 yil once evlilik olmaz o zaman kadar da anama soylemem demesinden belliydi justim.
hic uzulme.
Buraya konu actiysan demekki senin de icine kurt dusmustu.
kalbinin sesini hep dinle.

ay yok rahatladım bile şu an sağolun ilk anlık bi içim sıkıldı ama geçti :KK60:

Velvette Velvette

'' adını da söyledin laf arasında neyse :KK70: ay komik oldu şu an haha ''

Ne dediğini anlamadım ama gülüyorum sadece :KK70: :KK70: Madem komik olmuş :KK70:

özelden yazayım dur :KK70:

Velvette Velvette yeni baslangiclara yeni mutlu gunlere vesile olur belki

hadi umarım :KK60:

ay ben buralarda yokken bir italyan birde hintli sevgilin mi oldu kız justt :KK53:
çok geç kalmışım ben

sevgilim olmadı kızçe hiç öyle tanıştık anlaşamadık diyelim :KK33:
international devam :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X