Biraz saf ve sakar :( ama seviyorum :(

princes_Pocahontas

♪♪KPSS hedef 85 net♪♪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
372
22
6-7 ay önce tanıştık. 1 ay önce sözlendik kısmetse 15 gün sonra nişanımız olacak. ben uzun zamandır evlilik maksadıyla birileriyle tanıştırılıyorum ama elektrik olmayınca başlamadan bitiyordu hep. sözlümü ilk gördüğümde çok şiddetli elektrik almıştım. çok aşırı derecede hoşlanmıştım... ama her şey dış görünüşle olmuyormuş anladım...
benden 2 yaş büyük ama hiç olgun değil. biraz saf gibi duruyor. hatta bayağı bi... yabancı olduğu ortamlarda çok heyecanlı saf gibi duruyor bayağı hyecanlı duruyor sakarlık çok yapıyor. bi de benimleyken öyle oluyor ama eskiden tanıdığı diğer insanların yanında olgun duruyor. o yüzden onunla insan içine bazen çıkmaya çekiniyorum aptal sarışınlar vardır ya tıpkı öyle.. çok aşırı dalgın birisi.. öğretmen kendisi ve her gün okula giderken beni arıyor sabahları ve bazen yanlış dolmuşa binmişim diyor nasıl yani neden ki diyorum bilmem ki senle konuşurken dalmışım diyor. bazen benle tel konuşurken ayağı takılıyor düşüyor bi kere 100 tl sini düşürmüş annem buldu. geçenlerde de 90 tl sini kaybetmiş... böyle yaşına yakışmayan halleri var. çocuk gibi peşinde koşmak lazım düşüncesizlikleri beni öldürüyor... böyle olunca dış görünüşü bile umrumda olmuyor bazen. düşünüyorum ben bu insanı seviyor muyum gerçekten.? Bi de ailem beni zorluyor evlenmem için annemle çok kavgalarımız oluyor. sıkıntılı bi aile ortamım var hem de çok sıkıntılı.. annem evlen defol git evden bir an önce diyor kızdığı zamanlar. psikolojisi bozuk ailemin biraz... zor sıkınlı bir hayatım var ve yaşım 27-28 evliliğe geç kaldım biraz bu yüzden de çok yoruldum yeni birilerini tanımaktan .. yani ben bir anda kendimi sözlenmiş buldum artık ayrılamam ve ayrılmakta istemiyorum seviyorum da onu çok iyi bir insan çok dürüst çok aşırı iyi niyetli. beni de çok seviyor hem de hiç kimse beni bu kadar çok sevmemişti çok değer veriyor bana ve sadık birisi ama beni iten böyle huyları var sizce onu bu huylarından nasıl kurtarabilirim. ayrılmak istemiyorum onu düzeltmek istiyorum....

Karşına alıp güzel güzel konuşsan. Dediğin konularda dikkat etmesi gerektiğini, olgun davranmasını istediğini söylesen kırmadan. Ayrılıcak bir konu yok ortada bu zamanda böyle birerkek zor anlattığına göre. İyice anlayana kadar sürekli bu rahatsızlıklarını konuşmanı öneririm.

önemli olan senin onu sevmen seversen hiç birşeyi batmaz zamanla konuşurak kırmadan düzeltirsin.en önemlisi onu gerçekten sevip sevmediğin.sırf evlenmek için evlenme daha yaşın 28 neden kimseyi baştan tanımaya göze almıyorsunki ailen evlenmeni istiyor diye heleki hiç evlenme karşındaki insana yazık.

Kadınlar genelde yaninda ne yapması gerektigini bilen olgun azıcık açık gözlü birilerini istiyor sanirim. Bu durum beni de rahatsiz ederdi ama sadece heyecanli olduğu zamanlarda böyleyse size iyice alistiktan sonra böyle olmaz. Ve tabi bu karşına alıp konuşulacak ve düzelecek bi durumm değil bence. Ayrilmayi da gerektirmiyor düzelir

Simdiden bukadar sey gözüne batiyorsa, evlendiginde bunlar seni daha fazla rahatsiz etmeye basliyacak. Düzelir diye düsünme, sonucta sigarayi biraktirmiyorsun, onun karakteri öyle..

bir düşünün sırf bunun için evlilikten, sevdiğin değer verdiğin birinden vazgeçilir mi diye? hiçbirimiz dört dörtlük değiliz, karşımızdaki insanı kusurlarıyla sevebilmek önemli olan. bunlar kötü niyetli, zarar verme amaçlı kusurlar değil. ama sırf yaşım geçiyor, ailemin baskısı var diye evlenmek zorunda hissetmeyin kendinizi ben daha çok buna takıldım.

