biraz karatay biraz diyetisyen biraz da spor...

illedederya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
91
87
88
38
arkadaşlar hepinize merhaba.Bu portalda ilk kez konu açıyorum.malum neden kilo! başlığın neden böyle olduğununa gelince araştırıp dururken kimi sadece iki ögün yiyin kimisi de az az sık sık yiyin diyor.Bende bunları karma bi şekilde uygulamaya başladım yaklaşık bi 10 gündür ama tam tamına uyamadım üç gündür uymaya çalışıyorum..Karatayın dediği gibi günde iki öğün yiyorum diyetisyenlerin dediği gibi de arada birşeyler atıştırıyorum.Geçen sene lesli ve 1 ay diyetisyene gitmeyle 69dan 65e düştüm.şimdi yine 67 yim ama iki hafta önce yine 69 dum. yani başlangıç kilom 67. hedef 60 ama en son kaç yıl önce 60tım bilemiyorum:)
Diyetisyenden öğrendiğim birşey varsa zayıflayacaksan daha doğrusu yağ yakacaksan mutlaka proteini fazla alıp spor yapacaksın.Bazı arkadaşlar yediklerini yazıyolar da sadece sebze bu bnce sadece kas eritir geçen sene bizzat denedim çünkü ilk hafta protein almayınca kaslarım erimişti. gelelim menüye ben çok iştahlıyım hele akşamları can sıkıntısından aklım mutfakta abur cubur pasta börek herşeyi severim hiç zayıf olmadım ama boy da kısa olunda midem bnden önde gidiyor. Bi ara tabletlere lipolara falan baktım sonra dedim ki ya istersem ben kilo verebiliyorum ne gerek var ilaç almaya. Öğünlerimde protein mutlaka almaya çalışıyorum.yeşil çay içiyorum mümkünse bir spor eksik o da dün eliptik bisiklet ısmarladım haftaya gelecek inş. benim gibi biraz itelemeye ihtiyacı olanlar buyursun:
sabah aç karnına 1 b su bazen içine bi damla sirke de katıyorum.8-8.30 gibi 1 yumurta haşlanmış yada az yağda.4-5 zeytin,1 kk peynir göz kararı yani. 1dilim kepek/buğday ekmeği bir çay k.tereyağ 1 tatlı k. reçel/yada bal (aslında diyetisyenler bal reçel tereyağ önermiyor ama onlarsız kahvaltı olmaz) birde sebze
11.00 gibi bi orta kahve 14.00-15.00 gibi 1 ayran 1 meyve(bazen iki galeta da ekliyorum)
18.00 gibi 1 kase çorba 8 k.sebze 4 köfte yada okadar protein(yumurta,kaşar,beyazp.tavuk,balık ,nohut vs.),salata,1 dilim ekmek yada 2-3 kaşık pilav.Aslında diyetisyen akşam piilavı yasaklamıştı üstelik çorba varsa ekmek de yok ben öyle yapmayacağım zaten çorbayı da pilavı da bi akşam yiyecem dimi.
ben bu listenin faydası olacağını düşünüyorum çünkü 3-4 günde yarım kilo gitti gibi yalnız tartımın da pili bitti emin değilim.bu arada bi öğleden sonra bir de akşam yeşil çay yani iki bardak günde.İsyeten olursa tablo ekler takip yapabiliriz bn yol arkadaşları arıyorum sadece boy 1.50 kilo 67(bu sabah 66.5 çıktı ama emin değilim)

aa üzüldüm şimdi başlığım beğenilmedi sanırım bnde kendimle yol arkadaşı olayım az önce eczenede tartıldım hemde ayakkabılarla 67 kiloyum demek ki yöntemim işe yaradı hmde sporsuz tabi inş kas gitmemiştir

Aslinda tam da karatay degil cunku o ekmek pilav yemeyin diyo ama bn gunde iki dilim bugday ekmegi yiyorum pilav da yiyorum ama 4-5kasik en fazla normalde iki kasik olmasi lazim da seviyorum ya

Aslinda tam da karatay degil cunku o ekmek pilav yemeyin diyo ama bn gunde iki dilim bugday ekmegi yiyorum pilav da yiyorum ama 4-5kasik en fazla normalde iki kasik olmasi lazim da seviyorum ya
ekmeği pilavı bende seviyorum
2 aya yakındır ağzıma pirinç pilavı sürmedim..ekmek de sadece ince lavaş yiyorum ama dürüm yada lahmacun olursa..yani yemeyince yemiyor insan..

Canim senin kilo boy ne durumda diyetin nasil jac kilo verdin

geçen yaz sporla beraber 11 kilo verdim...

ben karatay diyetiyle 1 ayda 3 kg aldım bu kilo verdim diyenleri anlamıyorum

karatay diyeti her zaman benim kurtarıcım oldu..ve beni gerçekten kasmayan tek beslenme yöntemi..
sen kilo aldıysan prosiyonların fazladır yada yanlış yaptığın bişey muhakkak vardır
ilk yaptığımda 1.5 ayda sporsuz 7.5 kilo verdim
2. yaptığımda sporla 11 kilo verdim...gerisi sana kalmış

Yok ben 3 kg aldım birebir uyguladım bi arkadasımla yaptık o da verdi ama ölçtürdük sudan gitmiş onun sadece cok lavaboya cıkardı onun diyeti belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…