- 1 Temmuz 2013
- 372
- 22
-
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
bende kırılmasını istemediğim için bu konuda hiçbir şey söylemedim ona... ama bayanın ki sıkıntı değil erkeğin ki sıkıntı oluyorben de öyleyim..
unutkan ve sakar..
eşim başlarda çok kırıyodu bu konuda beni ve bende takıntı olmuştu artık oyüzden unutkanlık ve sakarlık..
sonra beni olduğum gibi kabul etti ve daha hoşgörülü artık..
ben de daha dikkatliyim eskiye göre..
onu öyle kabul edin ya da hiç bulaşmayın, yoksa bu hallerini eleştirmeniz kırıcı olur..
istem dışı şeyler neticede..
tecrübeyle sabit..
Yeterince seviyor musunuz emin olun..
Bende sakarim.. Nisanlin izin psikolojik bi sıkıntısı olabilir.. Sizin kasettiginiz "safliktan" ziyade.. Dikkat dağınıklığı veyahut başka bişey.. Tabi teşhisi bi doktorun koyması lazım.
Ben yolda yürürken çok takılır im. Buna engel olmak için nisanlim elimi şimsiki tutar Takıldıgimda hiç dusmem ki sayesinde artık hiç duSmuyorum.
Keza bişeyi kırıp dökülmesine sebep olacak davranışları nasıl sergilediğimi tesbit eti, elimi konuşurken çok salladigim için ki artık bunuda yapmadığım için uzun zamandır bişey dokmuyorum.. Lütfen konuşmayı dusunuyorsaniz incitmeden,kırmadan,dokmeden.. Yoksa daha çok tetikliyor aman dikkat..
Benim kendime göre sıkıntılarım geçti elbet.. sıkıntılı ve stresli oldugum dönemlerde tekrar edebiliyor. sosyal fobisi olabilir. Konuşmak bile güç olabiliyor bazen.. Davranislarida etkileyebiliyor.. Dediğim gibi ben tanı koyamam zaten.. kesinlikle düzelir düzelmez de diyememki.. sadece kendi yasadiklarimdan yola çıkacak söyledim. Çok kafanıza takılıyorsa bence gozlemlerinizi bi psikoloğa siz aktarın.. Görüş alın.. Bir sorun olduğu on görülürse psikolog zaten nasıl söylemeniz gerektiğini size anlatır..böyle bir şeyin tedavissi mümkün mü
ben de sizin gibiyim..
nişanlınız da çok iyi niyetliymiş..ne güzel destek olmuş..
mutluluklar :)
nasıl dalga geçerlerdi? ne derlerdi?Teşekkür ederim. Bu gibi durumlarda Hoşgörüsüz bir davranış, eleştiri çok sarsabiliyor. Çevremde çok dalga gecerlerdi. Nisanlim iyi geldi. Umarım sizinde sıkıntılarınız geçer. Teşekkür ederim..
6-7 ay önce tanıştık. 1 ay önce sözlendik kısmetse 15 gün sonra nişanımız olacak. ben uzun zamandır evlilik maksadıyla birileriyle tanıştırılıyorum ama elektrik olmayınca başlamadan bitiyordu hep. sözlümü ilk gördüğümde çok şiddetli elektrik almıştım. çok aşırı derecede hoşlanmıştım... ama her şey dış görünüşle olmuyormuş anladım...
benden 2 yaş büyük ama hiç olgun değil. biraz saf gibi duruyor.hatta bayağı bi... yabancı olduğu ortamlarda çok heyecanlı saf gibi duruyor bayağı hyecanlı duruyor sakarlık çok yapıyor. bi de benimleyken öyle oluyor ama eskiden tanıdığı diğer insanların yanında olgun duruyor. o yüzden onunla insan içine bazen çıkmaya çekiniyorum aptal sarışınlar vardır ya tıpkı öyle.. çok aşırı dalgın birisi.. öğretmen kendisi ve her gün okula giderken beni arıyor sabahları ve bazen yanlış dolmuşa binmişim diyor nasıl yani neden ki diyorum bilmem ki senle konuşurken dalmışım diyor. bazen benle tel konuşurken ayağı takılıyor düşüyor bi kere 100 tl sini düşürmüş annem buldu. geçenlerde de 90 tl sini kaybetmiş... böyle yaşına yakışmayan halleri var. çocuk gibi peşinde koşmak lazım düşüncesizlikleri beni öldürüyor... böyle olunca dış görünüşü bile umrumda olmuyor bazen. düşünüyorum ben bu insanı seviyor muyum gerçekten.? Bi de ailem beni zorluyor evlenmem için annemle çok kavgalarımız oluyor. sıkıntılı bi aile ortamım var hem de çok sıkıntılı.. annem evlen defol git evden bir an önce diyor kızdığı zamanlar. psikolojisi bozuk ailemin biraz... zor sıkınlı bir hayatım var ve yaşım 27-28 evliliğe geç kaldım biraz bu yüzden de çok yoruldum yeni birilerini tanımaktan .. yani ben bir anda kendimi sözlenmiş buldum artık ayrılamam ve ayrılmakta istemiyorum seviyorum da onu çok iyi bir insan çok dürüst çok aşırı iyi niyetli. beni de çok seviyor hem de hiç kimse beni bu kadar çok sevmemişti çok değer veriyor bana ve sadık birisi ama beni iten böyle huyları var sizce onu bu huylarından nasıl kurtarabilirim. ayrılmak istemiyorum onu düzeltmek istiyorum....
