Biraz Sitem Biraz Yardım Çağrısı: İçimdeki Kadın Nefreti

komplekssiz ve kendinle barisik kadinlarla tanismamissin o yüzden ..
ki öyle kadin cok yoktur :KK70:

Son düzenleme:
meğersem memleketin kanayan yarasıymış olay :KK70: çok basit şeylere karşı daha yapıcı olcam artık ben de. o fikirdeyim.

Arkadaşım kadının yani bizlerin bi milyon çeşidi var. tam anlamiyla uyuşan arkadaşlari kim kaybetmişki sen bulacaksın. herkesin iyi yanlarıni gör kötü yanlarini görmeyiver gitsin.biraz kız gibi takilmaya çalış. Başka türlü olmuyo valla ben çok çektim. Erkeklerle takılmaninda faydası yok be güzelim. okulda erkeklerle okadar muhabbet ederdik, kimseden teklif almadik ya la mezun olana kadar. sonuçta kızsın birinden hoşlansan seni kanka modunda görse iyi olmaz yani.

valla doru diyon blackzey üstüne üstlük erkek dırdırı çekmek bazen daha yorucu! direkt kankaya bağlıyorlar! gerçi neyse o konuda yırtmış olabilirim. ama şöyle şimdi sürekli erkeklerle takıla takıla ben de öyle oldum. erkek arkadaşımla ilişkim arkadaşlık boyutunda. yani sdc öyle değilde daha ön planda. sanki gay gibiyiz :KK70: :KK70: :KK70: hiç kadınsı birşey katamıyorum duruma. kadın görmeye görmeye o da nasıl birşeydi unuttum gitti

sabahtan beri forumdayım işte tamamen kadın bakış açısını yakalamak adına çabalıyorum :KK70: gözlerim kanlandı

Merhaba ablalarım, kardeşlerim bacılarım, (halka sesleniş girişi gibi oldu)

Sorunum kadınlar. Hiç kadın arkadaşım yok. Bayağıdır da yok. 25 Yaşındayım. Nereden baksanız 3-4 senedir, hani olur ya, birlikte dertleştiğiniz konuştuğunuz, gezdiğiniz günlük arkadaşlarınız. Bende ondan yok. Zaten çok sosyal de sayılmam, yine birkaç erkek arkadaşım varsa da kadın kısmıyla işlerim hiç iyi gitmiyor. Fakat psikolojik olarak buna ihtiyacım da var, yani erkeklerle neyi nereye kadar konuşabilirsin?
Ben neden böyle oldu onu diyeyim, siz de ben de ne sıkıntı var nasıl çözerim varsa bir fikriniz, iki kelam yardımcı olun lütfen.
Şimdi benim annem çok femine bir insan. Zaten kadın değil mi o ne demek diceksiniz, şöyle: babamı da kaybettikten sonra, iyice ayyuka çıkacak şekilde çok duygusal. Değişken. Bana babammışım gibi davranıyor mesela. Trip atıyor. İnsanın kendi annesi trip mi atar? Atıyor. Olaylara sadece duygusal baktığı için misal hata yapacağı zaman toparlamak bana kalıyor. Hep ilgi istiyor. Türetin bunları. Annem hep böyleydi. Ben de erkek çocuk gibi büyüdüm biraz bu yüzden. Ve ben küçükken annemin (psikolojik) rahatsızlanması babamla boşanmaları falan derken anne-kız iletişimimiz de yıllar önce ciddi darbeler aldı. Yani anne-çocuk bağlılığım zedelendiği için bir femine olmaya istemsiz kastım var zaten.

Fakat yine de uzun zaman kızlara karşı bir ayrımcılık etmedim. İnsanlar beni sever genelde. Üniversite bitene kadar da hep kız arkadaşlarım oldu. Fakat nasıl oldu?

Örneğin taşınıyoruz bir kızla, diyelim ki çok uyuşuyor kafamız. Kaynaşıyoruz. Dertlerimizi paylaşıyoruz. O zaman ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum insanlara. Fakat noluyorsa, artık sıkılıyorlar mı, hep kazık yiyorum kız arkadaşlarımdan. Mesela bir tanesi, beni sevgilisine göz koymakla suçlayıp hakkımda dünyanın dedikodusunu yapıp gitti. Bu arada Allah çarpsın çocukla bir alakam yok hatta onaylamamış olmama rağmen çocuğu kızın gönlü olsun diye laf bile etmemiştim. Ben bu kız bir gün kendini kötü hissediyor diye ablamın nişanından çıkıp yanına koşmuş insanım. (yani bakın ne harikayım diye değil elimden geleni yapmaya çalışıyorum babında) Kızlar hep gelip benle dedikodu yapıp, dertleri oldu mu çağırıp işleri bitince gidiyorlar. Onlarla gezip tozunca iyi, triplerine tamam diyince iyi aksi durumda kötü. Hayır onu bile sürekli yapsanız sıkılıyorlar zaten sizden. Anlamıyorum ki hiç mi düzgün insana denk gelmedim ya da ben neyi yanlış yapıyor olabilirim? Şimdi özellikle kızlara hiç yanaşıp konuşmuyorum. Çok gruplaşıyorlar mesela. İş yerinde falan da böyleler. Gruplaşmazsam dışlanıyorum. Ya ben çok kötü bakıyorum, ya kızlar arasında arkadaşlık kalmamış. Acaba neslimle mi alakalı bir şey?
Sizce?
Valla 35 yasına geldim,birkaç çocukluk arkadasım dışında bende kadınlarla anlaşamıyorum,tam da kanayan yarama parmak bastın :) bi de evlenip İzmir'e yerleştim b.k varmış gibi,bütün arkadaşlarım İstanbul'da çoook yalnızım çoook,karşıdan görende ne sosyal kız der,oysa ki kadın ilişkilerimde sorunluyum ya,bu arada ben de dedikodu sevmiyorum dedim diye çok fena dışlandım zamanında :)

