- 1 Temmuz 2013
- 372
- 22
-
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
ama canım toplum içinde yanlış anlaşılıyor. aslında dediğin doğru hani böyle olduğu için çok aşırı dürüst biri birşeyi olduğu gibi söyler falan ama işte çok dürüst iyi niyetli olunca da fazla iyi olmuyorCanım düzeltme bırak öle saf kalsın napıcaksınız uyanık adamı,valla çok hoşuma gitti yanlış minibüse falan binmesiBu zamanda zor bulması mutluluklar
sizce konuşarak halledilebilir mi acaba? mesela hapşurunca iyi yaşa, yemek sonrası eline sağlık gibi cümleleri söyleme huyu yoktu. bunlara dikkat etmiyorsun dedim. bi ara hasta olmuştum geçmiş olsun demedi hani çok üzüldü ama öyle şeyler söyleme huyu yok hiç yoktu biraz yontulmamış. bende dedim sen ne geçmiş olsun diyorsun ne de çok yaşa ne de eline sağlık... sen beni sevmiyorsun dedim. bundan sonra dikkat ederim dedi ve şimdi bunlara dikkat ediyor artık düzeltti bu huyunu acaba şu sakarlıklar da gider mi ki uyar ma ile? ama söylersem alınr mı acaba?Karşına alıp güzel güzel konuşsan. Dediğin konularda dikkat etmesi gerektiğini, olgun davranmasını istediğini söylesen kırmadan. Ayrılıcak bir konu yok ortada bu zamanda böyle birerkek zor anlattığına göre. İyice anlayana kadar sürekli bu rahatsızlıklarını konuşmanı öneririm.
cnm hele ilk çıkmaya başladığımız zamanlar görecektin.. cafelerde beni rezil etti kaç kez çok heyeanlıydıBöyle insanlar için kıyıda köşede kalmış aman kaybetmeyin derler.
Gerçekten çok tatlı. Evet insanı bazen geriyor bu derece sakarlığı belki ama o da zamanla zaten törpüleyecektir. Biraz da heyecandan oluyor gibi geldi bana.
cnm bir şeye dikkatini verdiği zaman başka bir şeyi gözü görmüyor sanırım fazla dikkatli olma gibi bir durum var... mesela iki işi aynı anda hiç yapamm ben diyor. zamanında okulda okul birincisiymiş hatta okulun önüne çıkarıp yakasına altın takmışlar bi arkadaşım söyledi. üniv de de oddü yü kazanmış hani dikkat eksikliği olsa başarıssız bir öğrenci olurdu diye düşünüyorumdikkat eksikliği diye bi rahatsızlık var çoğu kişide fark edilmez okuldayken sınavlarda filan çözerken dikkati dağılıyor muymuş, dersi dinlerken eğer dikkat eksikliği varsa tedavisi var diye biliyorum ama önce var mı yok mu onu bi araştırın. bi de çekingen biriyse performans anksiyetesi diye bir durum var yani heyecan yaptığı zamanlarda utandığı için sakarlıklar dalgınlıklar yapılıyor
Mesela dolmuşa binicekken sizi aradığında hayatım istersen sonra konuşalım sonra dalıp yanlış dolmuşa biniyorsun falan diye birkaç kere laf göndermesi yapın. Gerçi muhtemelen sizin gönderme yaptığınızı anlamayacaktır.sizce konuşarak halledilebilir mi acaba? mesela hapşurunca iyi yaşa, yemek sonrası eline sağlık gibi cümleleri söyleme huyu yoktu. bunlara dikkat etmiyorsun dedim. bi ara hasta olmuştum geçmiş olsun demedi hani çok üzüldü ama öyle şeyler söyleme huyu yok hiç yoktu biraz yontulmamış. bende dedim sen ne geçmiş olsun diyorsun ne de çok yaşa ne de eline sağlık... sen beni sevmiyorsun dedim. bundan sonra dikkat ederim dedi ve şimdi bunlara dikkat ediyor artık düzeltti bu huyunu acaba şu sakarlıklar da gider mi ki uyar ma ile? ama söylersem alınr mı acaba?
evet farkında. bana ilk tanıştığımız zamanlar ben çok sakarımdır haberin olsun demişti... Bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum. beni istemeye geldikleri gün üstüne kahveyi dökmüştü yanlışlıkla. hatta korkuyorum düğün günü ayağı takılıp düşerse herkesin içinde diyeBen olsam cok tatlı bulurdum sürekli gülmeme sebep olurdu gercekten fazla olgun olmasından daha iyi ama tabi abartılısıda yorar insanı dediğiniz gibi hep peşinde koşmak gerekir merak etmek gerekir.
Kendiside farkında mı ki böyle oldugunun? Belki o da öyle oldugunun farkında ve bundan gercekten sikayetciyse yardım alsın.Öbür türlü cocukluktan beri böyleyse ben degisecegini zannetmiyorum. Acık acık konusun bence
benim olmadığım ortamlarda nasıl davranıyor çok merak ediyorumBenim eşimde böyleydi ilk tanistigimizda sırf bu huyları yüzünden dünyada bi o kalsa bi ben kalsam yinede onunla evlenmem demiştim büyük konuştum ama zamanla gördüm ki heyecanindan öyle yapıyo yani adam beni görünce eli atağına dolasiyordu sürekli sacmaliyordu zamanla düzeldi heyecanı geçtikçe alıştıkca düzelir merak etmeyin zaten erkekler zamanla olgunlasiyor mesela şimdi eşim konuşuyor ben hayran hayran dinliyorum o ilk hallerinden eser yok
Ya düğün günü bi sakarlık yaparsaAy ben çok tatlı buldum,,hayatım gerılım-dram fılmınden romantık-komedıye geçecek kız ıste