Aptalın sarışını esmeri olmaz.Aptal aptaldır.İnsanların şu yanlış izlenimlerini,sıfatlaştırdıkları yanlış fikirlerini sizler bari dilinize pelesent etmeyin.6-7 ay önce tanıştık. 1 ay önce sözlendik kısmetse 15 gün sonra nişanımız olacak. ben uzun zamandır evlilik maksadıyla birileriyle tanıştırılıyorum ama elektrik olmayınca başlamadan bitiyordu hep. sözlümü ilk gördüğümde çok şiddetli elektrik almıştım. çok aşırı derecede hoşlanmıştım... ama her şey dış görünüşle olmuyormuş anladım...
benden 2 yaş büyük ama hiç olgun değil. biraz saf gibi duruyor.hatta bayağı bi... yabancı olduğu ortamlarda çok heyecanlı saf gibi duruyor bayağı hyecanlı duruyor sakarlık çok yapıyor. bi de benimleyken öyle oluyor ama eskiden tanıdığı diğer insanların yanında olgun duruyor. o yüzden onunla insan içine bazen çıkmaya çekiniyorum aptal sarışınlar vardır ya tıpkı öyle.. çok aşırı dalgın birisi.. öğretmen kendisi ve her gün okula giderken beni arıyor sabahları ve bazen yanlış dolmuşa binmişim diyor nasıl yani neden ki diyorum bilmem ki senle konuşurken dalmışım diyor. bazen benle tel konuşurken ayağı takılıyor düşüyor bi kere 100 tl sini düşürmüş annem buldu. geçenlerde de 90 tl sini kaybetmiş... böyle yaşına yakışmayan halleri var. çocuk gibi peşinde koşmak lazım düşüncesizlikleri beni öldürüyor... böyle olunca dış görünüşü bile umrumda olmuyor bazen. düşünüyorum ben bu insanı seviyor muyum gerçekten.? Bi de ailem beni zorluyor evlenmem için annemle çok kavgalarımız oluyor. sıkıntılı bi aile ortamım var hem de çok sıkıntılı.. annem evlen defol git evden bir an önce diyor kızdığı zamanlar. psikolojisi bozuk ailemin biraz... zor sıkınlı bir hayatım var ve yaşım 27-28 evliliğe geç kaldım biraz bu yüzden de çok yoruldum yeni birilerini tanımaktan .. yani ben bir anda kendimi sözlenmiş buldum artık ayrılamam ve ayrılmakta istemiyorum seviyorum da onu çok iyi bir insan çok dürüst çok aşırı iyi niyetli. beni de çok seviyor hem de hiç kimse beni bu kadar çok sevmemişti çok değer veriyor bana ve sadık birisi ama beni iten böyle huyları var sizce onu bu huylarından nasıl kurtarabilirim. ayrılmak istemiyorum onu düzeltmek istiyorum....
Aptalın sarışını esmeri olmaz.Aptal aptaldır.İnsanların şu yanlış izlenimlerini,sıfatlaştırdıkları yanlış fikirlerini sizler bari dilinize pelesent etmeyin.
Kafası dolu,dalgın ve dikkatsiz olabilir.Senin yanında ya da yeni bir ortamda heyecanlanıyor olabilir.
Ama psikolojisi bozuk bir aileden iyidir.27-*28 yaşında evliliğe geç kaldığını düşünmekte pek akıllı ve olgun düşünce işi değil.
ben diyecektim öle durum benım yakınım vardikkat eksikliği diye bi rahatsızlık var çoğu kişide fark edilmez okuldayken sınavlarda filan çözerken dikkati dağılıyor muymuş, dersi dinlerken eğer dikkat eksikliği varsa tedavisi var diye biliyorum ama önce var mı yok mu onu bi araştırın. bi de çekingen biriyse performans anksiyetesi diye bir durum var yani heyecan yaptığı zamanlarda utandığı için sakarlıklar dalgınlıklar yapılıyor
6-7 ay önce tanıştık. 1 ay önce sözlendik kısmetse 15 gün sonra nişanımız olacak. ben uzun zamandır evlilik maksadıyla birileriyle tanıştırılıyorum ama elektrik olmayınca başlamadan bitiyordu hep. sözlümü ilk gördüğümde çok şiddetli elektrik almıştım. çok aşırı derecede hoşlanmıştım... ama her şey dış görünüşle olmuyormuş anladım...