Biraz Sitem Biraz Yardım Çağrısı: İçimdeki Kadın Nefreti

komplekssiz ve kendinle barisik kadinlarla tanismamissin o yüzden ..
ki öyle kadin cok yoktur

Son düzenleme:
meğersem memleketin kanayan yarasıymış olay çok basit şeylere karşı daha yapıcı olcam artık ben de. o fikirdeyim.

Arkadaşım kadının yani bizlerin bi milyon çeşidi var. tam anlamiyla uyuşan arkadaşlari kim kaybetmişki sen bulacaksın. herkesin iyi yanlarıni gör kötü yanlarini görmeyiver gitsin.biraz kız gibi takilmaya çalış. Başka türlü olmuyo valla ben çok çektim. Erkeklerle takılmaninda faydası yok be güzelim. okulda erkeklerle okadar muhabbet ederdik, kimseden teklif almadik ya la mezun olana kadar. sonuçta kızsın birinden hoşlansan seni kanka modunda görse iyi olmaz yani.

valla doru diyon blackzey üstüne üstlük erkek dırdırı çekmek bazen daha yorucu! direkt kankaya bağlıyorlar! gerçi neyse o konuda yırtmış olabilirim. ama şöyle şimdi sürekli erkeklerle takıla takıla ben de öyle oldum. erkek arkadaşımla ilişkim arkadaşlık boyutunda. yani sdc öyle değilde daha ön planda. sanki gay gibiyiz hiç kadınsı birşey katamıyorum duruma. kadın görmeye görmeye o da nasıl birşeydi unuttum gitti

sabahtan beri forumdayım işte tamamen kadın bakış açısını yakalamak adına çabalıyorum gözlerim kanlandı

Valla 35 yasına geldim,birkaç çocukluk arkadasım dışında bende kadınlarla anlaşamıyorum,tam da kanayan yarama parmak bastın :) bi de evlenip İzmir'e yerleştim b.k varmış gibi,bütün arkadaşlarım İstanbul'da çoook yalnızım çoook,karşıdan görende ne sosyal kız der,oysa ki kadın ilişkilerimde sorunluyum ya,bu arada ben de dedikodu sevmiyorum dedim diye çok fena dışlandım zamanında :)

kadınlar böyle, biraz görmezden gelmelisin. evet dedikodu, alaycı, gururlu, tripli olurlar ama senin ağız tadına göre bulamazsın ki.. benim de kanka diiye tabir edilen bir kadın arkadaşım yok ama günlük muhabbet ettiğim çok insan var. zaten sır verme konusunda insanın en iyi sırdaşı aynada baktığı yüzüdür bence

aynı şeyleri ben de yaşıyorum yok şu an öyle bi arkadaşım birinin ufak bişeyini görünce buz gibi sğoğuyorum

Bende böyleyim biraz mızmız ve sürekli dedikodu yapan kızlardan hiç hazzetmem ama çok yakın kız arkadaşlarım var ya liseden hatta hiç kopmadık

Yeni tanıştığım kızlarla hemen içli dışlı olamam erkeklerin muhabbetleri daha iyi ya sürekli geyik yapıyolar kafa bomboş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…