faat müsait arkadaş kadronuz var mı aceba :KK70: bacım ben de bunları sevmiyorum ve hep diyorum ki bi yanlış ediyorsam bana söyleyin konuşalım çözelim sorunlarımızı insan gibi. ama yok! illa arkadan iş çevirmeler.

kadınlar böyle, biraz görmezden gelmelisin. evet dedikodu, alaycı, gururlu, tripli olurlar ama senin ağız tadına göre bulamazsın ki.. benim de kanka diiye tabir edilen bir kadın arkadaşım yok ama günlük muhabbet ettiğim çok insan var. zaten sır verme konusunda insanın en iyi sırdaşı aynada baktığı yüzüdür bence:KK33:

Sorunum kadınlar. Hiç kadın arkadaşım yok. Bayağıdır da yok. 25 Yaşındayım. Nereden baksanız 3-4 senedir, hani olur ya, birlikte dertleştiğiniz konuştuğunuz, gezdiğiniz günlük arkadaşlarınız. Bende ondan yok. Zaten çok sosyal de sayılmam, yine birkaç erkek arkadaşım varsa da kadın kısmıyla işlerim hiç iyi gitmiyor. Fakat psikolojik olarak buna ihtiyacım da var, yani erkeklerle neyi nereye kadar konuşabilirsin?
Ben neden böyle oldu onu diyeyim, siz de ben de ne sıkıntı var nasıl çözerim varsa bir fikriniz, iki kelam yardımcı olun lütfen.
Şimdi benim annem çok femine bir insan. Zaten kadın değil mi o ne demek diceksiniz, şöyle: babamı da kaybettikten sonra, iyice ayyuka çıkacak şekilde çok duygusal. Değişken. Bana babammışım gibi davranıyor mesela. Trip atıyor. İnsanın kendi annesi trip mi atar? Atıyor. Olaylara sadece duygusal baktığı için misal hata yapacağı zaman toparlamak bana kalıyor. Hep ilgi istiyor. Türetin bunları. Annem hep böyleydi. Ben de erkek çocuk gibi büyüdüm biraz bu yüzden. Ve ben küçükken annemin (psikolojik) rahatsızlanması babamla boşanmaları falan derken anne-kız iletişimimiz de yıllar önce ciddi darbeler aldı. Yani anne-çocuk bağlılığım zedelendiği için bir femine olmaya istemsiz kastım var zaten.

Fakat yine de uzun zaman kızlara karşı bir ayrımcılık etmedim. İnsanlar beni sever genelde. Üniversite bitene kadar da hep kız arkadaşlarım oldu. Fakat nasıl oldu?

Örneğin taşınıyoruz bir kızla, diyelim ki çok uyuşuyor kafamız. Kaynaşıyoruz. Dertlerimizi paylaşıyoruz. O zaman ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum insanlara. Fakat noluyorsa, artık sıkılıyorlar mı, hep kazık yiyorum kız arkadaşlarımdan. Mesela bir tanesi, beni sevgilisine göz koymakla suçlayıp hakkımda dünyanın dedikodusunu yapıp gitti. Bu arada Allah çarpsın çocukla bir alakam yok hatta onaylamamış olmama rağmen çocuğu kızın gönlü olsun diye laf bile etmemiştim. Ben bu kız bir gün kendini kötü hissediyor diye ablamın nişanından çıkıp yanına koşmuş insanım. (yani bakın ne harikayım diye değil elimden geleni yapmaya çalışıyorum babında) Kızlar hep gelip benle dedikodu yapıp, dertleri oldu mu çağırıp işleri bitince gidiyorlar. Onlarla gezip tozunca iyi, triplerine tamam diyince iyi aksi durumda kötü. Hayır onu bile sürekli yapsanız sıkılıyorlar zaten sizden. Anlamıyorum ki hiç mi düzgün insana denk gelmedim ya da ben neyi yanlış yapıyor olabilirim? Şimdi özellikle kızlara hiç yanaşıp konuşmuyorum. Çok gruplaşıyorlar mesela. İş yerinde falan da böyleler. Gruplaşmazsam dışlanıyorum. Ya ben çok kötü bakıyorum, ya kızlar arasında arkadaşlık kalmamış. Acaba neslimle mi alakalı bir şey?
Sizce?
aynı şeyleri ben de yaşıyorum yok şu an öyle bi arkadaşım birinin ufak bişeyini görünce buz gibi sğoğuyorum

Sizce?

Bende böyleyim biraz mızmız ve sürekli dedikodu yapan kızlardan hiç hazzetmem ama çok yakın kız arkadaşlarım var ya liseden hatta hiç kopmadık

Yeni tanıştığım kızlarla hemen içli dışlı olamam erkeklerin muhabbetleri daha iyi ya sürekli geyik yapıyolar kafa bomboş oluyo :KK70:

X