Üzgün müyüm, sevdim mi seviyor muyum onu da bilmiyorum. Sadece kötü hissediyorum şu an
Hem hintliler kokuyor zaten
Uzulme justÜzgün müyüm, sevdim mi seviyor muyum onu da bilmiyorum. Sadece kötü hissediyorum şu an
Kötü hissetme cicim. İyi olmuş kurtulmuşsun.
Sana öyle uzaktan ilişki lazım değil. Burnunun dibinde birini bul. Hem ben sana hep demiyor muyum aşktan biraz uzak dur. Gez, toz, takıl ama bağlanma.
Hem hintliler kokuyor zaten
Duyan herkes öyle dedi zaten. Sen yepyeni bir yerde yaşayacaksın 1 yıl hala dünyanın öbür ucundaki adamı taşıyorsun seninle diyor.
Geçer mi bir süre sonra bu sıkıntılı hissim
kusura bakma ama son konunda burda adama tuvalet muslugu yakıştırması yapılmasına bile müsade ettiğin adamın arkasından ağlamanı haklı bulmuyorum
Sen derin üzüntüler yaşadın sancılı bir evlilik ve boşanma süreci geçirdin..
Bundan sonraki seçimlerinde daha flört döneminde kendini apaçık gösteren sıkıntılı ilişkilerden kaçınmani öneririm üzülmemen adına..
Pardon sen teselli istiyorum demişsin ben yine öneri de bulundum
Yorum yapmayı mi bıraksam ne yapsam off
Hatırlarsınız bazılarınız belki bir sevgilim vardı başka bir ülkede. Çok uzun süren kavgalar ettik. Onun diğer kızlarla olan bazı sınırı aşan şakaları yüzünden nerdeyse 1 hafta kadar. Sonra aramıza bir soğukluk girdi işte. Ben de artık dayanamadım bugün sıkıştırdım neden böyle uzaklaştı diye. Koptu gitti. Yürümüyor bu iş vs dedi
Ya ne demek yürümüyor. Ulan o kadar şakayı şeyi sineye çeken benim ki bakın bel altı şakalardan da bahsediyorum. Ben normale dönmüşüm cıvıldıyorum sevgi veriyorum gösteriyorum bunda bir tripler soğukluklar ya sinir oluyorum o kim ki benden daha mı özel de soğukluğu sürdürüyor?
Hoş artık sürdürecek bir soğukluk da kalmadı ama böyle pat diye yürümüyor zırt pırt deyip çekti gitti.
Ben de öyle şaşkınım şu an ne yapmam lazım bilmiyorum ayrıca da inanmıyorum bunun kavga yüzünden olduğuna başka bir sebebi var mutlaka.
Şimdi istediğiniz kadar sövebilirsiniz hintlilere hiç karışmıyorum.
ya sende zaten cok sevmıyodun geçenki konunu bastan sona takip ettim adama neler neler yazıldı gıkın cıkmadı oysa ki seven ınsan onları yazdırmazdı seninki sadece alışkanlıkağlamıyorum da canım sıkıldı ya tolin ama belki de iyi yapmışlar öyle diyerek bilemiyorum
yoo güzel bir öneri olmuş doğru diyorsun balık baştan kokar dimi :|
baştan böyle çabıkcak vazgeçmeler oluyorsa ileride de zorlamanın anlamı yok..
Sevgilisi hintlimiymisBir dönem üniversite için bulunduğum ülkede Türk arkadaşlarımın çok Hintli arkadaşları vardı ( Hint filmi çok severlerdi onun da etkisi oldu sanırım) Hiç anlamadım ne buluyorlardı onlarda.Tamam kızları fena değildi ama erkekleri aman aman.Kültür farkı o kadar fazla ki insan rahatsız oluyordu.Pilava elle daldı yaa önünde kaşık duruyor ayıptır benim midem kalktı
Ama farkettim ki Bir Araplar bir Hintliler...Düz yolda saatte 200 km hızla giderken geri dönüyorlar güzel kız görünce
Seni böyle kolayca silebilen birine değmezmiş zaten boşver sen canım :)