dikkat eksikliği diye bi rahatsızlık var çoğu kişide fark edilmez okuldayken sınavlarda filan çözerken dikkati dağılıyor muymuş, dersi dinlerken eğer dikkat eksikliği varsa tedavisi var diye biliyorum ama önce var mı yok mu onu bi araştırın. bi de çekingen biriyse performans anksiyetesi diye bir durum var yani heyecan yaptığı zamanlarda utandığı için sakarlıklar dalgınlıklar yapılıyor

Ben olsam cok tatlı bulurdum sürekli gülmeme sebep olurdu gercekten fazla olgun olmasından daha iyi ama tabi abartılısıda yorar insanı dediğiniz gibi hep peşinde koşmak gerekir merak etmek gerekir.
Kendiside farkında mı ki böyle oldugunun? Belki o da öyle oldugunun farkında ve bundan gercekten sikayetciyse yardım alsın.Öbür türlü cocukluktan beri böyleyse ben degisecegini zannetmiyorum. Acık acık konusun bence

Benim eşimde böyleydi ilk tanistigimizda sırf bu huyları yüzünden dünyada bi o kalsa bi ben kalsam yinede onunla evlenmem demiştim büyük konuştum ama zamanla gördüm ki heyecanindan öyle yapıyo yani adam beni görünce eli atağına dolasiyordu sürekli sacmaliyordu zamanla düzeldi heyecanı geçtikçe alıştıkca düzelir merak etmeyin zaten erkekler zamanla olgunlasiyor mesela şimdi eşim konuşuyor ben hayran hayran dinliyorum o ilk hallerinden eser yok

Canım düzeltme bırak öle saf kalsın napıcaksınız uyanık adamı,valla çok hoşuma gitti yanlış minibüse falan binmesiBu zamanda zor bulması mutluluklar
ama canım toplum içinde yanlış anlaşılıyor. aslında dediğin doğru hani böyle olduğu için çok aşırı dürüst biri birşeyi olduğu gibi söyler falan ama işte çok dürüst iyi niyetli olunca da fazla iyi olmuyor

sizce konuşarak halledilebilir mi acaba? mesela hapşurunca iyi yaşa, yemek sonrası eline sağlık gibi cümleleri söyleme huyu yoktu. bunlara dikkat etmiyorsun dedim. bi ara hasta olmuştum geçmiş olsun demedi hani çok üzüldü ama öyle şeyler söyleme huyu yok hiç yoktu biraz yontulmamış. bende dedim sen ne geçmiş olsun diyorsun ne de çok yaşa ne de eline sağlık... sen beni sevmiyorsun dedim. bundan sonra dikkat ederim dedi ve şimdi bunlara dikkat ediyor artık düzeltti bu huyunu acaba şu sakarlıklar da gider mi ki uyar ma ile? ama söylersem alınr mı acaba?

cnm hele ilk çıkmaya başladığımız zamanlar görecektin.. cafelerde beni rezil etti kaç kez çok heyeanlıydı yemeğe tuz yerine şeker dökmeler... garson yanımıza gelince susması gereken konuda susmayıp konuşmasına devam ederdi. yemeği üstüne akıtırdı... şimdi artık alıştı bana hala heyecan olabilir mi acaba?

cnm bir şeye dikkatini verdiği zaman başka bir şeyi gözü görmüyor sanırım fazla dikkatli olma gibi bir durum var... mesela iki işi aynı anda hiç yapamm ben diyor. zamanında okulda okul birincisiymiş hatta okulun önüne çıkarıp yakasına altın takmışlar bi arkadaşım söyledi. üniv de de oddü yü kazanmış hani dikkat eksikliği olsa başarıssız bir öğrenci olurdu diye düşünüyorum

Mesela dolmuşa binicekken sizi aradığında hayatım istersen sonra konuşalım sonra dalıp yanlış dolmuşa biniyorsun falan diye birkaç kere laf göndermesi yapın. Gerçi muhtemelen sizin gönderme yaptığınızı anlamayacaktır.
Sonra karşınıza alıp bu aralat bende çok dalgınım her şeyimi bir yerlerde unutuyorum sende de var dalgınlık huyu paralarını düşürüyorsun, yanlış dolmuşa biniyorsun bence ikimiz de dikkat etmeliyiz aşkım diyebilirsin.
Çekingenlik konusunda pek bişey yapamazsınız yapısı öyledir ama yinede çekingen durmayalım falan diye uyarabilirsiniz. Sürekli uyara uyara konuşa konuşa birkaç huyunu düzeltebilirsiniz belki. Denemekten zararlı çıkmazsınız.

evet farkında. bana ilk tanıştığımız zamanlar ben çok sakarımdır haberin olsun demişti... Bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum. beni istemeye geldikleri gün üstüne kahveyi dökmüştü yanlışlıkla. hatta korkuyorum düğün günü ayağı takılıp düşerse herkesin içinde diye

benim olmadığım ortamlarda nasıl davranıyor çok merak ediyorum inşallah sizin eşiniz gibi olur o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…