- 26 Nisan 2024
- 914
- 736
- 18
- Konu Sahibi kimyonkokusu
-
İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlansın Rabbim dileğinizi kabul etsin inşallah umarım içinden geçenleri yaparsınız11 ocakta aşılama oldum. Bilmiyorum sonuç ne olur pek olumlu hissetmiyorum ama bu başlığı hep düşünüyorum beni heyecanlandırıyor. Ee tabi pozitif olsa bile doğal yollarla olmadığı için çok sürpriz olmaz eşime ama ben yine de bunu kaçırmak istemiyorumO yüzden olumlu olursa idrarla öğrenirsem beta baktırmadan asla söylemeyi düşünmüyorum çünkü ben = garanticilik. Eee sonrasında da belki bi kandırmaca yaparım diyorum olmamış falan gibi sjsjsj beklentiyi sıfıra indireyim ama işte nasıl söyleyeceğim konusu bende yok o kısmı hiç hayal edemiyorum yaaa
Bu güzel haberi alanlar nasıl söylediii? Ya da suan süreçte olanlar hiç düsündünüz mü bunu? Yoksa bu mecranın tek delisi ben miyimöpüldünüzzz konumu öksüz bırakmayın
En başta sürpriz yaparım şöyle söylerim böyle gizlerim diyorsunuz ama o an heyecandan hiçbiri olmuyor11 ocakta aşılama oldum. Bilmiyorum sonuç ne olur pek olumlu hissetmiyorum ama bu başlığı hep düşünüyorum beni heyecanlandırıyor. Ee tabi pozitif olsa bile doğal yollarla olmadığı için çok sürpriz olmaz eşime ama ben yine de bunu kaçırmak istemiyorumO yüzden olumlu olursa idrarla öğrenirsem beta baktırmadan asla söylemeyi düşünmüyorum çünkü ben = garanticilik. Eee sonrasında da belki bi kandırmaca yaparım diyorum olmamış falan gibi sjsjsj beklentiyi sıfıra indireyim ama işte nasıl söyleyeceğim konusu bende yok o kısmı hiç hayal edemiyorum yaaa
Bu güzel haberi alanlar nasıl söylediii? Ya da suan süreçte olanlar hiç düsündünüz mü bunu? Yoksa bu mecranın tek delisi ben miyimöpüldünüzzz konumu öksüz bırakmayın
Çok tatlı konu buu11 ocakta aşılama oldum. Bilmiyorum sonuç ne olur pek olumlu hissetmiyorum ama bu başlığı hep düşünüyorum beni heyecanlandırıyor. Ee tabi pozitif olsa bile doğal yollarla olmadığı için çok sürpriz olmaz eşime ama ben yine de bunu kaçırmak istemiyorumO yüzden olumlu olursa idrarla öğrenirsem beta baktırmadan asla söylemeyi düşünmüyorum çünkü ben = garanticilik. Eee sonrasında da belki bi kandırmaca yaparım diyorum olmamış falan gibi sjsjsj beklentiyi sıfıra indireyim ama işte nasıl söyleyeceğim konusu bende yok o kısmı hiç hayal edemiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?