Biraz saf ve sakar :( ama seviyorum :(

yeni girdiğim ortamlarda çok şaşkın olurum. kimle nasıl konuşacağımı bilemem, telefonda da öyle :)
heyecanlanınca kekeleyebiliyorum.
sürekli bir yerlerimi bir yerlere çarpıyorum.
evde sürekli sakarım.
eşim beni "safım benim" diye sever.
geçen gün elimden 100 tl düşürdüm de işyerinde çalışan biri bulmuş.
sanki bu olmamış gibi 2 gün sonra yine elimden 10 tl düşürdüm :)
ineceğim durağa gelmeden veya geçtikten sonra indiğim çok olmuştur :)
yaşım da 25. hayattaki genel halim kafam hep güzelmiş gibi. insanlar "bu kafaya ulaşmak için ne içiyosun" diyorlar :KK70:
o zaman ben öleyim :KK70:

bunlar sizi itiyorsa bence ayrılın.
ccnm bayanlarda sevimli oluyor da erkeklere yakışmıyor bu haller. :)

Dün de elinde ki kitaplarını su birikintisine düşürmüş :KK43: sevmiyor olsaydım çoktan bitirirdim sanırın olumlu özelliklerini düşünüp avunmam lazım..

adam sana aşık ki aşık olduğu insanın yanında herkes saçmalar
onun dışında dört dörtlük diyorsun kaldı ki sen 28 yaşındasın ailen evlen git diyor
çocuğun işi gücü iyi
bir yandan biyolojik saat işliyor
sen de kalkmış çocuksu tavırlarını dert ediyorsun.
bence bu kadar ayrıntılı düşünme.

sevdiginden heyecanlanıyor.
eski eşim ile ilk tanıştığımızda bu kadar olmasa da o da saçmalıyordu. kekelerdi konusurken benimle.
hatta bi defasında bana bakmaktan arac kullanırken kaldırıma çıkmıştı taksimde. :KK70:

Iki seçenek var.Ya kendine dert yaratmayı seviyorsun ya da bu adamı sevmiyorsun.Konu başlığında seviyorum desende..Yaşin evliliğe geç kalınmıs bir yaş değil.Aileni de bu kadar zaman idare etmişsin yine edersin bir şekilde.Sen bu adamı sevip sevmediğini anlamaya çalis dicem de böyle birseyde yok:KK43:.
Sevdigin seyi sorgulamazsın da.Seviyorsan seviyorsundur.Ama ben senin sevdigini düsünmüyorum.

Ben de öğretmenim azıcık var bende de saflık. Uyanık değilim yani bi de saf saf hareketlerim, dalginliklarim var arkadaşlarım falan güler ben de gulerim onlar gulunce :KK70: ama ilerisi için yaslaninca korkuyorum. erkek arkadaşın kaç yaşında?

Ben senin her şeye rağmen sevdiğini düşünüyorum sonuçta sevmek her şeyi tolere etmek değil. İnsanın sabrı bir yere kadar. Ben olsam ben de idare edemem çocuk ruhlu birini herhalde, zor. Evlilikten vazgeçsen hem ailevi sıkıntıların artacak hem de nişanlını üzeceksin.

Belki adam seni sevdiğinden ve heyecanından böyle davranıyordur olgunlaşabileceğini düşünüyorum ben

X